- Konu Sahibi BurcuMucizeiihtisam
-
Ben zaten tavsiye ediyorum demedim canım.''ben kullanıyorum şuan ilerleyen zamanlarda ne olocağını görücez'' dedim.bana soran arkadaşlarda oldu zaten tavsiye ediyomusun kullanıyomuşsun dediler.bende henüz yeni kullanmaya basladım mutlaka tavsiye ediyorum diyemem dedim.benim burdaki amacım denemekten zarar gelmez kimseye faydasını görende var demeye çalışıyorum.ayrıca umutlu olmamız lazım bu kadar karamsarlık iyi değil bence.canım ben araştırdım sadece vitaminden ibaret.birde daha deneyip yararını görmeden tavsiye etmen dogru degil .keşke dedigin şeyler dogru olsada dünyada bu kadar insan kısırlıkla karşılaşmasa .çocuk olmasını şip şak gerçekleştirse doktorların hepsi reçeteye PREGON-GONAL-F-MERİONAL igne yazacagına bu dedigin ilacı yazarlardı sen iç canım faydasını görür hamile kalırsan inşallah bizde alır kullanırız.çok hamile kalan var derken sadece yabancılar yorum yapmış ama ben inanmadım.
Ben zaten tavsiye ediyorum demedim canım.''ben kullanıyorum şuan ilerleyen zamanlarda ne olocağını görücez'' dedim.bana soran arkadaşlarda oldu zaten tavsiye ediyomusun kullanıyomuşsun dediler.bende henüz yeni kullanmaya basladım mutlaka tavsiye ediyorum diyemem dedim.benim burdaki amacım denemekten zarar gelmez kimseye faydasını görende var demeye çalışıyorum.ayrıca umutlu olmamız lazım bu kadar karamsarlık iyi değil bence.
canım malum acık artırmalı site gg den aldım.1 kutu kullandım adetim daha gelmedi ama testte yapmadım.canım bana nerden aldıgın yazarmısın denemek istiyorum ilacacların vücüdumuza yükledigi hormonlar kadar zararlı degildir 7 yıldır herşeyi denedim bunuda denemekten zarar gelmez
canım malum acık artırmalı site gg den aldım.1 kutu kullandım adetim daha gelmedi ama testte yapmadım.canım bana nerden aldıgın yazarmısın denemek istiyorum ilacacların vücüdumuza yükledigi hormonlar kadar zararlı degildir 7 yıldır herşeyi denedim bunuda denemekten zarar gelmez
canım malum acık artırmalı site gg den aldım.1 kutu kullandım adetim daha gelmedi ama testte yapmadım.
baya bi gün gecti benim.bencede annenin adresini ver o biriyle falan bi şekilde gönderir sana.senin durumun ne şuan.ne kadar zaman oldu denemeye başlayalı,adet düzensizliğin varmı..kac gün gecti gününden canı m ya inşallah hamilesin gg ye baktım ama buraya kargo yok ben türkiyede degilim annemgilin adresini versem ordan buraya gelmesi sorun bakıcam artık caresine
canım ilk açtıgın sayfayı yeniden oku bakalım yazını ben okuyunca yani hamile kalamayanlar. adet olamayanlar.diye okuyunca bir an ümitlendim ama vitaminden ibaret oldugunu ögrenince geri vazgeçtim.ben 6 yıllık avliyim 3 yıllık evliyken 1.aşılamada bir kız çocuk dünyaya getirgim .şu an ordaki kızım vefat eden çocugum .26 nisan 2009 da zatüreden dolayı kaybettim. sonra yine aşılama denedik sıkıntı ettigimden tutmadı diye düşünüyorum .sonra yeniden bir aşılama denedik hamileydim düşük yaptım 17 ekimde... canım denemekten zarar gelmez diyorsun o hapı kullanınca canım ister istemez ümit baglayacaksın.olur gözüyle bakacaksın ama olmayınca ne olacak yine sen üzüleceksin. ben çok sıkıntılar atlattım hiç kolay degil 2 yaşındaki evladını kaybetmek.kara topragı bizden önce evladımızın görmesi....senağlamasenağlamasenağlama seni üzdümsem özür dilerim canım dünyada o kadar kısırlıgı yaşayan insan varki bende içine dahilim bir hapla olacagına inanmayıp yazdım ama seni bilmedende olsa üzdüm canım özür diliyorum.haaa karamsarlıgıma gelince ufacık bir hapa inanmıyoruz ama ottanda vazgeçemiyoruz .sabah akşam 1 bardak hayıt tohumu içiyorum sadece kendiligimden adet olmak için ilaçla adet oluyorum ilaç kullanmazsam adet olmuyorum ama tedavi gördügüm zaman hamile kalmam tez oluyor ...sabah akşam 1 bardak bögürtlen kökü suyu içiyorum rahmi kuvvetlendiriyor ve yumurtalıkları çatlatıyor diye ...adaçayı içiyorum oda rahime kuvvet veriyor diye..... bunun yanında bal tarçın ve çörek otu karışımı günde 1 tatlı kaşıgı yiyorum ve keçi boynuzu pekmezinin içine zencefil karıştırdım eşim ve ben yiyorum canım bayramdan sonra son aşılamayı deneyecez olmazsa tüp bebege gidecez ankaraya...aslında karamsar olan biz degil sadece hayat bence......birazda kendinden bahset canım....AYRICA TOPİGİN HAYIRLI OLSUN.....ben genelde birçok kişi hamile kalacak topigine takılıyorun canım.....
