- 21 Temmuz 2019
- 239
- 517
- 23
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O abisine diyemezse sen eltine de canım. O da hamileymiş beni en iyi sen anlarsın zaten yanlış anlamayacağını da bildiğim için direk seni aradım de ne var bunda. Onlar karnı burnunda kadına gelip yatılı kalmaya utanmıyor da sen mi utanacaksın.6 yıllık uğraş, 4 tane düşük ve birçok operasyondan sonra 37 haftalık hamileyim. İlk günden beri çok ağır geçiyor. 32. haftamdan itibaren izne ayrıldım. Bulantı ve kusmam hiç bitmedi. Evi temizleyemiyorum ve son 1 aydır yemek de yapamıyorum. Uyduruk şeylerle geçiştiriyoruz. Temizliğe arada kadın geliyor. Canımı sıkan konuya gelirsek. Eşimin abisi şehir dışında yaşıyor. Onun eşi de hamile. 3 hafta önce yaşadığımız şehre geldiler ve yatılı olarak bizde kaldılar. Halbuki bizden başka eşimin ablası, diğer erkek kardeşi ve kv hepimiz aynı şehirdeyiz. Hadi birşey olmaz surat asmayayım dedim elimden geldiğince hizmet ettim. Az önce yine abisi aradı. Bebekte gelişim geriliği saptanmış. Yaşadıkları şehirde riskli gebelik bölümü yokmuş. Yakınlarındaki 2 şehri önermiş doktorları ama işimiz uzun sürerse diye sizin yaşadığınız şehre geleceğiz dedi. Randevu olaylarını sordu. O kadar ev varken sanırım yine bizde kalmayı planlıyorlar. Çıldıracağım. Bu arada her an doğum yapabilirim. Doktorum bebeğimin biraz iri olduğunu haftalık kontrollerle takip edip her an alınabileceğini söylemişti. Eşim abisine hayatta müsait değiliz diyemez.
Aslında çözümü çok basit bişey. İlk geldiklerinde surat asmayayım demiş elinden geldiğince hizmet etmişsin. Tamam surat asmamakla iyi etmişsin ama neden kendini hizmet etmek zorunda hissediyorsun ki? Sen kendi kıymetini bilmezsen başkaları hiç bilmez. Benim dinlenmem gerek kusura bakmayın müsaadenizi istiyorum diyip evdeki rutinini değiştirmezsen anlarlar diye düşünüyorum. Yani kendine yemek yapamıyor durumdayken onlar gelince Gönüller’i olsun diye kendini zorlamaya gerek yok. En kötü ihtimal gelme durumu olursa doğrudan kaybını veya eltini arayıp kusura bakmayın rahatsız olduğum için evle ilgilenemiyorum sizi böyle ağırlamak istemem, Doğumdan sonra beklerim de6 yıllık uğraş, 4 tane düşük ve birçok operasyondan sonra 37 haftalık hamileyim. İlk günden beri çok ağır geçiyor. 32. haftamdan itibaren izne ayrıldım. Bulantı ve kusmam hiç bitmedi. Evi temizleyemiyorum ve son 1 aydır yemek de yapamıyorum. Uyduruk şeylerle geçiştiriyoruz. Temizliğe arada kadın geliyor. Canımı sıkan konuya gelirsek. Eşimin abisi şehir dışında yaşıyor. Onun eşi de hamile. 3 hafta önce yaşadığımız şehre geldiler ve yatılı olarak bizde kaldılar. Halbuki bizden başka eşimin ablası, diğer erkek kardeşi ve kv hepimiz aynı şehirdeyiz. Hadi birşey olmaz surat asmayayım dedim elimden geldiğince hizmet ettim. Az önce yine abisi aradı. Bebekte gelişim geriliği saptanmış. Yaşadıkları şehirde riskli gebelik bölümü yokmuş. Yakınlarındaki 2 şehri önermiş doktorları ama işimiz uzun sürerse diye sizin yaşadığınız şehre geleceğiz dedi. Randevu olaylarını sordu. O kadar ev varken sanırım yine bizde kalmayı planlıyorlar. Çıldıracağım. Bu arada her an doğum yapabilirim. Doktorum bebeğimin biraz iri olduğunu haftalık kontrollerle takip edip her an alınabileceğini söylemişti. Eşim abisine hayatta müsait değiliz diyemez.
Normal halimle eltimi hiiiç çekemem hamile hamile bide hayatta kabul etmezdim benim doğumum yaklaştı de.. eltini falan muhattap alma sakince eşinle konuş nerde kalacaklarmış de ordan gir konuya6 yıllık uğraş, 4 tane düşük ve birçok operasyondan sonra 37 haftalık hamileyim. İlk günden beri çok ağır geçiyor. 32. haftamdan itibaren izne ayrıldım. Bulantı ve kusmam hiç bitmedi. Evi temizleyemiyorum ve son 1 aydır yemek de yapamıyorum. Uyduruk şeylerle geçiştiriyoruz. Temizliğe arada kadın geliyor. Canımı sıkan konuya gelirsek. Eşimin abisi şehir dışında yaşıyor. Onun eşi de hamile. 3 hafta önce yaşadığımız şehre geldiler ve yatılı olarak bizde kaldılar. Halbuki bizden başka eşimin ablası, diğer erkek kardeşi ve kv hepimiz aynı şehirdeyiz. Hadi birşey olmaz surat asmayayım dedim elimden geldiğince hizmet ettim. Az önce yine abisi aradı. Bebekte gelişim geriliği saptanmış. Yaşadıkları şehirde riskli gebelik bölümü yokmuş. Yakınlarındaki 2 şehri önermiş doktorları ama işimiz uzun sürerse diye sizin yaşadığınız şehre geleceğiz dedi. Randevu olaylarını sordu. O kadar ev varken sanırım yine bizde kalmayı planlıyorlar. Çıldıracağım. Bu arada her an doğum yapabilirim. Doktorum bebeğimin biraz iri olduğunu haftalık kontrollerle takip edip her an alınabileceğini söylemişti. Eşim abisine hayatta müsait değiliz diyemez.
Neyaptın?
Digerlerinde degilde sizde kalmalarinin bi sebebi olmali
Ya ben evime gelene gelme diyemezdim, insanin insana isi dusebilir... ama ev sahibide dogurdu doguracaksa onlarin dusunmesi gerek.En konforlu evin bizimki olduğunu düşünüyorlar sanırım. Bir de eşim çok içtendir. Diğer kardeşleri ilk başta yarım ağızla konuşur bize yerleştikten sonra çok candan olurlar.
Ya ben evime gelene gelme diyemezdim, insanin insana isi dusebilir... ama ev sahibide dogurdu doguracaksa onlarin dusunmesi gerek.
Kardeslerinin yarim agiz olmalari demekki onlara gidip kalmasinlar diye...
Gelip kalsinlar haftalarca kalacak durumlari yok ya.. gelip giderler.. eltinle iyi anlasiyorsan sorun olmaz birlikte yaparsiniz herseyi.. anlasamiyorsan baska