bekar arkadaşlar bayanlar yani, çook dikatli olun eşiniizi seçerken.Hatta sorun açık açık .bağımlımı değilmi diye![]()
bağımlılık bahane.o zaman gitsin tedavi olsun.erkekleri şımartmanın son noktası sadece.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekar arkadaşlar bayanlar yani, çook dikatli olun eşiniizi seçerken.Hatta sorun açık açık .bağımlımı değilmi diye![]()
seks bağımlılığından bahsediyorum ben.Bazı erkekler çok düşkündür.Hanımlar böyle erkeklerle evlenmemeli.
eda bu kadın çok yakınınmı merak ettim![]()
canım bağımlı derken alkol gibi yani.her dakka seks düşünür böyleleri.Doktorluk durum bence.
Sadece erkekler mi düşkündür? Neye düşkünlük bu?
Yazdıklarınız hiç tekin gelmedi bana, neyse, siz bu konuyu enine boyuna bi düşünün. evlenince tekrar konuşuruz. Eş adayınıza sormayı da ihmal etmeyin.
Sadece erkekler mi düşkündür? Neye düşkünlük bu?
Yazdıklarınız hiç tekin gelmedi bana, neyse, siz bu konuyu enine boyuna bi düşünün. evlenince tekrar konuşuruz. Eş adayınıza sormayı da ihmal etmeyin.
ayhh elmayra haklısın
ben nişanlıyım sordum zaten.öyle biriyle evlenmem bende.Ben duyduğumu paylaşmak istedim.ister inanın ister inanmayın.Ders olsun bayan arkadaşlara dıye söyledim.eşinizi ıyı tanıyıp evlenın.
O nasıl bir kadın? O nasıl bir adam? Bu ailede sorun var bence.![]()
Tensel/cinsel teste tabi tutulsak. Evlilikten evvel,arkadaşlar valla zor bır durum mıdem bulandı benimde.Hepimiz evleneceğiz nerden bılelım eşimizin seks bağımlısı olup olmadığını dikkatlı olmak lazım.