- 22 Temmuz 2009
- 2.636
- 98
- 683
- Konu Sahibi BurcuMucizeiihtisam
-
zeyn77 sen hamilesin sanirim eger bu ilacla kaldiysan yaz lutfen aldigini yazmissin en son yazki arkadaslara yardimci olsun
canim evet hamileyim ama fertilaidden olmadi ben fertilaidi siparis verdim hem kendim hem esim icin ilacin gelmesi üc hafta sürdü ilac 8martta geldi geldigi gün ben esime verdim o kullandi ben adet olunca ilk günü kullanicaktim 9martta test yaptim hamileymissim meger yani ilacsiz oldu rabbimin izniyle ilaclar duruyor öyle birde ben sadece elevit diye bir vitamin kullandim heralde onunda etkisi oldu rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin insallah:Saruboceq:
nese marastamı kalıyosun bende marastancok üzüldüm 2yasında kızın vefat etmis allah sabır versin bende 5yıllık evliyim hala hamile kalmadım
haklısın canım benimnese hissettiklerini anliyorum canim ama basta da soledim eger yaramassa bir kutudan baska icmein bende sizin gibi cok sey denedim bana yaradi abd deki bir cok kisiye yaramis demekki senin sifan baska birseyde kime yaramadiysa onunda bende bir zamanlar bir arkadas hamile kalmisti bir bitkisel kur ile onu denedim adetim bile gelmedi artik dedim heralde ben menapoza girdim cok uzuldum bana hic birseyin yaramicani dusundum ama ole olmadi cok sukur mutlaka Allah seninde sifani vermistir ama baska birseydedir ben sadece bana yarayani sizinle paylastim eger saklasaydim kimseye solemeseydim icimde kalacakti cunku bana yaradi ben yaninda icir suyuda icmistim glukofajda icmistim ayrica ari poleni ari sutu birde propolis karisimi hapda icmistim daping yapim diye siz ole deyince cok uzuluyorum ama size tavsiyem bu olmassa baska seyleri ne deneyin ama once Allah tan sifa isteyerek eminimki herseyden once Allah in istemesi gerekiyor kucuk kizinin resmini oraya koymusun cok uzuldum
canim allah nasip ettikten sonra hersey mümkün sende masallah besinci ayina girmissin rabbim hepimize tamamini göstersin sende kendine iyi bakzeyn maşşallah 10 haftan bitmişşş
elevit sadece bi vitamin takviyesi onun etkisinin olması imkansız
Allah yardımcın olsun kendine be bebeğine ii bak :)
haklısın canım benim
işte bazen psikolojimde şaşıyor canım
2 ay sonra tüp bebege gidecez yeşimcim
benim için dua et canım
hamilenin duasına inanırım
evet kızımın resmi ama ben onu orada gördügüm zaman
daha çok içim mutlu oluyor
bugün kızımın ölüm yıl dönümüydü
vefat edeli 1 sene bitti
ben inanıyorum yeşimcim
rabbim yeniden verecek inşallah
duanı eksik etme canım
uzun süredir hamile kalamayanlar adet olamayanlar pcolular yumurtlama sorunu olanlar bence fertilaid i denemelisiniz.bende yeşimm in açtığı konuyu okuken öğrendim fertilaidi ve hemen kullanmaya karar verdim.aldım kullanıyorum benim kafama yattı hiç tereddütsüz aldım.sonucunu görücez ilerleyen zamanlarda.denemekten ne cıkarki.bitkisel maddelerden,vitaminlerden ve antioksidanlardan oluşuyo kimyasal yok.adeti düzenliyomuş düzensizse hormonları dengeliyomuş rahmi gebeliğe hazırlıyomuş,genel üreme sistemimizin düzgün çalışması için mükemmel diyo sitesinde biçok kadın hemen hamile kaldığını yazmış.bana kalırsa arastırıp düşünün derim.
meraba canım açtığın topiği yeni gördüm
bu ilacı kullanıyormusun hala. olumlu yada olumsuz ne gibi etkileri oldu ???
meraba canım açtığın topiği yeni gördüm
bu ilacı kullanıyormusun hala. olumlu yada olumsuz ne gibi etkileri oldu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?