hamile iken hiç kusmayan arkadaşlar var mı?

ben de hiç kusmadım şu ana kadar
ama bazı şeyler midemi bulandırmadı diil yani,ilk aylar özellikle,sanırım 5.-6. haftalarda başlamıştı kokulara karşı fln duyarlılık özellikle,ama dediğim gbi çıkaracak kadar yoğun bir bulantm hiç olmadı.
ki normalde çok sık midem bulanıp çıkaran biriydim,benm için de şaşırtıcı oldu yani,amann diyeyim çok şükür

bende ne kusma ne baş dönmesi ne aş erme hiçbişey olmadı ben anormalim heralde.sadece aşırı iştah artışı oldu.kusmayı tercih ederdim.çünkü 25.haftamdayım ve 14 kilo aldım.

aşırı bulantım vardı ki hala da bulantılarım ara ara gelio.. bugün kötüyüm mesela... ama hiç kusmadım desem yeri var. 1-2 kere safra çıkardım o kadar. ama bence güzel birşey... kusmak insanı mahvediyormuş

şu an 3. Hamileliğim ama hiçbirinde kusma baş dönmesi v.s. Olmadı. Bendeki tek en kötü yan etki aşırı iştah artışı ve tabii ilk aylar herkes kilo verirken benim kilo almam. Hamileliklerimde hep çok kiloluyum. 10 kg alıp doğuma gidenlere hayranım.

benimde maş.hiç olmadı öle şeyler bel ağrım çok fazla sadece...çok şükür RABBİME...

ne guzel cok sanslısın bende hıc kusmadım 9haftalık hamıleyım ama sureklı bulantım oluyor

mrb arkadaşlar benim ilk gebeliğimdede bundada hiç kusmam olmadı bi şikayetim yok 8 haftalık hamileyim.acaba bu bebeğimdemi erkek olacak,2 hamileliği aynı geçipte farklı cinsiyet doğum yapan var mı??

6-13. haftalar arasi tum gun midem bulandi ama kusmadim. Kusmak cok kotu ama surekli bulanti da kotu. Naneli sakiz, mandalina, portakal iyi geldi. Yemek yapamadim hic, kokular cok kotuydu. 13. haftada kesildi. Annem de oyle olmus. Bence annemizden aliyoruz bunu.

bende de hiç bulantı kusma olmadı.sadece sabahları hafif bulantı oldu.fazla aç kalmamak lazım,sık sık azar azar yemek lazım.böylelikle mide bulantısı çekmezsiniz..benim iştahım normalde de iyiydi hamilelikte daha iyi sanırım ondan bulantı ya da kusma gibi bi şikayetim olmadı hiç :80:

10+0ım bugün ve benimde çok şükür öyle bulantım kusmam olmadı
sadece çok iştahsızım hele akşamları hiçbirşey yiyemiyorum, bir tabak çorbadan fazlasını yediğimde hazmedemiyorum zaten
onun dışında çok yürüyünce kuyruk sokumum ağrıyoo, ama yürümekde lazım başka türlü hiç hareket etmemiş olucam diye her haftasonu uzun yürüyüşler yapıyoruz

Benim de bulanti kusma olmadi hatta hamile oldugumu ogrendigimde 10. haftaya gelmistim:)
Simdi 35+2 deyim ve tek sikayetim mide yanmalari.
Bunun yaninda hafif adet sancilarina benzer sancilar basladi bir de kabiz oldum.

Ama en kotusu ve rahatsizlik vereni mide yanmasi(((

merhaba, bende 15+5 haftalik hamileyim ve sadece bi sefer kustum... inanin ben ve benim gibi olan arkadaslar cok sansliyiz:) kusarken kalbim duracak sandim ve butun ic organlarim disari firlayacakmis gibi bi basinc hissettim gercekten sansliyiz:)

valla ben ilkinde hafif bulantyla atlattım. şu an 7 haftalık hamileyim. bütün gün midem bulanıyo. kusmamak için zor tutuyorum kendimi. dinlenince geçiyo ama çalıştığın için pek dinlenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…