Hamile kalamamak/çocuk özlemi

Benim evlendikten 8 yıl sonra çocuğum oldu. Tüp Bebek vs. tedavilerden korktuğum için bunlara hiç girismedim. Umudu tamamen kestigim zaman hamile kaldım. Stres de etkili diye düşünüyorum. Çok fazla dert etmemeye çalışın. Belki zamanı değildir henüz. Rabbim gönlünüze göre en hayırlısını versin.

Evet, haklisiniz. Stres etkiliyor diye düşünüyorum bende. Kendime odaklanacagim artik. Hayirlisiysa olur suanlik bende sizin gibi düşünüyorum.

rica ederim canım , bu duruşun seni koruyor demek ki laf söyleyene de laf yapıştırmaya hiç çekinme , çok canınız istiyosa kendiniz yapın de geç şok olurlar ama odağını farklı yerlere vermek harika bi çözüm mesela calışmıyosan işe girmek gibi sırf kafan dağılsın bunu düşünmeye vaktın olmasın diye güzel olur

Genetik test için tüp tedavisine başlamanız bile gerekmiyor. Zaten bu test özel laboratuvarlarda yapılıyor yani şahsi olarak gidip eşli olarak test verebilirsiniz. Bu sizi bir adım daha ileri taşır. Belki de benim gibi kan pıhtılaşma sorununuz var ve gebeliğe engeliniz yok. Yada başka bi durumda olabilir veyaaaaa genetik olarak hic bi sorun yoksa bu size ekstra rahatlık verir. Eşinizle bu testi bi konusun. Ha bu arada her klinik illa negatif tüp denemesi sonucunu beklemeden herseyyin başında isteyebiliyor bi bakalim ona göre yolumuzu çizelim diyorlar.

Hurmayi cok severim. Ama pek yemezdim. Teşekkür ederim, artik yiyecegim.
Size bu hurma konusu açılmışken bi öneri daha vericem. Ben tedaviye başlamadan 1 ay öncesinde 41 hurmaya 41 meryem suresi okuyup eşimle sabah aç karnına tukettik 1er 1er. En son kalan 1 taneyi yarımsar yedik. Bunu uygulayan bi çok çift gebelik elde etmiş. Aslına bakarsanız biz tedaviye başlamayı kararlaştırdıktan sonra tabiri caizse tüm tuşlara basmistik. Gücümüz olcusunde sadakalar, küçük baş bi niyet kesimi, hurma meryem, bide ramazanda saolsun kv bizim için hatim yaptı yani bebek niyetiyle. Herseyi denedik artık ne vesile oldu orasını bilmiyoruz.

Ah gercekten burda is imkani sifir.

Teşekkür ederim, ben sanirim komple herseyi birakacagim tedaviye kadar en azindan. Surekli biraeylwr yapmak da strese sokuyor..

Biliyorum çok zor ne desemde seni hiç bişey rahatlatmiyacak ama bence bı an önce tedaviye basla benim bi akrabam 10 defa tüp Bebek yaptı olmadı 23 yıl sonra 11. Deneme de hamile kaldı ve bebeği sağlıkla dünyaya geldi umudunu kaybetme rabbim ne zaman nasip ederse oluyor inşallah en kısa zamanda nasip olur dualarım seninle inşallah buraya güzel haberlerle gelirsin

İnsallah, cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin..

Ah gercekten burda is imkani sifir.
Kuzum evde resimler çiz mandala yap yada el işi geliyosa elinden tığ ile bişeyler ör ben bi süre böyle yapıodum komik diziler izle yada kurslara katıl , hafta da 2 gün calışma imkanın olsa bile iki insan yüzü görmek tanışmak insanın içini ferahlatır allah başka sıkıntılar vermesin sana ve eşine rabbim sağlıklı ömürler versn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…