Hamile kadınlar lütfen bir bakın

Hayirligunler678

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
1.078
342
43
merhaba 1 yıldır çocuk istiyoruz olmadı. Ovulasyon testi de denedim olmadı. Tahmini yumurtlama günüm 9 u ile 13 ü arası idi. Son iki gündür göğüslerim acımaya başladı ve bugün daha da şiddetlendi şişti. Ara ara sol kasığıma Ağrı giriyor göğüslerim sızlıyor ve inanılmaz sırt ve bel ağrım var. Bu şekilde belirtilerle hamilelik haberini alan var mı aranızda

Benim de göğüs hassasiyeti ve aksamları karnımda baya bi şişkinlik oluyordu ilk belirti olarak. Normal regl öncesinden farklıya göğüsleriniz, bir kac gün sonra erken gebelik testiyle silik de olsa bir çizgi görebilirsiniz umarım güzel haberler alırsınız ve sağlıkla ilerler süreciniz

Ne kadar süre denediniz peki

bende regl sancısı, sonrasında da göğüs ağrısı başlamıştı. ama göğüs ağrısı normal regl öncesi yasadığım ağrıdan farklıydı. uçlarına dokunamıyordum. ilk bundan süphelenip test yapmistim. bel ağrısı bende 5.haftadan sonra oldu. öncesinde yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…