Kaç para verdiniz bu kadına?Ben bi kadına gittim karnımi göstermeye sen hamilesin dedi 1 buçuk aylık. Ama adet oldum dedim üstüne olmuşsun dedi ve 15 gün arayla oldum o adetide. 1 buçuk aylık diyince diğer hastalığıma 1 hafta varken kan testi yaptırdım negatif çıktı hastalığımin geçmesini mi bekleyip yaptirmaliydim acaba. 1 buçuk aylık diyince çıkar dedim bende acele ettim. Bugün de hızlı idrar testi aldım hasta olmazsam onu yapacam ama kafam çok karıştı
Ahahaja hiç dikkat etmemişimHamileyse de doğurmuştur konu hortlamış
Baktım da gerçekten kadın o sıra hamileymişAhahaja hiç dikkat etmemişim
Para almıyor zorla veriyoz 2 tane özürlü çocuğu olduğu için yardım amaçlı veriyor herkesKaç para verdiniz bu kadına?
Kalbin temizmişBaktım da gerçekten kadın o sıra hamileymiş
Doktora gitmeyi deneseniz kadın ultrason cihazı yutmadıysa sallamış şöyle insanlara para vermeyin umutlarınızla oynatmayınBen bi kadına gittim karnımi göstermeye sen hamilesin dedi 1 buçuk aylık. Ama adet oldum dedim üstüne olmuşsun dedi ve 15 gün arayla oldum o adetide. 1 buçuk aylık diyince diğer hastalığıma 1 hafta varken kan testi yaptırdım negatif çıktı hastalığımin geçmesini mi bekleyip yaptirmaliydim acaba. 1 buçuk aylık diyince çıkar dedim bende acele ettim. Bugün de hızlı idrar testi aldım hasta olmazsam onu yapacam ama kafam çok karıştı
Konuyu kim hortlattı
Yok takılıyorum sadeceBende geçen yapmıştım ben gidip yanliskla son sayfaya tıkla konu hortlamis olmuştu yüklenmeyin konuyu hortlatana yanlışlıkla olmustur
Ay Allah aşkına bi de inanıyorsunuz böyle şeylere.Evet
Karnıma parmaklariyla elleyip söyledi ve genelde de bilirmis hep
Karında eğrilik ne demek?Ben hamilemiyim diye gitmedim ki karnimda egrilik varmi diye gittim kadin da hamilesin diye şok oldum ama kafam karıştı işte
Ben nickinize bakarak hamile degilsiniz diyorum hayirli zamanda gelsin bebeginiz.Ben bi kadına gittim karnımi göstermeye sen hamilesin dedi 1 buçuk aylık. Ama adet oldum dedim üstüne olmuşsun dedi ve 15 gün arayla oldum o adetide. 1 buçuk aylık diyince diğer hastalığıma 1 hafta varken kan testi yaptırdım negatif çıktı hastalığımin geçmesini mi bekleyip yaptirmaliydim acaba. 1 buçuk aylık diyince çıkar dedim bende acele ettim. Bugün de hızlı idrar testi aldım hasta olmazsam onu yapacam ama kafam çok karıştı
Ben adetime 10 gun kala kan testi yapmistim negatifti.adetim 2 gun gecti idrar testi yaptim yine negatif adet geceli 5 gunu yaptim pozitif.adetin gecmeden test yapmaAdetime daha8 gün var ama bn bugün gidip kan testi yaptım hamile değilim çok mutsuxum o kadar haysl kurmuştum
Kadın sadece tahmin etti illa hamilesin falan demedi bende ardından hemen doktora gittim zaten alim demiyoruz bizdeZaten millet aptal o yüzden okuyup doktor oluyor kadın doğumlu oluyor onca emek veriyor. Bunun yerine gidin kendini alım za nedenlere dokunsun karniniza söylesin hamile misin değil misin. Bir de yıl 2017.
Amin inşallah var mı yok mu 2 haftaya belli olur ztn hayırlısı olsunBen nickinize bakarak hamile degilsiniz diyorum hayirli zamanda gelsin bebeginiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?