• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamıle kadın erkeğe izin vermiş..

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bazı kendini bılmez erkekler eşim izin veriyor diyerekten kendilerini dışarı atıyorlarmış.Bunuda o bayan söyledi.Benim aklım almadı.Çok yanlış bir durum.ortada bir saçmalık var ama çözemedim.acaba kadın eşini sevmiyormu? yoksa kadın adamdan bıkmışmı artık cinsel anlamda bilemiyorum.:34:

ben benden öncekiler gidebilir sevgilim gidebilir eşim gidemez diye düşünen biriyim:19:

kadın hamilelik hormonları fazla salgılanıyor sanırım :37: :120:

Allah'tanda mı korkmuyormuş o kadınla adam ?
O kadının nasıl gururu varmış ?
Hadi kadın izin verdi adam nasıl kabul ediyor ?
(Etmişse tabii) İpi mi varmış, salınca gidebiliyormuş?

Mide bulandırıcı düşünceler, nasıl bakıyorlar birbirlerinin yüzüne.

Özgürlük adı altında şimdi uçmuştur ikiside hafiflikten..

merhaba arkadaşlar,
bir tanıdık var.Kadın hamile , eşide seks bağımlısıymış.eşinin geneleve gıtmesine kadın müsade etmiş.Doğuma kadar gidebilirsin demiş.Bana ters geldi erkek alışırsa dışarı gıtmeye nolucak o zaman.

daha neler duyacağız tövbe tövbeeeeee!!! manyaklaşmış insanlar... hamile bir bayan olarak bunu eşime söylemem eşim zaten bunu talep edemez.bu ne biçim ilişkiymiş..sanki sadece o iş için birlikteler..adam alışınca nasıl vazgeçirecekmiş acaba...valla hamilelikte de devam ediliyor..son aya kadar...artı lohusalık zamanı buhranlı bir zaman ve 40 çıkıncaya kadar ilişki yasak..minicik yavrusuyla,değişik bir ruhsal durumda bekler artık adamı dönsün diye genelevlerden.bu gibilere aslında herşey müstehak..kaşınmak diye buna derim...

Yuh artık ya daha neler duycaz kim bilir :31::31:

seks bagımlısı olan adam kadın dogurduktan sonrada yapar baskalarıyla adı ustunde bagımlı oyle biriyle evlenmek bile cesaret isi

Iyide bunu evlenmeden bilemezsinki.
Aslinda kadin baska bir kadinla duygusal yakinlasma yasamaktansa,
duygusuz sevismesini hos gormus.
Bir an butun erkeklerden tiksindiiiim.
Allah karsimiza duzgun kendini kontrol edebilen esler nasip etsin..

ne kadar iğrenç bişey...evlilik gibi kutsal bir müesseseyi ayaklar altına almak bu resmen..
buna izin veren kadında,bu izni almaya yeltenip uygulamaya geçiren erkekte tam bir MİDESİZ!!!

Erkek hasta olduğunda o işi yapamayacak durumda olursa o da karısına izin verecekmi acaba????

konu sahibi arkadaş evlenmeden önce eşlerinize sorun bağımlımı değilmi öğrenin yazmış. diyelim ki sorduk adam ne cevap verecek??? "evet ben bağımlıyım yapmadan duramam" mı diyecek. evlenmeden anlayamaz hiç kimse......

Erkek hasta olduğunda o işi yapamayacak durumda olursa o da karısına izin verecekmi acaba????

konu sahibi arkadaş evlenmeden önce eşlerinize sorun bağımlımı değilmi öğrenin yazmış. diyelim ki sorduk adam ne cevap verecek??? "evet ben bağımlıyım yapmadan duramam" mı diyecek. evlenmeden anlayamaz hiç kimse......

sorun derken şöyle: çapkın erkekler her zaman bağımlıdır.Çapkın olup olmadığını sorduğunuzda çapkınım derse uzaklaşın.Kimse ben bağımlıyım demez zaten.Çapkın erkekler böyledir.Aklınızda bulunsun.

Back
X