hamile gibi hissediyorum kendimi ...

peki tıpkı bu belirtilerle hamile olduğunu öğrenen varmııı
evet canım ben varım aynı senin belirtilerin bendede vardı özellikle gögüslerim regl günüme 3 4gün kala hassaslaşırdı nerdeyse 10 gün kala hassaslaşmaya başladı ve regl günüm yaklaştıgında çok acıyodu elimi süremiyodum bende gögüslerime dayanarak kesin hamileyim dedim ve hamileydim ama melegim beni bırakıp gitti 5 haftalıkken düştü allahım herkese sorunsuz ve saglıklı bir hamilelik versiiin amiiiiiin :Saruboceq:benide ayırmasın allahım seninde gönlüne göre versin inş. hamilesindir canım

canım benım kabızlıkta hamişlk belilrtisi ama sneı heveslendırmk istemme tabı benımde gögus uçlarım aksınıyo canım ve sadecebuay göguslerımın sısıtıgını farkettım guzel haberler evrırı inş benım gunum yarın

5gun ceçti idrar ettsınde cıktı canım ebnımkandada çıktı amakan tahlılını acılda yaptırdıdm ıçin değeribılemedık solemedı doktor.ama tabı sağlıklı bi gebelıkolmaıd canım .bnce idarar ettsı yap silıkte çıksa kan tetsı yaptırısın canım.önce idara yapbence.ama unutma hwrkeste hemn sonuç çıkmayabılr benım amcamın geılının nerdeyse 25gun sonrakı teste çıkmıştı canım şimdi 3 buuck aylık hamile

canım adetin geçtiken sonra bütün testler sonuç verir (istisnalar hariç)bence buğün hemen bi test yap ve müjdeli haberi ver bu arada idrarında bi değişiklik varmı

aynı belirtiler bende de vardı ben fazla bekleyemedim 1 gün gecmişti daha adetim hemen test yaptım evde cıkmıştı.

canım bende senin gibi bekliyorum. adetim 3 gün geçti bu sabah test yaptım çok silik çıktı sendeki belirtiler var bende kan testi yaptırsam çıkarmı diye kendimi yiyorum. hadi bakalım hayırlısı.

bence hemen idrar testi yapmalısın..bende 1 gün geçmişti ve silik olarak çıktı..herkeste farklı olabilir ama bence dene.inşallah hamilesindir cnm

canım bende aynı belirtiler vardı adetim 2 gün gecti yaptım test cıktı:)
hamieyim inşallah sende hamişsindir dünde kan testi yaptırdım bhcg 1000 cıktı:

canım bende aynı belirtiler vardı adetim 2 gün gecti yaptım test cıktı:)
hamieyim inşallah sende hamişsindir dünde kan testi yaptırdım bhcg 1000 cıktı:

Canım çok sevindim ya:teytey: şimdi öğrendim.allah tamamına erdirsin, erkenden belirtilerin olmuşmuydu.Bende şu an hiç belirti kalmadı adetime 3 gün var . Bakalım hayırlısı kendine dikkat et

hayirli olsun cnm cok sevindim ins darisi basimiza....................................................

hahahah
ben demedim mi seda kız hadi hayırlısı beraber sağlıklı bi şekilde geciririz inşallah burdan yazmayı unutma emi tatlım:)

tebrikelr canım
allah tamamına erdirsin.bugünde benima det günüm.
::)
gelir mi bilmem yada kesin gelir.
ama kısmet
fakat aynı beliritler bende de var şu var ki ,ben vitamin ve kan hapı kullanıyorum.galiba hiç doymmacakmış gib olmam yada herşeye ağzımın sulanamsı felan onalrdan.::))
yani bakalım benim kırmızlar kesin geliyor gibi sancım yeniden başladı 3 gün önceki müthiş kasık ağrıalrım geçti normal sancılar başladı.
hadi hayrılsı.
allah isteyen herkese en hayırlı şekilde versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…