Hamile kalamayanlar bakın siz de böyle hissediyor musunuz

Bir arkadaşım çocuğundan bahsettiğinde üzülüyorum anlattığında bana nisbet yapıyor gibi geliyor sanki herkes beni yaralamaya çalışıyor gibi sürekli çocuklarından bahsediyorlar sizde de oluyor mu
Ara sıra geliyor
Sonra diyorum kendime saçmalama pare
İnsanlar mutluluğunu paylaşmaya çalışıyor diyorum

Burada kimse kimseyi tanımadığı icin,kimseye de çocuğumla ovunmedigim icin, ya da kimseyi uzmedigim için,profilimin insanlarin gözüne sokmalık olduğunu düşünmüyorum.

Emin olun çocuğu olup bahsedenlerde kimseye nispet derdinde değiller hemde cekinirler genelleme yapıp böyle yazmanız hiç hoş olmamış.

Ara sıra geliyor
Sonra diyorum kendime saçmalama pare
İnsanlar mutluluğunu paylaşmaya çalışıyor diyorum
Çok üzüldüğün için olmuyor. Bende geçtim bu süreçten anlıyorum seni. Rahat olmaya calıs. Eminim ki olucak. Bende olmuyor, olmucak derken oğlum 1yasında.Tez zamanda Allah sana ve tüm isteyene sağlıkla versin 💙
ben abarttıklarını düşünüyorum eğer çocuğum olursa olmayanlarım yanında asla onlar gibi davranmayacağım

Emin olun çocuğu olup bahsedenlerde kimseye nispet derdinde değiller hemde cekinirler genelleme yapıp böyle yazmanız hiç hoş olmamış.
Ben kendi tecrübelerime dayanarak yazdım. Keşke sizin dediginiz gibi olsa. Hele dost diye tanimladiklarimiz. Çekinmek mi? Hele ona hic denk gelmedim aksine lafı gelsin de sokusturayim derdindeler . Evimdeki laptopları görüp spermleri etkiliyor diyeni mi dersiniz neler neler cok şükür Allah kapattı ağızlarını.

Arkadaşlarımın çocukları, yeğenlerim. Onlar hakkında konuşurken, ki epey konuşuyoruz. Hiç aklıma öyle şeyler gelmiyor.
Sadece 1 kişi vardı, nispet yaptığını düşündüğüm. Artık dıdısının dısının tanımadığım bir kişinin ultrason fotoğrafını atmıştı bana. Orada bi noluyoruz dedim ve görüşmeme kararı aldım. Ama dışında bişey yaşamadık. Evlatından tabiki bahsedecekler, hayatlarının tam ortasında. Kör yanıma vurmadıkları sürece etkilenmiyorum ben.
Mesela şöyle oluyor işte ben birsey yapıyorum işte benim çocuk varya şunu yaptım bunu yaptım .her cümlenin arasına çocuk olduğu için diyorlar.axaba arkadaşlarımı mı yanlış seçtim

ben abarttıklarını düşünüyorum eğer çocuğum olursa olmayanlarım yanında asla onlar gibi davranmayacağım
Orası kati
Acısını yaşayan bilir. bir bebeğimi kaybettim. Eğer bir daha hamile kalırsam o zaman yaptığım gibi sırf kadınların değil erkeklerin yanında da o şekilde davranmayacağım

Bir arkadaşım çocuğundan bahsettiğinde üzülüyorum anlattığında bana nisbet yapıyor gibi geliyor sanki herkes beni yaralamaya çalışıyor gibi sürekli çocuklarından bahsediyorlar sizde de oluyor mu
Valla ben 6 senedir hamile kalamdım görümcem benden büyük 2 sene oldu evleneli 8 aylık hamile basta üzüldüm yani ama şimdi kendim çocuğum olcak gibi sevnym biseyler alym Allaha dua ediyorum banada isteyen herkese versin hayırlısı ile diye

Banada oluyordu canim herkez bilerek yapiyor zannederdim ama beklemedigim zamanda allah banada verdi ve sonra bir tane daha verdi hic umudunu kaybetme arkadasim hayat mucizelerle dolu...
Ekim annesiydin canım galiba ikinci mi geliyor ?

