Hamile haberi duymak canımı acıtıyor.

Evet canım pko var..Rabbim sabır versin kaybetmek de bambaska bi acıdır eminim..Ben inan yarım saat cevap yazamadım ve bilmiyorum neden bir daha da görüsmek istemedm canım acıyacak biliyorum

Pardon eksik olduğunuzu nerden çıkardınız? Eksik falan değilsiniz. Allahın işi bu demek ki zamanı var umudunuzu yitirmemeniz gerekiyor her ne olursa olsun. Lütfen böyle düşünmeyin. Benim dogumuma 1,2 gün var ama emin olun en en en çok hamileligimin başından beri gebe olmak isteyen kişiler için, arkadaşlarım için üzüldüm dua ettim kendimden çok onların olmasını istedim ve hâlâ istiyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Evet canım pko var..Rabbim sabır versin kaybetmek de bambaska bi acıdır eminim..Ben inan yarım saat cevap yazamadım ve bilmiyorum neden bir daha da görüsmek istemedm canım acıyacak biliyorum
Kıyamam sana.. canım hormonlar nasıl tiroid şeker herhangi bişe var mı baktırsaydın eşin gittimi doktora hiç

kim bilir onlar kaç sene beklediler bir de böyle düşün buraya hamileyim yaşasın heyooo yazıyorlar ama dışı seni içi onları yakar. bize sanki hemen hamile kalmış gibi gelenlerin ardında senelerrr olabilir

Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin insAllah dualarınız icin de Rabbim binlerce kez razı olsun..Ama garip bi psikolji bu inanın bazen mantık duruyo

Kıyamam sana.. canım hormonlar nasıl tiroid şeker herhangi bişe var mı baktırsaydın eşin gittimi doktora hiç
Gitti canm esimde sorun yok hsg cekldim acık doktor hormonlarda da yumurtalklarda da pko görünümü var dedi ki zaten hep düzensiz adet olurdum..Rabbim bizi böyle sınıyo elbet vardır bi zamanı ama iste zor gercekten

Tabi orası öyle ama bu kıskanclık degil inanın sadece garip bi his bilmiyorum adı yok

Aslında hayır canım pes etmiş degilim hala savasıyorum özele gidiyorum hala da devam ediyorum ama sanki herkesten duydukça umudum tükeniyo.Rabbime sığınıyorum sadece..
E bak çok güzel.sunu şöyle hep kendine bebeğim geleceği zamanı bilir.cagir onu gel artık özledim seni de sana çok ihtiyacım var de.konus dua et.ve sitres yapma.sitres çok çok önemli canım.emin ol.hic ummadığın anda bir gün tebrikler hamilesiniz diyecekler ve sen orda oturup.aglayacaksin.

Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin insAllah dualarınız icin de Rabbim binlerce kez razı olsun..Ama garip bi psikolji bu inanın bazen mantık duruyo

İnanırım valla tam ne hissettiğinizi anlayamasam da üzüldüğunuzu görüyorum. Bi arkadasım vardı iş arkadaşım pek anlamam ama hiçbi şekilde hamile kalamiyordu tüp bebeğe girdiler sanırım aşılama mi ne yapıldı ve beklemeye başlandı bu arada tabi anlatıyor kasigim agriyo gögusüm dolgunlasti falan aynı belirtiler ama. Nasıl heyecanlaniyodum. Annesi babası bile kıza hamileymiş gibi davraniyodu ama sonuç olumsuz çıktı ve ben yine çok üzülmüştüm. Dedim ki umudunu kaybetmiyosun bugün olmazsa yarın olur denemeye devam millet 20 sene sonra evladına kavuşuyor ve hiçbişey yapmadan. O da haklısın dedi şimdi bi zamanını kolluyor tekrar denemek için. Demem o ki stresli olmayın pozitif ve huzurlu olun yeter. Gerisi gelir, bugün gelmezse yarın gelir. İllaki gelir

Allah razı olsun tebessüm ettirdin :) ben bunun hayalini bile kurmuyorum o kadar cok yıkıldı ki korkar oldum.Ama bu ay kenzül arş ve meryem suresi okudum ferahladım elhamdülillah

Merhaba canım bende yeni katıldım aranıza bende malesef ilk gebeligimi kalbi durdugu için kürtajla sonlandırdım tekrar hamilelik düsünüyorum ama bu ayda hastalandım Allah hepimize birgün o mutlulugu yasamayı nasip eder inşallah

Gitti canm esimde sorun yok hsg cekldim acık doktor hormonlarda da yumurtalklarda da pko görünümü var dedi ki zaten hep düzensiz adet olurdum..Rabbim bizi böyle sınıyo elbet vardır bi zamanı ama iste zor gercekten
Anladım canım ama onunda çaresi var hormonlar için düzelsin diye ilaç hap vermiyor mu bi de çatlatma iğnesini denesen canım

Tabi orası öyle ama bu kıskanclık degil inanın sadece garip bi his bilmiyorum adı yok
tatlım tabi ki kıskanmıyorsun bende yaşadım yaşıyorum zaman zaman benimde 7 ay olacak şubatta.30 yaşındayım arkadaşlarımdan 3. hamile olanlar bile var. ve yaptıkları tek muhabbet çocuklarının yaramazlıklarından yakınmak.. daha az önce yazıştık. doğurmayın diyorlar bir birlerine bende ah çektim biz kokusuna hasretken siz yakınıyorsunuz

Herkes bi sekilde sınanır buna inancım sonsuz ama arkadasınızın yeniden denemek icin coook büyük bi güce ihtiyacı bunu cok iyi bilirim..Rabbim sizin hayırla kucagınıza almayı nasip etsin insAllah

Yazmasınlar yahuu size yazmasınlarrrrr bilmiyorum Rabbim sabrını versin bizlere

Canm benim Rabbim sabır versin o acı da bambaskadır eminim bi daha yasatmasın Allahm..Umarm.canm hepimiz yasarz o mutluluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…