canım ilk açtıgın sayfayı yeniden oku bakalım yazını ben okuyunca yani hamile kalamayanlar. adet olamayanlar.diye okuyunca bir an ümitlendim ama vitaminden ibaret oldugunu ögrenince geri vazgeçtim.ben 6 yıllık avliyim 3 yıllık evliyken 1.aşılamada bir kız çocuk dünyaya getirgim .şu an ordaki kızım vefat eden çocugum .26 nisan 2009 da zatüreden dolayı kaybettim. sonra yine aşılama denedik sıkıntı ettigimden tutmadı diye düşünüyorum .sonra yeniden bir aşılama denedik hamileydim düşük yaptım 17 ekimde... canım denemekten zarar gelmez diyorsun o hapı kullanınca canım ister istemez ümit baglayacaksın.olur gözüyle bakacaksın ama olmayınca ne olacak yine sen üzüleceksin. ben çok sıkıntılar atlattım hiç kolay degil 2 yaşındaki evladını kaybetmek.kara topragı bizden önce evladımızın görmesi....senağlamasenağlamasenağlama seni üzdümsem özür dilerim canım dünyada o kadar kısırlıgı yaşayan insan varki bende içine dahilim bir hapla olacagına inanmayıp yazdım ama seni bilmedende olsa üzdüm canım özür diliyorum.haaa karamsarlıgıma gelince ufacık bir hapa inanmıyoruz ama ottanda vazgeçemiyoruz .sabah akşam 1 bardak hayıt tohumu içiyorum sadece kendiligimden adet olmak için ilaçla adet oluyorum ilaç kullanmazsam adet olmuyorum ama tedavi gördügüm zaman hamile kalmam tez oluyor ...sabah akşam 1 bardak bögürtlen kökü suyu içiyorum rahmi kuvvetlendiriyor ve yumurtalıkları çatlatıyor diye ...adaçayı içiyorum oda rahime kuvvet veriyor diye..... bunun yanında bal tarçın ve çörek otu karışımı günde 1 tatlı kaşıgı yiyorum ve keçi boynuzu pekmezinin içine zencefil karıştırdım eşim ve ben yiyorum canım bayramdan sonra son aşılamayı deneyecez olmazsa tüp bebege gidecez ankaraya...aslında karamsar olan biz degil sadece hayat bence......birazda kendinden bahset canım....AYRICA TOPİGİN HAYIRLI OLSUN.....ben genelde birçok kişi hamile kalacak topigine takılıyorun canım.....
baya bi gün gecti benim.bencede annenin adresini ver o biriyle falan bi şekilde gönderir sana.senin durumun ne şuan.ne kadar zaman oldu denemeye başlayalı,adet düzensizliğin varmı..
SLMMM BURCUMUCİZEM;
Bende senin gibi yeşimin msj okuyunca ... açıkçası hemen umutlandım canım. çünkü ilaçsız kesinlikle adet göremiyorum dahapston veya farlutalla ancak adet görüyorum tam pcoyum yani....içime bir umut doğdu.... yeşimede dedim zaten amerikadan kendi sitesinden hemen 2 kutu sipariş verdim 4 günde gönderdiler .
geçen çarşambadan beri içmeye başladım günde 3 defa yemeklerden sonra.... kasıklarımda hemen hareketlenmeler başladı dünden beri..... işte bende kutunun bitmesini bekliyorum daha bir şey yok 9 gün oldu başlayalı...ama umutsuzluğada kapılmak istemiyorum... ne bileyim inşallah yararda öncelikle şu adetimiz düzene girsin. allah yardımcımız olsun ya.....
Yeşimede çok dua ederiz. bol bol... ayrıca ilacın içeriği çok mantıklı geldi bana..........vitamin artı hayıt sibirya ginsengi var sanırım yanında bunun evening promise oilde (çuha çiçeği yağı) kullamak gerek ben çok yerden duymuştum bu yağ östorejen içeriyomuş bol bol o sitedede var bu ilaç ayrıca türkiyedede farklı markalarda var ondanda deneyecem sanırım ben....
Allah yüzümüze gülerde bebişlerimizie kavuşuruz.
burcucum adet olursan haber ver olurmu yeşimde 40-42 gün sonra olmuş ama 3 kutu falan içmiş...
senin ilaç daha yenimi bitti ....ialacı içerken kasıklarında ağrı falan olmuşmuydu yada şişki nlik falan
yazarsan sevinirim canım
canım ben araştırmıştım almaya karar verdik ama amerikadan buraya gelmesi nasıl olcak.eşimde her siteye güvenmiyor sen hangi siteden aldın canım .45 tl kutusu kargo elimize gelmesi toplam ne kadara mal olur acaba canım .bana bilgi verirsen sevinirim. bende ilaçsız edt olamıyorum. ama pko degil benimkisi..bi yardımcı olursan sevinirim canım .sen hangi siteden aldın eline ulaşması ne kadara mal oldu eline kaç günde ulaştı.evet canım tabi fertilaid benim şirketim ben üretip ben satıyorum yok daha neler.ben herkese bilgi olması acısından yazıyorum bunu.fertilaid i kullanıyorum deyince insanlar sorar o da nesi neymiş o ne işe yarar diye dimi..
Allah sabır versin canım ya cok üzüldüm inan ki diyecek birşeyimde yok meleğin cennette işte şefaatçin olur Allah daha büyük acı göstermesinayrıca bu resim deki vefat eden kızım zeynep .2 yaşında öldü ama bu resimde 1 yaşında .resmin üzerine tıkladıgınızda daha net görünür canım.çok gelişken bir çocuktu. 2 yaşındaki hali 3-4 yaşında bir çocuk gibi görünüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?