• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamayanlar bakın siz de böyle hissediyor musunuz

Evet nereye gitsem oh ne rahatsın çocuğun yok diyorlar o an diyorum ki keşke hiç kimse olmasa da tek kalsam duymasam
ben en son ne yaptım biliyor musunuz?
ay yazık çocukla sen uyuyamıyorsundur şimdi
ay kıyamam ağlıyor mu bak bana ne rahatım
siz çocuk bakın ben kahvemi yaptım kitap okuyorum kafam rahat gibi karşı taktik geliştirdim 😂
korona sürecinde de buna kendimi inandırmışım
ciddi ciddi ulan şimdi evde çocuk olsa ne boğulurdum ya mis gibi geçiyor karantina modundaydım.
-kafadan silmişim 😂 ama bir baktım hamileyim 😂😂😂

İnşallah bazen öyle düşünüyorum belki bundan üç yıl sonra bu günlerde keşke üzülmesem diyeceğim.
Umudu hiç kaybetme allah bizimle. Verecek olan o. Benim en büyük tesellim bunu görüştüğüm infertelite yasayan arkadaşlarıma da söylüyorum. Allahım sen hangisi hayırlıysa onu ver bizim için. Olup da başımıza bela olup taş doğursaydım diyeceğim vatana millete dine devlete hayırlı bir evlat olmayacaksa olmasın. Veripte geri alacaksan olmasın diyorum. Herşeyin hayırlısı olsun vermezse de bu da bizim fani dünyadaki sınavımız diyorum...

Çocuklu ailelerin dünyaları onların etrafında döndüğü için anlatıyorlardır . Başka anlatacak bi şey olmuyo çocuğun derdi sıkıntısı bitmiyor ki Allah sağlık versin . Ama özellikle sizi üzmek için konuşanlardan uzaklaşın . Allah en hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin size de 🙏🏾 Kendinizi üzmeyin çocukla ilgili konuşulan her şeyi de alınmayın benim de 3 yıl çocuğum olmadı insan üzülüyor size hak veriyorum .

Çocuklu ailelerin dünyaları onların etrafında döndüğü için anlatıyorlardır . Başka anlatacak bi şey olmuyo çocuğun derdi sıkıntısı bitmiyor ki Allah sağlık versin . Ama özellikle sizi üzmek için konuşanlardan uzaklaşın . Allah en hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin size de 🙏🏾 Kendinizi üzmeyin çocukla ilgili konuşulan her şeyi de alınmayın benim de 3 yıl çocuğum olmadı insan üzülüyor size hak veriyorum .
Çok saolun

Ben şuan öyleyim hamile birini görünce moralim yerle bir sokakta yürümek istemiyorum herkesin yanında çocuk
Birde şöyle düşünün bende doğum yaptım onlar da ama ben hastaneden tek başıma çıkarken onlar bebekleriyle birlikte çıktılar. Bu benim için çok kötü bir gündü. Şimdi birinin hamile olduğunu duyunca uzaklaşıyorum o kişiden çünkü istemsiz olarak onlara yansitiyorum davranislarim değişiyor. Yüzleşmeye karar verdim artık. Bunları yaşamamız ne bizim ne onların suçu. Kabullenmezsek asla mutlu olamayız.

Birde şöyle düşünün bende doğum yaptım onlar da ama ben hastaneden tek başıma çıkarken onlar bebekleriyle birlikte çıktılar. Bu benim için çok kötü bir gündü. Şimdi birinin hamile olduğunu duyunca uzaklaşıyorum o kişiden çünkü istemsiz olarak onlara yansitiyorum davranislarim değişiyor. Yüzleşmeye karar verdim artık. Bunları yaşamamız ne bizim ne onların suçu. Kabullenmezsek asla mutlu olamayız.
Çok üzülüyorum ağlıyorum doktor bir sorun yok diyor olmuyor

Canım ilk çocuğumu 5. Yıl kucağıma aldım. Hamilelerin yürümesinden bile kıl kapardım. Nazlarına sinir olurdum. Görmek istemezdim. İlk çocuktan 12 yıl sonra üçüzlerim doğdu. Şimdi de az çocuklular yanımda show yapıyolar gibi geliyo. Ayyyy tühhh ayyy napacaksınnn ayyy düşünemiyorum ayyy rahatından oldun neler nelerrrrr? Senin de olacak hiç üzülme inan bana. 21 yıllık evliyim çocuğu olmayan 2 çift tanıdığım var sadece. O da bir sendrom kaynaklı.

Ya o kadar üzülüyorum ki işte çocukla şöyle yapılır çocuklu böyle çocuğun olsa sende yasarsın ne kadar üzüldüğümü gerçekten anlatamam
Ben seni çok iyi anlıyorum merak etme ;) Bunu ancak yaşayan bilir çünkü. Sen yinede psikolojini koru derim

Eş kişisinin tarafı kendilerinden biri hamile olduğunda ,çoçuğu olmayanlara demezmiş nazar değer bebeğe bişi olur diye ,mesela görümcem 6 aylıktı hamile olduğunu öğrendiğimde , zalımın çocukları :lülülü:
Bu bence çok büyük bir günah ,yazık bizleri üzmeye ne hakları var ,ben de doğurunca diycem :sinirli:

iki bucuk yillik evliyim. Bastan korunduk, sonra da olmadi. Yasim da 34. Ben hic sizin gibi hissetmedim. Hatta kardesimin esi hamile surekli bebek muhabbeti yapiyoruz. Etkilenmiyorum bu tarz seylerden..

Ben şuan öyleyim hamile birini görünce moralim yerle bir sokakta yürümek istemiyorum herkesin yanında çocuk
Ah kuzum ...
İnan hepsi geçiyor
Benim ee uzun uğraşlar sonucu oldu bir evladım ...benim kendi öz ablam delirmiş gibi severdi çocuğunu yanımda ...
Bazen insanlar farkında olmadan yapabiliyor ...
kaç yolluk evlisin ? Tüp bebek denedin mi ? Benim ki tedavi ile oldu sekz yıl sonra ..

H hayat2828 öncelikle 2 yıl daha çok yeni. eşin de sen de doktora gittiyseniz ikinizde de sorun yoksa nasılsa olur. varsa da artık herşeyin tedavisi var zaten. ama 2 yıl gerçekten çok az kendini üzmeye değmez.
bazı insanlar bilerek bazıları farkında olmayarak yapıyordur az çok tanırsın zaten. bilerek yaptığını düşündüklerine yol ver görüşme.
benim bi arkadaşımın da olmuyordu ben çocuğumu whatsapp durumuma atarken bile ondan gizlerdim yanlış düşünmesin diye ve hep dua ederdim ona. ama herkes böyle hassas davranmıyor. şimdi 6.senesinde onun da çocuğu oldu artık durumlarımı gizlemek zorunda kalmıyorum :) inan bundan bi kaç sene sonra burayı okuduğunda senin de bi bebeğin olmuş olacak. bol bol dua et ve doktorlar adet döngüne göre bi takvim veriyolar doktora git o takvime göre deneyin. ben de dua edicem senin için :KK36:

Bir arkadaşım çocuğundan bahsettiğinde üzülüyorum anlattığında bana nisbet yapıyor gibi geliyor sanki herkes beni yaralamaya çalışıyor gibi sürekli çocuklarından bahsediyorlar sizde de oluyor mu
İyi niyetle anlatanda var fesatlığına anlatanda var 3 yıl içinde o kadar çok şey duydum ki bu çocuk konusu yüzünden yanlız odalarda çok göz yaşı döktüm. O yüzden fesatlık yapanlar fesatlıkların da boğulsunlar...

Back
X