• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamıle kadın erkeğe izin vermiş..

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bekar arkadaşlar bayanlar yani, çook dikatli olun eşiniizi seçerken.Hatta sorun açık açık .bağımlımı değilmi diye:34:

bağımlılık bahane.o zaman gitsin tedavi olsun.erkekleri şımartmanın son noktası sadece.

seks bağımlılığından bahsediyorum ben.Bazı erkekler çok düşkündür.Hanımlar böyle erkeklerle evlenmemeli.

Sadece erkekler mi düşkündür? Neye düşkünlük bu?

Yazdıklarınız hiç tekin gelmedi bana, neyse, siz bu konuyu enine boyuna bi düşünün. evlenince tekrar konuşuruz. Eş adayınıza sormayı da ihmal etmeyin.

sen bence o tanıdığın kadına burdaki yorumları okutda belki göndermekten vazgeçer hastalık olmasın diye başka şeyler düşünsün şişme kadın gibi..ve geçen gün gazetede yazıyodu en çok kullanan ülke türkiyeymiş yazık bize çok yazık...

Son düzenleme:
birde üni mezunu :ssz::ssz:
gerçi bu işler kültüre değil,karaktere bakar...
pek karaktersizmiş:ssz::ssz:

Yazdıklarınız hiç tekin gelmedi bana, neyse, siz bu konuyu enine boyuna bi düşünün. evlenince tekrar konuşuruz. Eş adayınıza sormayı da ihmal etmeyin.

ayhh elmayra haklısın

ben nişanlıyım sordum zaten.öyle biriyle evlenmem bende.Ben duyduğumu paylaşmak istedim.ister inanın ister inanmayın.Ders olsun bayan arkadaşlara dıye söyledim.eşinizi ıyı tanıyıp evlenın.

ayhh elmayra haklısın

Haklı olmak bazen üzüyor be alyam

ben nişanlıyım sordum zaten.öyle biriyle evlenmem bende.Ben duyduğumu paylaşmak istedim.ister inanın ister inanmayın.Ders olsun bayan arkadaşlara dıye söyledim.eşinizi ıyı tanıyıp evlenın.

SBSS; Seks Bağımlılığı Seçme Sınavı olsun :)

O nasıl bir kadın? O nasıl bir adam? Bu ailede sorun var bence. :37:

bence kadın adamı sevmiyor sallamıyor hatta git ne yaparsan yap demiş .

O nasıl bir kadın? O nasıl bir adam? Bu ailede sorun var bence. :37:

belli ki ciddi sorunlari var .. guzel olan, manevi doygunlaga ulastiran, kutsal birsey ebeveyn olmak.. yalniz kadina dusmuyor bunun ceremesini cekmek.. erkek de sabr edecek elbette.. cift olarak getiri neyse beraber karsilanacak.. bunu bir firsat gibi gorup, cinselligin dibine vurmak isteyen adamin baba olmasinin cokda umrunda oldugunu dusunmem ben.. bundan bile nemalanacak kadar asagilik biriymis..

buna canak tutan, butun slklntiyi kendi cektigi halde,bunu bir hediye gibi esine sunan kadininda duyarliligindan, maneviyatindan herseyinden suphe ederim..aptalligindanda emin olurum..

tencere kapak misali nasilda birbirlerini bulmuslar.. gercekse cok aci, sakaysa hic komik degil.. ikiside o bebegi hak etmiyor.. anne baba olmak icin ehliyet almali insanlar diye bas bas bagiriyorum.. keske birileri bunun yolunu acsa..

Son düzenleme:
arkadaşlar valla zor bır durum mıdem bulandı benimde.Hepimiz evleneceğiz nerden bılelım eşimizin seks bağımlısı olup olmadığını dikkatlı olmak lazım.
Tensel/cinsel teste tabi tutulsak. Evlilikten evvel,
soru cevap şeklinde
şıkları da olucak tabi. Bazı sorular da şıksız.
Şıksız olsun ki adamın öz niyetini öğrene bilelim. Şöyle fantastik fantaziler kağıt üzerine çıksın bi.
Doğrusu bol olan testiyi kırar testi kazanır. Evlilik öncesi yapılan testlere ilâve edilmeli seks bağımsızlığı testi.

Evet böyle bir rahatsızlık var. Kadın niye kocasını tedaviye ikna etmiyor da başka kadınlara yolluyor, böyle evlilik olur mu? doğacak olan çocuğa yazık :19:

Kadın 9 ay boyunca yediklerine içtiklerine dikkat etsin
Hareketlerine dikkat etsin.
Sinir, stres yapmamaya çalışsın.
Uykuları bölünsün.
Mide bulantıları, yorgunluklar.
Bebeğime bir şey olursa korkusu.
Yeri gelir kendinden bile vazgeçsin
Ama adam bir uçkurunu tutamasın.
:47:

Aşırı sex bağımlısıysa gitsin tedavi olsun yoksa her istekli erkek karısı müsait olmadığı durumda gidip başka kadınlarla beraber mi olacak yani. Ayrıca tehlikeli bir durum yoksa hamileyken de eşiyle gayet cinsel hayatlarını sürdürebilirler ha öyle bir durum varsa da bi zahmet sabredecek beyfendiler. O kadında da nasıl bir mantık nasıl bir sevgi var anlamadım bizi hayvanlardan ayran önemli bir fark olmalı sadece güdülerimizle hareket edersek sonuç böyle olur.

bu adam karısı adetlıyken nereye gıdıyor acaba seks bagımlısıymıs ya

ohaaa diyorummm :S çok sasırdım cidden mantık dışı iğrenç

ortada suçlu varsa tamamen kadında...yahu resmen adamın aklına karpuz kabuğu sokmuş ,adam gidecek sonra hiçbir şey olmamış gibi
yatağına alacak kadın,masum bir çocuk doğacak ,mutlu mesut aile ortamında yaşanacak öyle mi?:37:

Back
X