Doğuma Hazırlık Hamile göbeği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

comeback06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
686
119
103
36
Tamam 18 haftalık hamileyim ve göbeğim bayağı çıktı emsallerime göre ileride kocaman olur die korkuyorum cildim bozulacak diye ilk karnı çıkıp sonra yavaslayan var mı

Canim niye stres yapıyorsun ki bir melek var icinde.Sana getirisi oldugu gibi vücudundan götüreceği seyler de olacak .Mesela benim yüzüm su an sivilce dolu .Takiyor muyum asla umrumda degil .Karninin kocaman olmasindan korkma .Catlamamasi icin onlem al 20 den sonra daha hizli buyuyecek cunku .Dogum yaptıktan sonra korse takarsin ve sporla karnini duzeltirsin .Bu senin beslenme ,spor alışkanlığın ve metabolizmana bağlı.

Tamam 18 haftalık hamileyim ve göbeğim bayağı çıktı emsallerime göre ileride kocaman olur die korkuyorum cildim bozulacak diye ilk karnı çıkıp sonra yavaslayan var mı

Benim öyleydi 5 ay a kadar baya büyüdü doğuma gidicek gibiydim hatta ama sonra yavaşladı karnımın büyümesi bebeğim içerde gayet sağlıklıydı. 2. De öyle oldu baya büyümüştü aynı şekilde onda da 5 aydan sonra yavaşladı büyümesi. Şükür cildimde hiç bi bozulma ya da sarkma olmadı.

İlk olduğundan korkuyorum devasa büyür die

Merhaba; ben 36. haftamdayım. Kocamaan bir göbeğim var. İkiz gibi resmen. Ama benim gibi olup doğumdan sonra göbeği kalmayan o kadar çok ki. Sporla, diyetle, çocuk peşinde koşarken o göbek toplar merak etmeyin. Arkadaşın dediği gibi siz yeter ki çatlak için önlem alın. Hiç ihmal etmeyin. Ben hamileliğimin başlarından itibaren badem yağı kullandım. Çok şükür çatlak yok. 17 kilo aldım şimdiye kadar.

Ben de 15 haftalik hamileyim.. göbegim benden once varıyor heryere herkes şimdi boyleyse ileride davul gibi olursun diyor. Ama umrumda degil. Tek sıkıntım yüzümde olusan isilik gibi şeyler

İlk olduğundan korkuyorum devasa büyür die
Devasa derken? Bu haftalarda hızlı büyüyor zaten önündeki 1buçuk ay gelişimi hızlanacak sonra normale dönecek sonra zaten kilo alacak bebek. Gözünde büyütme bukadar. Benimde ilk ve büyük karnım.

Kaç kiloydunuz ve boy

Devasa derken? Bu haftalarda hızlı büyüyor zaten önündeki 1buçuk ay gelişimi hızlanacak sonra normale dönecek sonra zaten kilo alacak bebek. Gözünde büyütme bukadar. Benimde ilk ve büyük karnım.
Birden hızlanınca bir de benden önce gebe kalanlar a benim bile o kadar değil diyor kötü görünüyor die üzüldüm psikolojik boyum da kısa çünkü

Merhaba, eczanelerde satılan Lierac diye krem var, arkadaşlarım 4. aydan itibaren kullandık ve faydalı diyorlar, arastirin isterseniz...

Kaç kiloydunuz ve boy

Ben 65 le hamile kaldım boyum 1,65. Şu an 82 kiloyum. Başlarda bende yadırgıyordum göbeğimi. Sosyal ortamlara girmek istemiyordum, fotoğraf çektirmiyordum. Sonra barıştım göbişimle tadını çıkarıyorum. Hiç bozmayın moralinizi vücut kendini toparlayacaktır. Doğumdan sonra güleceğiz bu tombiş hallerimize.

Hamile olsam da göbeğim çıksa emin olun bunun için çok uğraşanlar var şükredin bence

Bnde bakımlı gösterişli olmayı seven biriyim normal kıyafetlerim olmuyor geçici durum diyip kendimi teselli ediyorum

Benim iç karnım genişmiş mesela bu yüzden 5.ayım bitmesine rağmen göbeğim belirgin değil.Herkesin dediği gibi göbeğinin boyunun bir önemi yok.Eğer deri yapın elastikse zaten hiç bir çatlama olmadan gelip geçecek.Dış görünüşe takılma.Hayatta kaç kere hamile kalınıyor ki ,hayata getireceğin mucizeye odaklan ve göbeğinin getirdiği avantajların tadını çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…