- 24 Ekim 2017
- 78
- 42
- 3
- Konu Sahibi Mutlulukkk89
-
Ayın üçünde adetin az kaldı
Adet belirtilerine benzemiyor ama kendimi hamile hissediyorum ve bu karnıma dokununca oluyor önceden çok takardm ve ciddi sıkıntı yapardm ama bu ay hem bi rahatlık hemde gebelik hissim var olmasa da üzülmem çünkü mutlaka vardır bi hayır
Ben her hamileliğimde test yapmadan bildim canım. Hem hislerimle hem de belirtilerim vardı. Olabilir bu yüzden. Gününe az kalmış test yapabilirsin. Ben 4 gün kala yaptım silik çıktı ikinci çizgi ama çıktı sonuçta adet günümde de belirginleşmişti. İnşallah hamilesindir :)Acaba hamile olanlar böyle hissedermi
Kasık ağrısı bir belirti zaten. Benim tüm hamileliklerimde oluyor kasık ağrım. Uyku hali halsizlik var mı? Karnında şişkinlik,gaz,göğüste yeşil damarlar sızlama,idrarın tuhaf kokması genelde bu belirtiler olurİnşaallah anlatamıyorum ama gerçekten acayip yani bide kasık ağrısı oluyomu sol kasık
Bazı yerlerde en büyük belirtinin his olduğunu söylüyorlar ama ne kadar geçerli bilemeyiz kişiden kişiye değişebilir canım...
Bende de bu ay ağrılar sızılar vs olmasına rağmen his yok mesela... Arkadaşlarım da en büyük belirti his olsaydı hissederdin diyor ben de umutlu değilim bu aydan biraz da bu yüzden
İnşallah vardır senin ay çok merak ettim erken gebelik testi yapabilirsin aslında
His konusuna çok güvenme bazen bilinç altımızın oyunu olabiliyor. Ama eğer hamileysen test yap çıkar çift çizgiyi görüncede kan ver kesinleşsin. Hakkında hayırlısı olsun cnmUyku var evet karında şişlik var ve akıntı hissediyorum içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?