- Konu Sahibi BurcuMucizeiihtisam
-
ayrıca bu resim deki vefat eden kızım zeynep .2 yaşında öldü ama bu resimde 1 yaşında .resmin üzerine tıkladıgınızda daha net görünür canım.çok gelişken bir çocuktu. 2 yaşındaki hali 3-4 yaşında bir çocuk gibi görünüyordu
bende cok düzensiz adet oluyorum sizler gibi ama arkadaşlar size şöyle söyleyim ben ateş ölçme yöntemini kullanıyorum,yumurtlama olduğu zaman ateşim yükselir herkeste olduğu gibi ama en son hamile kaldığım ay ateşim yükselmişti 7 ay geçti hiç ateşimde artış olmuyodu sağlıklı yumurtlama olmadığı ordan belli zaten ve ilk defa bu ay fertilaid i kullanınca gene yükseldi.ben memnunum şimdilk bu durumdan zararınıda görmedim.biz de eşimle ilaç hakkındaki yazılanları okuduk ve ümitlendik baya bi...
ancak 4-5 gün sora doktora bu ilacı sorup, tavsiye edip etmediini soracağım...
emin değilim kullanmak konusunda henüz ama ilaç reklamında yazılanlar ne kadar mutluluk verici...
inş kullananlar faydasını siz de görür ve bizlere de rehber olursunuz...
canım bence ilaç kullanmaktan daha mantıklı bu.sonuçta tamamen doğal.eşini ikna etme konusuda sana kalmışşşkaydirigubbakcemile5arkadaşlar bende çok merak ettim bu bitkisel karışımı .Umut dünyasında olduğumuz için hemen umutlanıyoruz ama kafamda soru işaretleride olmuyo değil.
Acaba zararı olurmu diye korkuyorum.
bende ilaçla adetleniyorum eskiden 2 - 2,5 ayda olurdum şimdi kafama takdığımda en son 26 ağustosda hasta olmuştum daha olamadım yani 3 ay ..
ilaç içmek istiyorum adetlenmek için.bende hastalanamamak karnımda şişlik yapıyor beni çok rahatsıaz ediyo.hemde sıkıntı yapıyorum morellerim bozuluyo
iş yerinde arkadaşlarımın artık hasta olacağı günleri ezberler oldum hepsi 28-30 günde oluyorlar onlar oldumu çok canım sıkılıyo.Bu ilaçdan alırsam acaba düzene girermiyim almak istiyorum ama eşimle görüşmem lazım pimpiriklidir kendisi int. üzerinden alışveriş yapmaz ne olcak bilmiyorum.
evet canım haklısın bende kullandım ama bir sonuç alamadım incir küründen.Bu kÜr zaten saraÇoĞlunun kİtabında vardı benİm arkadaŞlarım denedİ 3-4 kİŞİ onlarda İŞe yaramadı o yÜzden ben hİÇ yaklaŞmadım bİle canım
kırmızılım;
o kadar herşeyi deniyoruz. Bence bu ilacı öğle çok düşünme al ve içmeye başla... çünkü içeriği bitkisel denemnde fayda var. bence ne kaybedersin bak yeşimde almış denemiş .. ve olumlu sonuç almış. kocanda pirpiriği bıraksın bende ilaçsız hiç adet olamayanlardanım....içim rahat bir şekilde başladım içmeye kasıklarımdada hareketlenmelerde oluyo.... akıntım fazlalaştı sonucuda bakalım ilerleyen zamanlarda göreceğiz canım bak burcumucizemin bu ay ateşinde artış olmuş belki yakında bebiş haberinide alırız inşallah..
o yüzden eşinlede konuş ve kullanmaya başla derim ben
evet canım tabi fertilaid benim şirketim ben üretip ben satıyorum yok daha neler.ben herkese bilgi olması acısından yazıyorum bunu.fertilaid i kullanıyorum deyince insanlar sorar o da nesi neymiş o ne işe yarar diye dimi..
canım google da fertilaid yazıp türkçe sayfalarda ararsan bulabilirsin nerden alıcanıgüzelim karar veremiyorm aslnda ama alsam iyi olcak 3 ay oldu daha adet olamdım.nzsıl sipariş vereceğim nerden vereceğim hiç bilgim yok.
canım senin çocuk varmı ? 2. çocuk içinmi kullanıyorsun bu ilacı
g.gden çok pahalı ya, bide kullandığımız iğnelerden daha kötü olamaz sanırım.denmekte fayda var.
canım merhaba sen ne kadar zamandır çocuk istiyosun problemin ne
tedavi oluyomusun peki canım bunun için.benim pco sorunum yok sanırım ama emin değilim 1 yıldır muayene olamadım çünkü.sen fertilaidi kullanmayı düşünüyomusun peki canım5 yıldır olmuyor pko var bende:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?