- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
Çünkü herşeye çaba harcamadan sahip olan insanlar çaba sarf etse beklemeyi umut etmeyi bilse böyle davranmaz hayatta herşeye çaba harcamadan sahip olan herkes böyle çevremde de vardı bu tipten hemen yol verdim elinde olana şükretmek varken milletin gözüne sokan her lafı oraya getiren insanları sevmiyorum ayrıca hamile kalmak doga üstü bir durum degil fazla abartılıyor bana kalırsa her kadın çocuk sahibi olmaya mecbur da değil karşında olan ve bunu bilerek yapan herkesten uzaklaş çünkü hiç umursamadan bilr biyerden sonra sinirini bozuyor arkadaşım vardı hamile oldugunda napıyon desen e napalım bebişle büyüyoruz diyordu düşün daha sen 2 aylık hamilesin neyin kafası bu her defasında böyle olunca en son iletişimi kestim yani o zamanlar çocuk düşünmesem bile bu tip canımı sıktıgına göre senin de canının sıkılması çok dogalBir arkadaşım çocuğundan bahsettiğinde üzülüyorum anlattığında bana nisbet yapıyor gibi geliyor sanki herkes beni yaralamaya çalışıyor gibi sürekli çocuklarından bahsediyorlar sizde de oluyor mu