hamile iken hiç kusmayan arkadaşlar var mı?

filiz0022

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
166
5
118
39
Hatay
11 haftalık hamileyim üçüncü ayıma girmem için 1 hafta kaldı..genelde herkes gebeliği aynı şekilde yaşamıyor..mesela ben hiç kusmuyorum güzel bir şey ama bu bir yana sanki hamile değilmişim gibi bebeğide hissetmiyorum..genelde sırt ağrısı oluyor..ve bazı yemeklere karsı tiksinti..sadece bu..bebeğimin iyi oldugunu ve büyüdüğünü biliyorum... hani bazen insan endişeleniyor..normal bir durum mu ? bu bebeğin sağlıksız oldugunu göstermez değil mi? benim gibi yasayan arkadaşlar var mı cevaplarınızı bekliyorum..

Aynen cnm bende de bulantı yoktu 40+6 olduk hala yok. Şükür. Aynı seylerı ben de dusunuyordum.hiç şikayetim olmadı gobusum de olmasa hamıle degılım derdım

bende oluyor bulantıda kusmada devamm ..... ama herkeste bir olmuyor ... hcg hormonu nekadar yüksekse bulantı okadar fazla oluyormuş ....
4 aydan sonra hcg düşüşe geçiyor....
ama herkeste farklılıklar olabilir tabiii

Ben de hiç kusmayanlardanım. Ama bunu şans olarak görüyorum. Bebeği hissetmek, hamilelik duygusu bulantı ve kusmalarla yaşanmıyordur diye düşünüyorum :)

bende inanılmaz yoğun bulantı olmuştu ama hiç kusmamıştım.hcg 4000 lerdeydi,bu kadar yüksek olduğu için bulantılarım da çoktu belki de,bulantın,kusman yoksa tadını çıkar,ne güzel işte.rahat bir hamileliğin var,inşallah böyle devam edersin.

canım 31 haftalık hamileyim hiç kusmadım bende ilk kıpırtıları hissedene kadar hamile değil gibiydim şimdi öyle tekmeler atıyo ki ben burdayım diyo hareketlenince anlarsın endişelenme

midem bulndı,iştahsızlık yaşadım ama hiç kusmadım ben de

simdiye kadar hic bulantim kusmam olmadi bebisimde gayet saglikli icini ferah tut

selam canım ben de 34.haftamdayım hiç kusmam ve bulantım olmadı.Merak etme her hamilede olmuyor.Çok şükür ki bebeğim ve ben iyiyiz.

$uan 33.cü haftamdayim. 8 -12 hafta arasi sadece bazi kokulara kar$i bulantim oldu:
- çama$îr suyu, bazi parfümler, kirli çama$irlar, temiz çama$irlar, bula$ik makinasi, çama$ir makinasi, ... ve sadece "BHÖÖÖ" yapiyordum devami gelmiyordu kusmuyordum yani.

Bence hamileligimin en güzel tarafi bu oldu. Herkes te bir olmaz. Örnegin kizkarde$im sabah ba$lardi ak$ama kadar her$ey için istifra ederdi o da ho$ bir$ey degil cani acirdi. Kendini $ansli görmelisin, zaten ilk haftalardasin bak gör diger haftalarda daha farkli yeni $eyler ya$icaksin ozaman anlarsin hamile oldugunu... :)

Saglikli hamilelik dilerim

ben de ne bulantı ne kusma yaşamadım...gayet norml...şanslıyız bence...ama senin için erken..daha yeni başlayabilir.

canım tabi bu açıdan kendimi sanslı buluyorum.......işte hani hamile değilimişim gibi hissetmem kötü yani ilerleyen zamanlarda bebeğimi hissettiğimde tabii daha iyi olacam.......

tadını cıkartıyordum..sanırım böyle devam eder...

37. haftamdayım.. şimdiye kadar hiç kusmadım.. ne bel agrısı ne sırt agrısı ne kramp ne miğde yanması.. hala tık yok.. bebişin hareket etmeye başladıktan sonra bu hislerin geçip sorunsuz bir hamilelik gecırdıgın için haline sukretmeye baslıyacaksın:)))))))))))))))

bulantısız kusmasız hamilelik yaşamak ne büyük lüks. mutlu olun bundan güzel şeyler düşünün hamileliğin keyfini çıkartın. 5 ay aralıksız kustum. 6 ay mide bulantılarım devam etti, 9 ay kabızlık ve hemoroid yaşadım. sırt ağrısı ve uykusuzluk beni perişan ediyor üstüne hala çalışıyorum. hamileliğin keyfini hiç çıkarmadım. güzel anılarım yok güzel de hatırlamıcam keşke başka olsaydı.yine de rabbime şükür bebeğim sağlıklı.

bende 39+3 üm çok bulantım oldu ama hiç kusmayanlardanım,bunun dışında son 3 ayda çok mide yanması çektim hala çekiyorum,ayrıca bacak krampları birde son 2 haftadır berbat bir kalça ağrısı ve sırt ağrısı çekiyorum topallıyorum mesela yatarken dönemiyorum mesela

Son düzenleme:
bende 11 haftalık hamileyim hiç kusmadım midemde bulanmadı hiç kokulara karşı tiksinmede olmadı hiçbir şikayetim olmadı şükürler olsun ama arkadaşlarıımın dediği gibi bazen hamile olduğumu unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…