Hamile haberi duymak canımı acıtıyor.

kizlar dualarım hepinizle tanidik tanimadigima rabbim.evlat sahibi olmayi nasip etsin bende 10 ay boyunca hamile kalmayi bekledim bende ckk üzülüyordum hamile haberi alinca başkalarından kendme kiziyordum içten içe sevin diye ama kendj adima üzülüyordum iste ve sonunda hamile kaldim kafama takmayarak

C

Allah razı olsun canm Allah sağlkla kucagına almayı nasip etsin

Hissettiklerini birebir yaşayan biri olarak yazıyorum arkadaşım.. Yılgınlık, yorgunluk üstüne umutsuzluk tüm dünya güzelliklerinden tat alamama ve "neden ben?" soruları.. Aslında insanların hamileliklerini kıskanmıyor sadece tekrar kendini sorgulamaya başlıyorsun ve aldığın haberlerden sonra canın sıkıldığı için de vicdan yapıyorsun.. Bunların hepsini yıllarca yaşadım ve çok şükür sabrın sonu selamet oldu. Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin ve sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah. Dua edicem senin için de.. Nacizane tavsiyem;bıkmadan araştırman, doktorlarla görüşmen ve tedavi yöntemlerini denemen.Asla vazgeçme ve olacağına inan.. Allahım gönlüne göre versin inşallah. İyi akşamlar..

Canım arkadasım Allah razı olsun birebir anlamıssın beni inan sadece hüzün benimki..

Ahhh canm azck atablsem kafamdan rahatlayacam
atabilirsin istesen kendine uğraslar bul baska seylerle meşgul ol ama inanamaktan vazgecme allahım sen büyüksün sen en iyisini bilirsin de hep emin ol vericek rabbim ben en umutsuz vakaydım benüm eşim varikosel ameliyatı bile oldu artık tüp düşünüyodum para birikttirip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…