- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 36
- Konu Sahibi comeback06
Tamam 18 haftalık hamileyim ve göbeğim bayağı çıktı emsallerime göre ileride kocaman olur die korkuyorum cildim bozulacak diye ilk karnı çıkıp sonra yavaslayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam 18 haftalık hamileyim ve göbeğim bayağı çıktı emsallerime göre ileride kocaman olur die korkuyorum cildim bozulacak diye ilk karnı çıkıp sonra yavaslayan var mı
İlk olduğundan korkuyorum devasa büyür dieCanim niye stres yapıyorsun ki bir melek var icinde.Sana getirisi oldugu gibi vücudundan götüreceği seyler de olacak .Mesela benim yüzüm su an sivilce dolu .Takiyor muyum asla umrumda degil .Karninin kocaman olmasindan korkma .Catlamamasi icin onlem al 20 den sonra daha hizli buyuyecek cunku .Dogum yaptıktan sonra korse takarsin ve sporla karnini duzeltirsin .Bu senin beslenme ,spor alışkanlığın ve metabolizmana bağlı.
Benim de ilk hic umrumda degil icimde bir melek var .En güzel benim o yuzdenİlk olduğundan korkuyorum devasa büyür die
Devasa derken? Bu haftalarda hızlı büyüyor zaten önündeki 1buçuk ay gelişimi hızlanacak sonra normale dönecek sonra zaten kilo alacak bebek. Gözünde büyütme bukadar. Benimde ilk ve büyük karnım.İlk olduğundan korkuyorum devasa büyür die
Kaç kiloydunuz ve boyMerhaba; ben 36. haftamdayım. Kocamaan bir göbeğim var. İkiz gibi resmen. Ama benim gibi olup doğumdan sonra göbeği kalmayan o kadar çok ki. Sporla, diyetle, çocuk peşinde koşarken o göbek toplar merak etmeyin. Arkadaşın dediği gibi siz yeter ki çatlak için önlem alın. Hiç ihmal etmeyin. Ben hamileliğimin başlarından itibaren badem yağı kullandım. Çok şükür çatlak yok. 17 kilo aldım şimdiye kadar.
Birden hızlanınca bir de benden önce gebe kalanlar a benim bile o kadar değil diyor kötü görünüyor die üzüldüm psikolojik boyum da kısa çünküDevasa derken? Bu haftalarda hızlı büyüyor zaten önündeki 1buçuk ay gelişimi hızlanacak sonra normale dönecek sonra zaten kilo alacak bebek. Gözünde büyütme bukadar. Benimde ilk ve büyük karnım.
Bebeğinin sağlıklı olması daha önemli bence.Birden hızlanınca bir de benden önce gebe kalanlar a benim bile o kadar değil diyor kötü görünüyor die üzüldüm psikolojik boyum da kısa çünkü
Merhaba, eczanelerde satılan Lierac diye krem var, arkadaşlarım 4. aydan itibaren kullandık ve faydalı diyorlar, arastirin isterseniz...Tamam 18 haftalık hamileyim ve göbeğim bayağı çıktı emsallerime göre ileride kocaman olur die korkuyorum cildim bozulacak diye ilk karnı çıkıp sonra yavaslayan var mı
Kaç kiloydunuz ve boy
En iyi krem oymuş evet Benin araştırmam da öyle alacağım ondanMerhaba, eczanelerde satılan Lierac diye krem var, arkadaşlarım 4. aydan itibaren kullandık ve faydalı diyorlar, arastirin isterseniz...
Bnde bakımlı gösterişli olmayı seven biriyim normal kıyafetlerim olmuyor geçici durum diyip kendimi teselli ediyorumBen 65 le hamile kaldım boyum 1,65. Şu an 82 kiloyum. Başlarda bende yadırgıyordum göbeğimi. Sosyal ortamlara girmek istemiyordum, fotoğraf çektirmiyordum. Sonra barıştım göbişimle tadını çıkarıyorum. Hiç bozmayın moralinizi vücut kendini toparlayacaktır. Doğumdan sonra güleceğiz bu tombiş hallerimize.
Katılıyorum canim .Ben de cok zor hamile kaldim gobekmis ,sivilceymis hic biri umrumda degil .Yeter ki bebegim saglikla gelsin .Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Hamile olsam da göbeğim çıksa emin olun bunun için çok uğraşanlar var şükredin bence
Ben de 15 haftalik hamileyim.. göbegim benden once varıyor heryereherkes şimdi boyleyse ileride davul gibi olursun diyor. Ama umrumda degil. Tek sıkıntım yüzümde olusan isilik gibi şeyler
![]()