Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
en etkili çözüm dua etmek hatta hacca giden bir yakınınız varsa sizin için ondan dua etmesini isteyin kendimden örnek vermek isterim ... 1 yıldır bebiş için uğraşıyordum 4 ay boyunca ovülasyon günlerimi takip ettim falan... komşum umreye gidecekti oğlum komşuma tembih etmiş umreye giderken benim için dua edermisin kardeşim olsun çok istiyorum demiş komşumda etmezmiyim tabiki ederim söz unutmıycam demiş ve komşum umreden 40 gün sonra döndü bana gebelik testi yap hamilesin dedi ben pek ciddiye almadım sonra rüyamda gördüm ve ertesi gün test alıp yaptım pozitif güvenemedim hastaneye kan testi yaptırdım 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim bence ilaç iğne otlar yada kürler sadece bahanesi Allah vermek istiyorsa tek ilişkiyle bile gebe kalınabilir
eğer hiçbir sorunun yoksa ve hamile kalamıyorsan bal+çörekotu+tarçın karışımını önerebilirim bende 8 ay sonra bu karışım sayesinde Allahın izniylede hamile kaldım
kızlar beraberlik olduktan kaç gün sonra hamilelik başlr yada kese olusur kahve kokusuna dayanamıyorum sabah bulantım olmuyo ama öglen sıraları mide bulantısı vajinada birden bire 2 3 snyelik kramplar ve göbekte sızlama sizce bunun hamilelikle alakası var mıdır