• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kadın

Doğru olan şimdikilermi ?
Ben doğru şimdikiler demedim. Nasıl davranacağına, ne giyeceğine insanın kendi karar versin diyorum. Hamilelerin ne giydiği sizi ya da başkalarını ilgilendirmiyor. Rahatsız oluyorsanız gözlerinizi kapatın. Görmek istemiyorsunu diye herkes sizin değerlerinize göre yaşamak zorunda mı? Afrika kabilelerinde insanlar hayvan derisinden bozma kıyafetlerle yaşıyor. Dünyanın her yerinde sizin değerleriniz mi geçerli sanıyorsunuz? Dünya sizin yaşadığınız 100 m2 lik ev ve şehrinizden ibaret değil.

Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .

Dışarıya çıkıyoruz çoğu erkek saçma saçma bakıyor
Sadece erkekler olsa iyi hemcinslerimde de var bu tipler .
Yok hamile olduğun babaya söylenmez vs .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Ben şimdi bu kafaya göre 9 ay babama gitmemeliyim
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Yani ben hamileliğimden neden utanayım?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
Benim babam rahmetli ben lise çağındayken vefat etti
Kayınpederimle iyi anlaşırız gerçekten severim onu ilk hamileliğimi direkt ultrason fotosunu göstererek söylemiştim ona çok sevinmişti sarılıp çok sevindim hayırlısı olsun kızım demişti
Hiçte utanmam valla laf diyenede lafımıda derim sizde takmayın milleti

İçinde büyüyen minik mucizeyi söylemek , karnını göstermek ayıp ama yeni evli çiftin kapısında çarşaf beklemek,bunu millete sergilemek çok ahlaklı.Hamileliğimde dusuk riski yaşadım.Babam her kontrolümden sonra arardı.Bir terslik var mı diye sorardı.
alın benden de o kadar. İlk gebeliğimde kanamalı düşük riskim vardı babamka annemden başka hastaneye vötürcek kimsem yoktu. Bsbacığım çıkıp geldi hemen işi gücü bırakıp. Bu gebeliğimde de annemlerde gece yarısı aniden kanamam arttı. Babama söyledim eczaneye gidip ilacımı aldı hemen sağolsun. Kızım şunu ye bunu iç diye sürekli bi şeyler hazırlar. Adam çok mutlu.. Utancak bi şey kalmadı bu yüzden babamdan utancam çok yobazca..

Türkiyede sadece 3 ilden ibaret değildir. Küçük yerlerde örf ve adetlerimiz çok şükürki yaşıyor. Yeni nesle göre hiç bir örf adet olmasın, dini bütün olan yobaz görülsün, herkes özgürce istediği gibi yaşasın. Kocaya saygı olmasın, kaynanayı gözüm görmesin, anne olayım ama hala gençkız gibi yaşayayım, çocuğu büyütürken vereyim eline cep telefonunu oyalansın.

Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .

Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
Ayyy aynı benim kv

Teyzenin mantığına göre eşininde 9 ay boyunca evden dışarıya çıkmaması, ailesine gitmemesi gerekir. Sonuçta o hamilelik tek başına olmadı değil mi? Şaka bir yana bu anların tadını çıkar arkadaşım ve istediğin kadar gez her yere de git. İki çocuk doğurdum ve hamileliğim boşunca hiç kendimi kısıtlamadım. Her hafta annemlere de gittim, bırak ayıplanmayı rahmetli babam benden daha heyecanlıydı dede olacağı için.

Kendisi eşeysiz üreme mi yapıyormuş :)
Karşısındakine açık arayarak bakan gözler bunlar hamileyken seviştin diye hamile kalmasaydın da cinsel hayatın olmadığını ima ederek vs. her durumda incitecek bir cümleleri vardır sen güzel günlerin tadını çıkar.

Türkiyede sadece 3 ilden ibaret değildir. Küçük yerlerde örf ve adetlerimiz çok şükürki yaşıyor. Yeni nesle göre hiç bir örf adet olmasın, dini bütün olan yobaz görülsün, herkes özgürce istediği gibi yaşasın. Kocaya saygı olmasın, kaynanayı gözüm görmesin, anne olayım ama hala gençkız gibi yaşayayım, çocuğu büyütürken vereyim eline cep telefonunu oyalansın.

