Hamile iken kanama olur mu kızlar yardımcı olun lütfen bilgim yok :(

Ay kuzum inşaAllah tutunur bebeğin sana
Ins. Tutunur ama %80 düşecek diyor bi dr. Buldum aradım ankardan. Düşmesi yüksek dedi. Şimdide altımda ve belimde ağrım var sanırım yavaş yavaş bizi bırakıyor meleğimiz Rabbim kimseyi sınamasın evladiyla. Daha iki senelik evliyim ve ilk hamileliğim güzel bir duyguymuş :/

Canım ya şöyle düşün rahim bozuk olan gebeliği kabul etmezmiş o da bir can di ama Rabbim demek ki böyle uygun gördü inşaAllah tez vakitte sağlıklı gebeliğin dünya güzeli sağlıklı hayırlı bir evladın olur Rabbim aratmasın hiç kimseye

Ins. Bu arada vakit ayırıp bana moral verdin çok teşekkür ederim. Ne tuhaf değil mi yakın çevremden moral destek gorecegine hiç tanımadığın insanlardan alıyorsun morali. Kaç yaşındasınız.sizin varmı bebeginjz

Canım benim ben bu platform da çok destek gördüm benim de bir faydam dokunduysa benden mutlusu yok ben 26 yasindayim 26 aylik bir kızım var canım sen kaç yaşındasın

Canım benim ben bu platform da çok destek gördüm benim de bir faydam dokunduysa benden mutlusu yok ben 26 yasindayim 26 aylik bir kızım var canım sen kaç yaşındasın
Bende 24 yaşındayım. Maşallah ne kadar güzel ya Rabbim herkese nasip etsin inş. Evlat tatmayi

Bende 24 yaşındayım. Maşallah ne kadar güzel ya Rabbim herkese nasip etsin inş. Evlat tatmayi
İnşaAllah canım çok kısa süre de tadacaksın eminim çünkü düştük yapmış bile olsan hamile kalabiliyorsun canım bu çok önemli

Düşük yaptıktan sonraki ilk üç ayda tutma olasılığı çok yüksek diye duydum dogrumudur ki
O nü inan bilmiyorum kuzum sağlıklı bilgi için doktora sorsan canım misal ben düştükten sonra 1 ay içinde hamile kalanı duydum

O nü inan bilmiyorum kuzum sağlıklı bilgi için doktora sorsan canım misal ben düştükten sonra 1 ay içinde hamile kalanı duydum
Ya simdi sizin hikayenizden aklima suphe takildi. Ben regl oluyorum ama hamile olabilir miyimki? Birlikteligimden sonra regl olduktan sonra bile beta hcg baktirdim negatif cikti... kafamda deli sorular :)

Ya simdi sizin hikayenizden aklima suphe takildi. Ben regl oluyorum ama hamile olabilir miyimki? Birlikteligimden sonra regl olduktan sonra bile beta hcg baktirdim negatif cikti... kafamda deli sorular :)
Canım biraz daha bekle istersen en son ne zaman baktırdım beta ya

8 mayis birliktelik, 11 temmuzda baktirdim en son. Tabi regl oldum ama kasik agrilarim suphesiyle temmuzda baktirdim
Kiz hiç karnın sismedi mi Mayıs ta gebe kaldıysan 5 aylık şu an tekme bile atmaya başlamıştır hissedersin yani

Valla oyle bi sislik yok beta hep negatif cikti zaten. Siz regl olmus dediniz ya ondan suphelendim bir an. Kusura bakmayin kafanizi sisirdin :)
Yok estağfurullah canım :) sadece hani 5 ay kısa bir zaman değil kilonuz normal mi

Amerika'da 120 kiloydu galiba bir kadın hamile kalmış ama regl oluyormuş kilolu olduğu içinde hamile olduğunu anlamamislar kadın karın agrisiyla acile gidiyor doğum yapıyor aynı gün bu geldi aklıma

Kilom ayni... :) 1 kilo falan aldim sadece hahahahaha oda cok yemekten sanirim. Bilemiyorum ya

Mrh. Bugün çok kötüyüm. Moralim çok bozuk. Sabah saçıyla acile gittik.değer 305 ten 140 a düşmüş bebeğimiz Bize tutunamadi. Sakat hucreymis. Rahim kabul etmemiş. Kimyasal gebelik çıktı. Sanki büyümüşte onu kaybetmişim gibi çok üzülüyorum

Allah kimsenin başına vermesin. Eldivenini hastane çıkışını bile almıştık çok kötüyüm arkadaşlar ne olur dua edin çabuk toplanalım. Eşim bana ben eşime belli edemiyoruz ama ikimizde çok kötüyüz. Bide bugün evlilik yıl dönümümüz.

Kuzum nolur üzme kendini nasipte ne ise onu yaşarsınız elbet Rabbim in bir bildiği vardır çok çok dua edin edeceğim inşaAllah Rabbim aratmadan versin hemen sağlıklı bebeklerinizi

Sana tavsiyem tevvekkur et ve eşinle evlilik yıl dönümünüzü sade bir şekilde kutlayın yaş tutmayın

Bak burda pinkstrap diye bir üye vardı geçtiğimiz aylar da bebeğini kaybetti erken doğum yaptı yavrucuk çok yaşayamadı böyle düşün canım beterin beteri var

Haklısın beterin beteri var Rabbim aratmasın ne diyeyim. Çok sağol terapistim benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…