hamile gibi hissediyorum kendimi ...

canım bak araştırıken senin yazdıklarını buldum ben 2-3 gün var idrar yaptım negatif kan testi bile zamanından önce negatif olabiliyosademek belki idrar da yanlış olabilir dimi aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış bbenimkide o hesap heraldekaydirigubbakcemile3

kızlar ya ne güzel şeyler yazmışsınız
çok mutluyum ayaklarım yere basmıyorrrr

allah isteyen herkese nasip etsin inş. hayırlısıyla

dün kan testi yaptırdım 1676 çıktı,

idrar testi yanlış diye çok korktuk eşimle ama süper diya sonuç pozitifti hala inanamıyorum

Sedacım öncelikle tebrik ederim cnm,hayırlı olsun,Allah kucağına almayı nasip etsin.Bu değerler kişiden kişiye değişiyor cnm,o yüzdensonuca göre şu kadar haftalıö hamilesin diyemeyiz,ilk adet gününden itibaren saymaya başlıyorsun haftalrı,dr.lar öyle sayıyor.

canım tebrik ederim yazını şimdi görebildimmmm çok sevindimm tatlımmmm muradına erdin sende... ne mutlu sana ve eşine...

merhabalr deger bana bıraz yuksek geldı ama aramızda baya fark farmıs bende 3gun gecınce ogremsıtım kanda 23,17 falan cımıstı benım sonucum ozman doktor 1haftalk daha dedı dıger kısılerde doktorlar adteın ılk gununden hafta hafta sayarak hesaplyolar anlamadım ya hangsı dogru

rabbim saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin ya hamile olunca anne hissi die bişi var ah bu kadınlar çokmu zekiyiz ne

Tebrik ederim canım,Allah hayırlı ve sağlıklı doğum nasib etsin.

ya çok güzel.tebrik ederim canım. Allah sağlıklı hayırlı bir bebek dünyaya getirmey nsip etsin sana. nekadardır istiyodun.

çok teşekkür ederim hepinizin ilgisine ,
harikasınız ,
çok büyük desteksiniz ,
yüce Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin,kimseyi bekletmesin inşallah ,

darısı istweyenlerin başına

ben 3ay uğraştım 4.ayda allahım nasip etti,
hemde 2.evlilik yıldönümümde,
inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımızada alırız

gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin...

sağ slaim kucağına aldığın haberleri de duyarız inşallah...

arkadaşlar ii geceler benimde adetim geçen ay eylül 23.ündeydi 2 -3 gün geri atar veya aynı gün olurum bidahaki aya fakat bu ay ayın ekim 30 u oldu hala regl olmadım sürekli akıntım var kasıklarım ağrıyor göğüslerim çok şiş 25 ekimde evde test yaptım negatif çıktı ......

AYY canım ya şimdi gördüm çok sevindim insan hissediyo dimi yaa rabbım o hissi içine veriyo Allah tamamna erdirsin tebrikler isteyen diğer arkadaşlarda nasip etsin mevlamsırnaşık şey

canım 25inde yaptıysan erken olabilir bugünlerde testi tekrarlayabilirsin

AYY canım ya şimdi gördüm çok sevindim insan hissediyo dimi yaa rabbım o hissi içine veriyo Allah tamamna erdirsin tebrikler isteyen diğer arkadaşlarda nasip etsin mevlamsırnaşık şey

amin canım allahım isteyen herkese nasip etsin,
valla söylerlerdide inanmazdım hakkaten insan bunu hissediyor ve okadar kuvvetli hissediyorki neredeyse emin oluyor

kızlar ii geceler ben hala adet olmadım bugün en son adet günümüm üstünden 43 gün geçti bugün kan verdim yarın akşam alıcam sonucu hayırlısını versin mevlam bende 9 senedir evliyim cuma günüde doğum günüm inşallah benimde hediyem bebeğim olur Allahım tüm isteyenlerin gönlüne göre versin inşallah ...

43 gündür niye test yapmadın merak ettim

ŞEKERİM arkadaşım merak ettim doğrusu noldu sonuç aldınmı hadi yaaaa biranönce bizede sölede inşallah hamişsindir cnm ..... inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…