Konu sahibi arkadaşım benim de bir arkadaşım var bebek çalışmalarına benden önce başlamısti,ben de başladığımda birbirimizi takip ediyorduk sonra benim oldu onun ise benden 1.5 yıl sonra oldu..onu o kadar çok seviyorum ki benim hamilelik ve sonraki surecimde bişey söyleyeceğim de icerleyecek diye aklım çıkıyordu.ne zaman gorussek onunla ayrıldıktan sonra kendimi sorguluyordum acaba onu incitecek bir şey söylemiş miyimdir diye.. Bilmiyorum hassasti,çocuğundan bahseden bir arkadaştan sogudugunu biliyordum,insanların "hani yok mu daha bebiş sıra sende hadi "demelerinden ne kadar yorulduğunu anlatıyordu benim hamileliğimden once..o yüzden ona bir gelişme var mı gibi bişey asla soramiyordum.Demem o ki kasıtlı olarak canını yakmak isteyenler bellidir, kendin hassas oldugun için alınganlık yapıyor da olabilirsin.uzme kendini senin de olur inşallah.

Arkadaşımın 2.5 yıl denemesinin ardından Dr ona vücudun bebeği yabancı cisim tehlike olarak algılıyor olabilir diye düşünüp atmaya çalışıyor olabilir deyip bir ilaç vermis öyle olmuş.Bunu Dr una bir sorabilirsin

Ben de eşimin kuzenine sinir olmuştum bir ara yeni evliyim zaten olmuyor filan da değildi de onlara göre 1 ay geçtiyse olmuyor... Habire elinde çocuk görüntülü arıyordu eşimi yani kimi arasa o çocuk kucakta. Sinir oluyordum artık.

Bazı yorumlar aşırı komik yani neyin kafasıysa evet herkes size nispet yapmaya çalışıyor 🙄 bütün arkadaşlarım çocuklu benim henüz yok, muhabbetimizin yüzde yetmişi çocukları oluyor, kadınların hayatı çocukları ekseninde çünkü parka gidip oyunlar oynuyoruz çok mutlu oluyorum, bi günde fesat düşünmedim.
Gerçekten anlarsınız nispet yapıyorlar ozamn görüşmeyin. Onun dışında yok hamile görüyorum gıcık oluyorum faln faln saçmalık. Herkes kalbinin ekmeğini yer.

Benim içim buruluyor ama kıskanma maksadıyla değil. Kendimi kötü hissettim neden olmuyor diye. İsyan etmekten korkuyorum canım o kadar yanıyor.
Ama nispet yapan bi kaç tanesi oldu. Direk hayatımdan çıkardım.
Bu bir sınav ve geçecek hepimiz hayırlısıyla alacağız kucağımıza...
Bu arkadaşların hayatlarında tek başarısı üretmek herhalde ne kadar haysiyetsiz terbiyesiz insan var

Kesinlikle öyle hayatı evlenip doğurmak evcilik oynamak sanan zibidiler işte. Allah niyetine görse versin herkesin.
Valla ben 6 senedir hamile kalamdım görümcem benden büyük 2 sene oldu evleneli 8 aylık hamile basta üzüldüm yani ama şimdi kendim çocuğum olcak gibi sevnym biseyler alym Allaha dua ediyorum banada isteyen herkese versin hayırlısı ile diye
amin isteyen herkes inşallah hayırlısı ile sağlıklı evlatlara kavuşur kusa sürede☺️

Ben çok yoruldum zaten bir yıl vajinismusla mücadele ettim yendim o zaman bile herke s soruyordu düşünün o psikolojimi diyordum ki şunu yensem de çocuk için çabalasam bari ümidim olsa

herkes çocuğundan bahsediyor senlik bir durum değil, gına geliyor bana da. ama ne yapalım.

Emin ol nispet degil çünkü anne olarak söylüyorum tüm dünyamız cocuklar oluyo hep onların gelişimi davranısı saglıgı kıyafeti osu busu için ugrasıyoruz eşimle bile evde cogu zaman cocukları konusuyoruz

Back
X