Hamile haberi duymak canımı acıtıyor.

Merhabalar.
Bu his geçen aylarda hep bende de vardı kıskançlık değil ama bizler de oluyor böyle bir his malesef.
Tabi Allah herkese nasip etsin.
Şimdilik rahatlamak istiyorum artık.
Strese giriyordum yoksa, o da olumsuz etkiliyor hamileliği.

Canm umarım ben de kafamdan atmayı basarabilirim beni zaten bayagı kötü etkiliyor

Anlayabiliyorum ben de.
5.denememde hamile kaldim ve sanki inadina herkes o 5 ayda hamile kaldi.
Kesinlikle kiskanclik degil dediginiz gibi.
Sadece sanki kendimizin hic olmayacakmis gibi hissedip uzuluyoruz.

Anlayabiliyorum ben de.
5.denememde hamile kaldim ve sanki inadina herkes o 5 ayda hamile kaldi.
Kesinlikle kiskanclik degil dediginiz gibi.
Sadece sanki kendimizin hic olmayacakmis gibi hissedip uzuluyoruz.
Allah bagıslasın bebegini canım benim Rabbim bizlere de nasip etsin..Dedigin gibi garip bi umutsuzluk sarıyor etrafımızı.

canım benim emin ol aynı senin gibiydim tam 2 buçuk sene yapmadıgım kalmadı doktorlara gittim bende pko im asılama bile yaptırdım her duyduğum hamile haberinie gıcık oluyodum ama kıskanlık degil dedigin gibi neden benim olmuyo diyodum ben sana umut olayım inş ben bu ay hamile olduğumu öğrendim nasıl biliyomusun tedavileri bıraktım sadece rabbimden istedim dedim kendi kendime hiç bişi yapmıcam allahtan isticem tvdende duydum meryem suresini 41 gün okuyanın mutlaka cocugu oluyomuş die ona basladım hergün okudum su aldım yanıma inancla yarını ben yarısını esime içirdim tam 22 günde hamile haberimi aldım suukurler olsun kafanı rahatlat sal gitsin takmamaya caşıs anca öyle oluyo tamamen allahtan zamanı gelmeöiş die düşün ve asla istan etme meryem suresının türkcesinide mutlaka oku sakon üzme kendini

Canm benim yaa şükürler olsun ne güzel inan umut oldun..Ben 41 gün arka arkaya bu reglim gecsin öyle baslayayım diye düsünüyorum ama bu ay da ara ara okudum ve cok ferahladm.Rabbim kucagına almayı nasip etisn insAllah

sagol canım benim allahım en kısa sürede seninde kucagını doldursunn bol bol allaha sıgın bak kapalı olan bi insan falan degilm ama doktorlarda arama sadece allahtan iste ben resmen bunu yeni yasadım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşsallah sürekli dua ediyorum herkese versin gönülden istiyorum

41 gün arka arkaya degil mi
evet canım benim ben basladım 22 günümde hamile olduğumu öğrendim devam ediyorum tamamlıcam su alıyosun yanına ben yarsını kendim yarısını esime içirdim inançla içtik allahım şükürler olsun nasip etti

Haklısın canm düzenli arka arkaya okumadm insAllah reglim gecsin baslayacam dua en büyük gücümüz

evet canım içini ferah tut pko cok kötü bişi degil mutlaka rabbim veriyo inan hep inan
Kuzum haklısın ama iste insan zaman zaman cok üzülüyo cevremde sürekli bebek hamile arkadaslar falan biraz yıprandım sanırım

Allah razı olsun tebessüm ettirdin :) ben bunun hayalini bile kurmuyorum o kadar cok yıkıldı ki korkar oldum.Ama bu ay kenzül arş ve meryem suresi okudum ferahladım elhamdülillah
:) allah en yakın zamanda sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canim benim. :)

kesinlikle kendini kötü hissetmemelisin bence çünkü bebek işi tamamen Allahın nasip etmesine bağlı şu an etmiyorsa elbetteki hayırlı bir sebebi vardır öyle düşün olumsuz düşünerek kendinide etkilersin çünkü inan bi çok kişi hiç aklında yokken hamile kalıyor

Canım bak benım uc bucuk yıl oldu oyle dusunme herkesın bır sınavı var bızımkıde buymus eger her gebelıge uzuleceksek bızım ssevınclerımızde baskalarının uzuntusu olabılır... Halıne sukret uzulme care ara dua et

Evet kesinlikle tamamen Rabbimin işi bu da bizim sınavımızmış..önümüzdeki ay takmamak için cabalayacagım artk hayatm zorlasıyo cünkü

Allahm bizlerendayanma gücü versiin insAllah ya tez zamanda bebegine kavusursun insAllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…