Hamile hissetmek

Amiiin Rabbim bizim hayır görüpte aslında şer olanı .. Şer görüpte hayır olanı en iyi bilen demekki hakkımzda böylesi hayrlı beklicez aetk ya sabır diyip

tabiki en iyi sonucu adetin geçtiğinde anlarsın bide sabırsızlanıyorsan erken gebelik testi alıpta bakabilirsin
amaaaaa bende açıkcası hissetmiştim hamile olduğumu herzamnkinden değişik bi sancı vardı karnımda ve içime çok güçlü bi his vardı hemde benim 9 yıldır olmuyordu mucizeyi bekliyordum..ve hislerim beni yanıltmadı allah sanada nasip etsin

Bende hissediyordum ve sol kasığımda bayağı ağrı oluyordu doktora gittim hatta bunun icin bi sebep bulamadı kanda hamilelik de çıkmamıştı ama adetim gectikten sonra tekrar kan verdim o zaman çıktı hamileliğim

Benmde dört senedir olmuyor şu an bi sorun yok hatta şöyle ki yumurtamda çatlamıyodu kendiliğinden sürekli ilaç kullanmam gerekiyordu ama beş aydır falan herşeyim düzene girdi hatta yumurtam çatlıyo farkına bile varmıyorum yani ağrı falan olmuyor bu ay neden bilmiyorum karnına ekimi koyunca sanki hamileyim ve bebeğine dokunuyomuşum gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…