• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile giyim

gizemsimsek

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
10
0
16
İstanbul
Herkese merhaba :)

dün bir kaç parça kıyafet almayı düşünüyodum internetten. hamile kıyafeti :) bir kaç tane siteye baktım. pek bişey beğenemedim. acaba sizin tavsiye edebileceğiniz yerler var mı hamile giyim için ?

bi kaç tane buldum ama resim koyamadığım için gösteremedim :KK43: tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de bulamıyorum :26: ne çarşıda ne de nette çarşıda çok az mağaza var hamile kıyafeti satan onlarda çookkk zevksiz şeyler.

Merhaba arkadaşlar,
Gor&Sin marka hamile kıyafetlerini tavsiye ederim. Şimdiye kadar 6tane ürün aldım ve çok memnun kaldım. Hem ucuz çok hemde kalitesi çok iyi bence. Ayrıca büyük beden hamile ürün çeşidi çok fazla. Arabulvar. Com, Limango. Com, unnado. Com ve Vipdukkan. Com da ürünleri satılıyor.

bende hamıleyken cok zorlanmıstım . dogurdum sonra lcw hamıle kolleksıyonu cıkarttı. Oradan baktın mı hıc

LCW hamile koleksiyonu, benim iş yerinde giyebileceğim tarz da değil espirili tişörtler kırmızı pembe kotlar :20: ama dün LCW'nin bir gömleğini aldım hamile reyonundan değil ama harika.. karnım belli bile olmuyor :3:

Katılıyorum bu firma üstelik isim vermeden yazıcam Türkiye'nin çok büyük bir firmasına ürünler üretiyor bir etikette fiyat farkı 5 katına çıkıyor,günlük kullanımda da öneririm, modaller hem Türk malı hem kaliteli hemde çok güzeller:)

Merhaba arkadaşlar,
Gor&Sin marka hamile kıyafetlerini tavsiye ederim. Şimdiye kadar 6tane ürün aldım ve çok memnun kaldım. Hem ucuz çok hemde kalitesi çok iyi bence. Ayrıca büyük beden hamile ürün çeşidi çok fazla. Arabulvar. Com, Limango. Com, unnado. Com ve Vipdukkan. Com da ürünleri satılıyor.

ümraniye çarşıda seren hamile giyim var hem çok çeşit var hemde fiyatlar uygun. Alemdag cad morgül sokakta

Herkese merhaba :)

dün bir kaç parça kıyafet almayı düşünüyodum internetten. hamile kıyafeti :) bir kaç tane siteye baktım. pek bişey beğenemedim. acaba sizin tavsiye edebileceğiniz yerler var mı hamile giyim için ?

bi kaç tane buldum ama resim koyamadığım için gösteremedim :KK43: tavsiyelerinizi bekliyorum.

ben de bulamıyorum :26: ne çarşıda ne de nette çarşıda çok az mağaza var hamile kıyafeti satan onlarda çookkk zevksiz şeyler.

LCW hamile koleksiyonu, benim iş yerinde giyebileceğim tarz da değil espirili tişörtler kırmızı pembe kotlar :KK20: ama dün LCW'nin bir gömleğini aldım hamile reyonundan değil ama harika.. karnım belli bile olmuyor :KK3:

arkadaşlar size bir site tavsiye edebilirim hem çok kaliteli hem çok uygun fiyatlı kıyafetleri var web adresi www................... bide face sayfası var 9ay10gungiyim dye bence bi bakın

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X