Merak etmeyin o 3 büyük ilde adetler örfler hala devam ediyor...

Dinle ne alakası var konunun?

bu konuda bir düşüncem var.farklı bir boyutu :) bizimde burda diyolar ki ultrason resmi göstermek hoş degil. sonuçta o kadının rahmi...yani ne fark var anlamıyorum zaten ultrason resmi anlaşılmıyor maksat güzellik hoşluk olsun insanalr mutlu olsun. ama neymiş efendim olmazmış.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bence sen cevabını iyi vermişsin. Kendisi nasıl olmuş acaba, annesiyle babası seviştiği için olabilir mi? Cehaletten nefret ediyorum ya niyeyse ceremesini de hep kadınlar çekiyor.

Aynı benim kaynana . Kendisi acile gittiğim zaman üstünü ört kimse görmesin bilmem ne saçmalayıp durdu . Her zaman öyle yapıyor . Anlamıyorum hem dedikodumuzu yapın eziyet edin hakkımıza girin o ayıp değil ama hamile olmak ayıp . Ben yine bebek bekliyorum ve hiç takmıyorum kimseyi . Ama ben hamile iken dışarı çıkmayı istemiyorum yani göbek varken oda nazar korkusundan:dondurma:

O zaman bu kafaya göre doğan çocuğu hiç evden çıkarmamak lazım malum yaşanılan sex sonucu oldu ve doğdu o zaman gelinlerle beraber yaşamayıda istemesinler sonuçta aynı ev içinde ayıp değilmi herkes kafasına göre gelenek görenek uydıruyo kendi çıkarlarına göre

Niye insanların düşüncesini önemsiyorsunuz ki bırakın ne derse desin. Cahillikten başka birşey değil bu söyledikleri. Neden utanıcaksın ki bir kadının en gururlu anları bence 9 ay boyunca karnında büyüyen bebeğini taşımak. Ben açıkçası gururlandım böyle birşeyi Rabbim bana nasi ettiği iöin ve kadın olduğumu daha da bi hissettim.
Hiç güzel zamanlarınızı böyle insanların beyinsiz saçma sapan düşünceleri ile mahvetmeyin. Doya doya tadını çıkarıp bol bol da gezin.

Ya amannnn millet kendi kapısının önünü süpürsün ha çirkefe de çok güzel cvplar vardır da laf söyleyipte ne muhattap aldın ki laf söyleme dediğinin tersini yap kudursun seni deli hesabına alıyorum der gibi Gül geç

Bunlarin hiçbiri ayip değil tabiki. Hamile diye evinde oturacak degil. Ama bazi hamileler rahmi bile belli olacak şekilde dar giyiniyolar bende bunu hos karsilamiyorum. Icindeki bebeğin seklini bile anliyoruz.

Ben de hamilenin karnını okşaması ve tutması ayıp diyen teyzeler görmüştüm
Öyle yapması cinsellik istediğini gösterirmiş:işsiz:
Ne kadar tuhaf insanlar :110:

onlar mitoz bölünerek ürüyorlar canım o yüzden sevişerek üremek garip geliyor o türlere.

çevrenden uzaklaştır o insanları tek çözümü bu. o yaştan sonra sevişmenin ve anatomi gereği her memeli hayvan gibi insan ırkının da dişi olanının hamile kaldığını, bunun doğadaki en doğal şey olduğunu izah edemezsin.

kafana takma, sallama.

Aslında forumda bana benzer durumu olan benim yaslarimda insanlar var. Şimdiki doktorum daha da elinden birşey gelmeyeceğini söyledi ben de istanbulda bir doktordan randevu aldim hayırlısı insallah. Stres ayrı ama anne babaların ergenlik döneminde çocuklarına dikkat etmeleri lazim kendi sorunlarını yansitmamalari....
yazmak istedim senin gibi olup da hayıt tohumu çayıyla doğal yoldan hamile kalan biri vardı adetlerin düzenli mi peki

Back
X