- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
- 43
Sıkıntı yapma.. Bir süre düşünmemeye çalış
Ay.. Amin canım, inşallah..Allah ikimize de en kısa sürede bir bebiş nasip etsin canımm
zaten şimdi hamile olsan bile test negatif çıkar.adetini bekle gecikirsen o zaman kan testi yaptırAdetime daha8 gün var ama bn bugün gidip kan testi yaptım hamile değilim çok mutsuxum o kadar haysl kurmuştum
Arkadaşım bugün 9. günüm hala adet olmadım ve testlerin hepsi negatif.
Hangi mutsuzluktan bahsediyorsun?
Konu sahibi,bak burada ne yazıyor;
Kanda gebelik (hamilelik) testi ne zaman belli olur? Ne zaman yapılmalı?
Kanda gebelik testinde Beta-HCG hormonunda yükselme tespit edilebilemesi için beklenen adet gününün gelmesi gerekir, bazen bu günden bir iki gün önce de tespit edilebilir. Daha net bilgi vermesi için genellikle adet gecikmesi yaşandıktan bir kaç gün sonra kanda gebelik testi yaptırılması önerilir. Yumurtlama günlerinde ve ilişkiye girilen günlerde kanda hamileliğin tespit edilmesi mümkün değildir çünkü bu kadar erken dönemde hamilelik olsa bile henüz rahim içerisine ulaşmamıştır, bu nedenle hormonlar anne kanına geçememektedir. Kanda veya idrarda gebelik testlerinin aç - tok karnına yapılması farketmez.
Hani iki üç gün kala yapmış olsan gene anlarım ama 8 gün bu
Tuttuysa bile daha rahime düşeli anca 2 3 gün olmustur
Hangi kadın dedi böyle bir şeyi? Karnınıza bakarak mı dedi?Ben bi kadına gittim karnımi göstermeye sen hamilesin dedi 1 buçuk aylık. Ama adet oldum dedim üstüne olmuşsun dedi ve 15 gün arayla oldum o adetide. 1 buçuk aylık diyince diğer hastalığıma 1 hafta varken kan testi yaptırdım negatif çıktı hastalığımin geçmesini mi bekleyip yaptirmaliydim acaba. 1 buçuk aylık diyince çıkar dedim bende acele ettim. Bugün de hızlı idrar testi aldım hasta olmazsam onu yapacam ama kafam çok karıştı
Karnıma parmaklariyla elleyip söyledi ve genelde de bilirmis hepHangi kadın dedi böyle bir şeyi? Karnınıza bakarak mı dedi?
Hamileyse de doğurmuştur konu hortlamışBelki de hamilesindir daha erken degil mi test için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?