- 24 Ekim 2017
- 78
- 42
- 3
- Konu Sahibi Mutlulukkk89
-
tabiki en iyi sonucu adetin geçtiğinde anlarsın bide sabırsızlanıyorsan erken gebelik testi alıpta bakabilirsinKızlar karnına elleyince kendimi hamile hissediyorum böyle hissedip hamile olduğunu öğrenen varmı ben daha önce böyle hiç hissetmedm adetimede daha var bide bazen kasığımda bi ağrı oluyor bazen bacağıma vuruyor yardımcı olun kızlar lütfen
Kızlar karnına elleyince kendimi hamile hissediyorum böyle hissedip hamile olduğunu öğrenen varmı ben daha önce böyle hiç hissetmedm adetimede daha var bide bazen kasığımda bi ağrı oluyor bazen bacağıma vuruyor yardımcı olun kızlar lütfen
tabiki en iyi sonucu adetin geçtiğinde anlarsın bide sabırsızlanıyorsan erken gebelik testi alıpta bakabilirsin
amaaaaa bende açıkcası hissetmiştim hamile olduğumu herzamnkinden değişik bi sancı vardı karnımda ve içime çok güçlü bi his vardı hemde benim 9 yıldır olmuyordu mucizeyi bekliyordum..ve hislerim beni yanıltmadı allah sanada nasip etsin
Bende hissediyordum ve sol kasığımda bayağı ağrı oluyordu doktora gittim hatta bunun icin bi sebep bulamadı kanda hamilelik de çıkmamıştı ama adetim gectikten sonra tekrar kan verdim o zaman çıktı hamileliğim
Sol kasıktaki ağrı bazen bacağa vuruyormuydu
Evet dizime kadar ağrısı dokunuyordu
Benmde oluyor öyle tam dize inmiyo ama bacağıma vuruyor sol bacak
Slm kizlar bu test pozitifmi
Slm kizlar bu test pozitifmi
Kan değeriniz kaç çıktı canımEvet dizime kadar ağrısı dokunuyordu
896 çıktı bir kac gun önceKan değeriniz kaç çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?