Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bir gün olurBanada oluyordu canim herkez bilerek yapiyor zannederdim ama beklemedigim zamanda allah banada verdi ve sonra bir tane daha verdi hic umudunu kaybetme arkadasim hayat mucizelerle dolu...
ben en son ne yaptım biliyor musunuz?Evet nereye gitsem oh ne rahatsın çocuğun yok diyorlar o an diyorum ki keşke hiç kimse olmasa da tek kalsam duymasam
Umudu hiç kaybetme allah bizimle. Verecek olan o. Benim en büyük tesellim bunu görüştüğüm infertelite yasayan arkadaşlarıma da söylüyorum. Allahım sen hangisi hayırlıysa onu ver bizim için. Olup da başımıza bela olup taş doğursaydım diyeceğim vatana millete dine devlete hayırlı bir evlat olmayacaksa olmasın. Veripte geri alacaksan olmasın diyorum. Herşeyin hayırlısı olsun vermezse de bu da bizim fani dünyadaki sınavımız diyorum...İnşallah bazen öyle düşünüyorum belki bundan üç yıl sonra bu günlerde keşke üzülmesem diyeceğim.
Çok saolunÇocuklu ailelerin dünyaları onların etrafında döndüğü için anlatıyorlardır . Başka anlatacak bi şey olmuyo çocuğun derdi sıkıntısı bitmiyor ki Allah sağlık versin . Ama özellikle sizi üzmek için konuşanlardan uzaklaşın . Allah en hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin size deKendinizi üzmeyin çocukla ilgili konuşulan her şeyi de alınmayın benim de 3 yıl çocuğum olmadı insan üzülüyor size hak veriyorum .
Birde şöyle düşünün bende doğum yaptım onlar da ama ben hastaneden tek başıma çıkarken onlar bebekleriyle birlikte çıktılar. Bu benim için çok kötü bir gündü. Şimdi birinin hamile olduğunu duyunca uzaklaşıyorum o kişiden çünkü istemsiz olarak onlara yansitiyorum davranislarim değişiyor. Yüzleşmeye karar verdim artık. Bunları yaşamamız ne bizim ne onların suçu. Kabullenmezsek asla mutlu olamayız.Ben şuan öyleyim hamile birini görünce moralim yerle bir sokakta yürümek istemiyorum herkesin yanında çocuk
Çok üzülüyorum ağlıyorum doktor bir sorun yok diyor olmuyorBirde şöyle düşünün bende doğum yaptım onlar da ama ben hastaneden tek başıma çıkarken onlar bebekleriyle birlikte çıktılar. Bu benim için çok kötü bir gündü. Şimdi birinin hamile olduğunu duyunca uzaklaşıyorum o kişiden çünkü istemsiz olarak onlara yansitiyorum davranislarim değişiyor. Yüzleşmeye karar verdim artık. Bunları yaşamamız ne bizim ne onların suçu. Kabullenmezsek asla mutlu olamayız.
İki yılNe kadar süredir olmuyor ?
İnşallah olur sabrın sonu selamettir. Hamile kalmayı çok isterken girdiğin stres veya vitamin eksiklikleri de engel olabiliyormuş. Biraz rahatlamaya çalış fazla kafana takma. Bu şekilde olan çok insan var. Elbet olacaktır Allah'ın izni ile canım.İki yıl
Çok üzüldüğün için olmuyor. Bende geçtim bu süreçten anlıyorum seni. Rahat olmaya calıs. Eminim ki olucak. Bende olmuyor, olmucak derken oğlum 1yasında.Tez zamanda Allah sana ve tüm isteyene sağlıkla versinÇok üzülüyorum ağlıyorum doktor bir sorun yok diyor olmuyor
Ben seni çok iyi anlıyorum merak etmeYa o kadar üzülüyorum ki işte çocukla şöyle yapılır çocuklu böyle çocuğun olsa sende yasarsın ne kadar üzüldüğümü gerçekten anlatamam
Ah kuzum ...Ben şuan öyleyim hamile birini görünce moralim yerle bir sokakta yürümek istemiyorum herkesin yanında çocuk
İyi niyetle anlatanda var fesatlığına anlatanda var 3 yıl içinde o kadar çok şey duydum ki bu çocuk konusu yüzünden yanlız odalarda çok göz yaşı döktüm. O yüzden fesatlık yapanlar fesatlıkların da boğulsunlar...Bir arkadaşım çocuğundan bahsettiğinde üzülüyorum anlattığında bana nisbet yapıyor gibi geliyor sanki herkes beni yaralamaya çalışıyor gibi sürekli çocuklarından bahsediyorlar sizde de oluyor mu