İnsanların çok düşüncesiz olduğunu düşünüyorumArtik olmuyoorr.alistimmm artik yaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanların çok düşüncesiz olduğunu düşünüyorumArtik olmuyoorr.alistimmm artik yaaa![]()
Ara sıra geliyorBir arkadaşım çocuğundan bahsettiğinde üzülüyorum anlattığında bana nisbet yapıyor gibi geliyor sanki herkes beni yaralamaya çalışıyor gibi sürekli çocuklarından bahsediyorlar sizde de oluyor mu
Burada kimse kimseyi tanımadığı icin,kimseye de çocuğumla ovunmedigim icin, ya da kimseyi uzmedigim için,profilimin insanlarin gözüne sokmalık olduğunu düşünmüyorum.
Ara sıra geliyor
Sonra diyorum kendime saçmalama pare
İnsanlar mutluluğunu paylaşmaya çalışıyor diyorum
ben abarttıklarını düşünüyorum eğer çocuğum olursa olmayanlarım yanında asla onlar gibi davranmayacağımÇok üzüldüğün için olmuyor. Bende geçtim bu süreçten anlıyorum seni. Rahat olmaya calıs. Eminim ki olucak. Bende olmuyor, olmucak derken oğlum 1yasında.Tez zamanda Allah sana ve tüm isteyene sağlıkla versin![]()
Ben kendi tecrübelerime dayanarak yazdım. Keşke sizin dediginiz gibi olsa. Hele dost diye tanimladiklarimiz. Çekinmek mi? Hele ona hic denk gelmedim aksine lafı gelsin de sokusturayim derdindeler . Evimdeki laptopları görüp spermleri etkiliyor diyeni mi dersiniz neler neler cok şükür Allah kapattı ağızlarını.Emin olun çocuğu olup bahsedenlerde kimseye nispet derdinde değiller hemde cekinirler genelleme yapıp böyle yazmanız hiç hoş olmamış.
Mesela şöyle oluyor işte ben birsey yapıyorum işte benim çocuk varya şunu yaptım bunu yaptım .her cümlenin arasına çocuk olduğu için diyorlar.axaba arkadaşlarımı mı yanlış seçtimArkadaşlarımın çocukları, yeğenlerim. Onlar hakkında konuşurken, ki epey konuşuyoruz. Hiç aklıma öyle şeyler gelmiyor.
Sadece 1 kişi vardı, nispet yaptığını düşündüğüm. Artık dıdısının dısının tanımadığım bir kişinin ultrason fotoğrafını atmıştı bana. Orada bi noluyoruz dedim ve görüşmeme kararı aldım. Ama dışında bişey yaşamadık. Evlatından tabiki bahsedecekler, hayatlarının tam ortasında. Kör yanıma vurmadıkları sürece etkilenmiyorum ben.
Orası katiben abarttıklarını düşünüyorum eğer çocuğum olursa olmayanlarım yanında asla onlar gibi davranmayacağım
Valla ben 6 senedir hamile kalamdım görümcem benden büyük 2 sene oldu evleneli 8 aylık hamile basta üzüldüm yani ama şimdi kendim çocuğum olcak gibi sevnym biseyler alym Allaha dua ediyorum banada isteyen herkese versin hayırlısı ile diyeBir arkadaşım çocuğundan bahsettiğinde üzülüyorum anlattığında bana nisbet yapıyor gibi geliyor sanki herkes beni yaralamaya çalışıyor gibi sürekli çocuklarından bahsediyorlar sizde de oluyor mu
Evet gerçekten bilerek yaptıklarını hissediyorsunuzOrası kati
Acısını yaşayan bilir. bir bebeğimi kaybettim. Eğer bir daha hamile kalırsam o zaman yaptığım gibi sırf kadınların değil erkeklerin yanında da o şekilde davranmayacağım
Ekim annesiydin canım galiba ikinci mi geliyor ?Banada oluyordu canim herkez bilerek yapiyor zannederdim ama beklemedigim zamanda allah banada verdi ve sonra bir tane daha verdi hic umudunu kaybetme arkadasim hayat mucizelerle dolu...
Bu arkadaşların hayatlarında tek başarısı üretmek herhalde ne kadar haysiyetsiz terbiyesiz insan varBenim içim buruluyor ama kıskanma maksadıyla değil. Kendimi kötü hissettim neden olmuyor diye. İsyan etmekten korkuyorum canım o kadar yanıyor.
Ama nispet yapan bi kaç tanesi oldu. Direk hayatımdan çıkardım.
Bu bir sınav ve geçecek hepimiz hayırlısıyla alacağız kucağımıza...
Kesinlikle öyle hayatı evlenip doğurmak evcilik oynamak sanan zibidiler işte. Allah niyetine görse versin herkesin.Bu arkadaşların hayatlarında tek başarısı üretmek herhalde ne kadar haysiyetsiz terbiyesiz insan var
Kesinlikle öyle hayatı evlenip doğurmak evcilik oynamak sanan zibidiler işte. Allah niyetine görse versin herkesin.
amin isteyen herkes inşallah hayırlısı ile sağlıklı evlatlara kavuşur kusa süredeValla ben 6 senedir hamile kalamdım görümcem benden büyük 2 sene oldu evleneli 8 aylık hamile basta üzüldüm yani ama şimdi kendim çocuğum olcak gibi sevnym biseyler alym Allaha dua ediyorum banada isteyen herkese versin hayırlısı ile diye
Allah isteyen herkese versin ben ne yapayım daha evlenmedim bileamin isteyen herkes inşallah hayırlısı ile sağlıklı evlatlara kavuşur kusa sürede☺
Bir arkadaşım çocuğundan bahsettiğinde üzülüyorum anlattığında bana nisbet yapıyor gibi geliyor sanki herkes beni yaralamaya çalışıyor gibi sürekli çocuklarından bahsediyorlar sizde de oluyor mu
Emin ol nispet degil çünkü anne olarak söylüyorum tüm dünyamız cocuklar oluyo hep onların gelişimi davranısı saglıgı kıyafeti osu busu için ugrasıyoruz eşimle bile evde cogu zaman cocukları konusuyoruzBir arkadaşım çocuğundan bahsettiğinde üzülüyorum anlattığında bana nisbet yapıyor gibi geliyor sanki herkes beni yaralamaya çalışıyor gibi sürekli çocuklarından bahsediyorlar sizde de oluyor mu