hamile değilmişim:(

Tüp bebekte dışarıda dölleyip 3 gün büyütüp direkt rahme koyuyorlar

Buna rağmen kanda test 10 gün sonra yapılıyor

Aceleye gerek yok bu kadar stres iyi olmaz

Daha geçen gün yumurtlama günündü ilişki sonrası die konu açmıştın. Tutsa bile hemen nasıl çıksın 8 gün kala ?? Bence çok fazla düşünüyor sun bu kadar stres yapma olacağı da engeller

adete sekiz gün kalami.. Yahu benim adet geçtikten on gün sonra çıktı kanda..bekle bekle catladim o ayrı..pek aceleci gordum seni, daha yumurtlamadin belkide

Ben de gecen ay cok ugrastim kendimle.
9 gun kaladan itibaren testlere basladim. 4 gun kaladan itibaren pozitifi gordum.
Sonuc, adet gecikmesinden 2 gun sonra anladik ki kimyasal gebelik. Kiro gibi yaydim herkese de
Beklemek zor farkindayim.
Ama benim gibi sacma seyler de yasayabilirsin boyle yaparak.
Buyuk dert degil ama hos olmuyor farkindaysan, kanirtma kendink.

2 gun oncede dış gebelikmi yaşıyorum yazmistiniz.fazlaca takinti yapmissiniz.biraz hizli yasiyosunuz galiba daha adet gununuz gelmeden dis gebelik hamile olmadigina uzulme normal gelmedi bana

Keşke bu kadar eleştirmek yerine konu sahibinin ne kadar çaresiz olduğunu gorebilseydiniz. Rabbim tez zamanda gönlünüze göre versin. Olmazsa bile hayırlısının böyle olduğunu düşünün.

Arkadaşım bugün 9. günüm hala adet olmadım ve testlerin hepsi negatif.
Hangi mutsuzluktan bahsediyorsun?

Benim de bi kac kere oyle oldu. Son gecikmemde "yine mi adet sokturucu kullanicam yaa" diye doktora gittim meger hamileymisim. Insallah sen de boyle bir surpriz yasarsin. Umidini kaybetme ama cokta acele etme. Allah isteyen herkese versin.

Bak güzel arkadaşım şurayı bir oku. Arkadaş açıklamış alıntıyla. 8 gün öncesinden kesin bir sonuç elde edemezsiniz diyor herkes. Tamam kabul bunu bir kısmı çok sert ya da alaylı söyledi ama anlamamakta nedne ısrar ediyorsunuz ben anlamıyorum.

Ben bi kadına gittim karnımi göstermeye sen hamilesin dedi 1 buçuk aylık. Ama adet oldum dedim üstüne olmuşsun dedi ve 15 gün arayla oldum o adetide. 1 buçuk aylık diyince diğer hastalığıma 1 hafta varken kan testi yaptırdım negatif çıktı hastalığımin geçmesini mi bekleyip yaptirmaliydim acaba. 1 buçuk aylık diyince çıkar dedim bende acele ettim. Bugün de hızlı idrar testi aldım hasta olmazsam onu yapacam ama kafam çok karıştı
Hani iki üç gün kala yapmış olsan gene anlarım ama 8 gün bu
Tuttuysa bile daha rahime düşeli anca 2 3 gün olmustur

Hangi kadın dedi böyle bir şeyi? Karnınıza bakarak mı dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…