- 5 Mart 2008
- 2.417
- 39
- 163
- 43
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
bende 5gün gecıktı ıdarar test yaptım ve posıtıf cıktı o gün kan testı yaptırdım deger 186 yanı 2haftalık hamıleyım (su an 3hafta) artı adetıme 1gün kala kan testı yaptırdım deger 1.70 negatıf :1shok: demek ıstedıgım erkenden hıc bır test yaptırmayıngamyoncuiremsu
arkadaşlar ii geceler benimde adetim geçen ay eylül 23.ündeydi 2 -3 gün geri atar veya aynı gün olurum bidahaki aya fakat bu ay ayın ekim 30 u oldu hala regl olmadım sürekli akıntım var kasıklarım ağrıyor göğüslerim çok şiş 25 ekimde evde test yaptım negatif çıktı ......
AYY canım ya şimdi gördüm çok sevindim insan hissediyo dimi yaa rabbım o hissi içine veriyo Allah tamamna erdirsin tebrikler isteyen diğer arkadaşlarda nasip etsin mevlamsırnaşık şey
kızlar ii geceler ben hala adet olmadım bugün en son adet günümüm üstünden 43 gün geçti bugün kan verdim yarın akşam alıcam sonucu hayırlısını versin mevlam bende 9 senedir evliyim cuma günüde doğum günüm inşallah benimde hediyem bebeğim olur Allahım tüm isteyenlerin gönlüne göre versin inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?