Aşılama Hamile kalabilmek için

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Breezegrll

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2021
101
39
18
30
Selamlar kızlar. Ben yaklaşık 2 senedir bebek sahibi olmak için uğraşıyorum ilk tedaviye başladığımda bir gebelik yaşadım ama maalesef düşükle sonuçlandı düşükten 6 ay sonra aşılama yaptırdım ve 3 aşılamam da tutmadı tüp bebek tedavisine geçmek istedim ama hem fiyatlardan hemde aşılama sürecinde çok fazla iğne ve ilaç kullandığım için ara vermek istedim tabi birde bu süreçte kullandığım hormon iğneleri yüzünden 7 kilo aldım. Hamile kalmak istiyorum ama bunun doğal yollarla olmasını istiyorum bir çok şey okudum araştırdım çok fazla kafam karıştı bide size sormak istedim bildiğiniz olumlu sonuç alabileceğim bir şey var mı fikrinizi almak istiyorum

Canım alsinda biraz düşünmemek önemli olan oda biraz zor canım.Bende 1.5 yılda bir gebelik yaşadım ama düşük yaşadım.sonra gün aşırı iliski ile hamile kaldım bir dene istersen.Hakkinda hayırlısı olsun canım

Doktor mfk yı instagram da takip et kuzum Youtubeda anlatıyor onun bi yöntemi var onu uygula çok fazla kişi hamile kalmış öyle bende aşılama yaptırdıktan sonra öğrendim kendisini

Gün aşırı böyle sanki mecburenmiş gibi oluyor ya o pek hoş olmuyor

Doktor mfk yı instagram da takip et kuzum Youtubeda anlatıyor onun bi yöntemi var onu uygula çok fazla kişi hamile kalmış öyle bende aşılama yaptırdıktan sonra öğrendim kendisini
Ya ben neden güvenemedim o adama bilemiyorum acaba asılamadan önce onu mu denesem diye de içim içimi yiyor ama bilemedim ya

Ya ben neden güvenemedim o adama bilemiyorum acaba asılamadan önce onu mu denesem diye de içim içimi yiyor ama bilemedim ya
Ya aslında söylediklerinde mantıksız bi şey yok günde 7500 adım atıcaksın kesinlikle vitamin ve balık yağı kullanmıcaksın bide şu şu günler diyo aklını serbest bırak diyo mantıksız gelmedi bana ama bi tık kendi markası olan ürenleri satmaya çalışıyor tabi

Merhaba canım bende seninle aynı durumdayım ama ben hiçbir tedaviye başlamadım henüz Ramazan ayından sonra deniycem inşAllah çakşır otu suyu diye bir şey duydum çevremden de öneren oldu bir araştır dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…