hamile iken hiç kusmayan arkadaşlar var mı?

bende 13 haftalık hamileyim.aynen bende düşünüyordum neden aş ermiyorum ne zaman hamile olduğumu hissedicem hiç midem bulanmadı sadece balıktan tiskindim okadar biz ne zaman bebişleri hissedicezzz yaaaaaa bi kıpırdamalar başlasa başka bişi istemem

ben hemen hemen 5 aylık hamile olana kadar kustum ama ablamın kızı benden önce doğum yaptı bırakın kusmayı birkere bile miğdesi bulanmamış kızının maşallahı var topaç gibi

Endişelenicek bisey yok arkadasım bikdre bile ooogg demedim şükür ki ssuan gAyet iyiyiz bu büyük bı ayrıcalık ve tadını çıkarmaya bak bnce

bende şuan 6 aylık hamıleyım ama 1 kere bile kusmadım herkes imrenıyo nasıl olur dıye ama mıde bulantım bıle olmadı şanslıyım o yönden

korkacak bisey yok canim bende 34+4 üm ne bulanti ne kusma hic birsey olmadi... bebegimizde bende gayet saglikliyiz. bu zamana kadar 7.5 kilo aldim. bebegimde 3 kilo200 gr .... endiselenecek birsey yok. bu arada ben bebegimi 5.ayda hissetmeye basladim... korkma hersey normal... ALLAH yardimcin olsun...

20+4teyim... mide bulantısı kusma ilk 12 haftada olur zaten. çok şükür bende hiç olmadı. iyiki de olmadı :) endişelenecek birşey yok. ne güzel işte :)

ben de 14 haftalık hamileyim. benim de hiç olmadı ilk 3 ay sadece birkez otobüste olmuştu o da uzun yol ve virajl olduğundan sanırım.

bende 32.haftama giriyorum değil kusmak bugüne kadar midem dahi bulanmadı.ilk 3 ay işim gereği sürekli yollarda olmama rağmen bir kez bile bulanmadım.

bende hiç kusmadım şimdiye kadar.midemde bulanmadı anneme çekmişim onunda böleymiş.ama bu aralar akşmları yemeği fazla kaçırdığmda yatınca midemde yanma oluyor biraz .buda normal çünkü bebek büyüdüğü için mideye baskı yapıyormuş.

doğuma yapana kadar ne midem bulandı ne aşerdim ne de yemeklerden tiksindim. Aksine hamile kalmadan önceki halimden daha sağlıklıydım.. Dua et sende şanslılar gurubundasın galiba... umarım bu saatten sonra başlamaz..

doğum yaptığım güne kadar ne kustum,ne midem bulandı,ne bişeyden tiksindim,ne de aşerdim.canımın farklı bişey istediği hiç olmadı.önümde plates topu gibi kocaman bir göbek olmasa hamile olduğu bile unutacaktım

bende hiç kusmadım. ilk 2 ayda az bulantım oldu ve kasıklarda ağrı. ama hiçbirşeyi şiddetli yaşamadım.eşermem fln hiç yoktu. tiskintim de pek olmadı. herkes erkek dedi. kızda çok bulanır tiskinirmişsin ve eşerirmişsin. benim bebişim kızzzzzzzzzzz. 4 ayım bitti

suan 3 aylık hamileyim ...kusma filan halen yok ..sanırım bu saatten sonrada olmaz..rahat bir hamilelik geçiriyorum.ama sadece bebeği hissetsem iyi olacak..oda 5ay dan sonra oluyormus diyorlar...artık hayırlısı...

ah beni çok sevindirdiniz varya:))) nisan ayında ben bi dusuk yaptım ve bu gebelıgımde cok korkuyordum.su an 7 ahftalık hamıleyım ve hıc bulantım yok dıyebılırım kokulara karsı bır hassasıyet var ama hıc bulantım hıc kusmam yok.Ve internetten okudugum kadarıyla bulantının ve kusmanın olması bebegın tutudugnu ve herhangı bır sorunun olmadıgı anlamına gelıyormus cok korkuyordum o yuzden ama sımdı sızın yazdıklarınızı okuyunca sasırdım sevındımm ehuehue:)))))))))

bende 3 aylık hamileyim..kusmak bir kenara dursun şimdiye kadar midem bile bulanmadı çok şükür. ben bile kendimden böyle bir performans beklemiyordum hatta kalp atışlarını duymaya gittiğimiz gün doktora bende bi sorun mu var hiç kusmuyorum dedim. çünkü daha önce kendim gibi birisiyle hiç karşılaşmamıştım. doktorumda bana güldü. kendine maşallah de nazar değmesin dedi. sonra çok pişman olursun dedi..

bende 34 haftalık olana kadar hiç mide bulantısıymış kusmaymış birşey yaşamadım ama hep kan hapı kullanıyordum tiksindim artık birde aç karnına içiyorum onun için 34 haftadan sonra 3defa falan kustum artık içmeyeceğim hapı bebeğin içinde merak etme ne güzel kusmuyorsun yediklerın besler bebişi

canım bebğin cinsiyeti ne?bendehiç kusmadım22 haftalık oldul.benimki kız

bende 6 haftalık hamileyim daha şimdiye kadar mide bulantısı başlamadı inşallahda başlamaz hangi ay da başlıyor biliyor musunuz arkadaşlar? bir de iştahım çok açık devamlı yemek yiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…