hamile kalamayanlar fertilaidi denemelisiniz..

Nekadar zamandır hamile kalmaya çalışıyoruz?

• Ankete Katılan
    389
  • Anket Kapalı .
merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

arkadaslar selam bende fertilaid aldim üc hafta sürdü gelmesi daha dün elime gecti ben hem kendime hem esime aldim sadece birer kutu aldim hani nolur nolmaz diye ben 45€ödedim simdi adet olmayi bekliyorum adet olunca kullanicam sonucumu yazarim size

evet arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ve artık bende katıldım yazdıklarınıza
bende ilaçsız adet olamıyorum ve dedik fertilaidi alalım
belki işe yarar belki hamile kalamasamda adet olurum dedim ama
bende 1.kutu fertilaid bitti ve 2. kutunun yarısındayım
tam 3 kutu almıştım ve daha 1 kutu daha var ne yapalım bitene kadar içecem
benim bir kızım olmuştu ilk aşılamayla
ama kızım zeynep 2 yaşında vefat etti zatüreden dolayı 1 sene oldu kaybedeli
ve sonraki aşılamadada kanamam durmadı ve düşük yaptım
sonra dedik artık yaza tüp bebek yaptırırız dedik boş bekleyene kadar dedik
fertilaid kullanalım belki de rabbim vesile kılar olur dedik
ve inşallah olur ama başladım başlayalı adette olmadım
adet olamayanlar
hamile kalamayanlar
diye insanları nasıl inandırıyorlar demi
hadi bu arkadaşımız adet olamdı digeride olmamış
ahancık bende olmadım
acaba bu amerikalılar bizimi kandırıyor
anlamadım yani
neyse rabbim hayırlısını verir inşallah
tek istegim şu cigerimin acısını yarım kalan evlat hasretini dindirecek hayırlı evlat
rabbim nasip eder inşallah

nese hissettiklerini anliyorum canim ama basta da soledim eger yaramassa bir kutudan baska icmein bende sizin gibi cok sey denedim bana yaradi abd deki bir cok kisiye yaramis demekki senin sifan baska birseyde kime yaramadiysa onunda bende bir zamanlar bir arkadas hamile kalmisti bir bitkisel kur ile onu denedim adetim bile gelmedi artik dedim heralde ben menapoza girdim cok uzuldum bana hic birseyin yaramicani dusundum ama ole olmadi cok sukur mutlaka Allah seninde sifani vermistir ama baska birseydedir ben sadece bana yarayani sizinle paylastim eger saklasaydim kimseye solemeseydim icimde kalacakti cunku bana yaradi ben yaninda icir suyuda icmistim glukofajda icmistim ayrica ari poleni ari sutu birde propolis karisimi hapda icmistim daping yapim diye siz ole deyince cok uzuluyorum ama size tavsiyem bu olmassa baska seyleri ne deneyin ama once Allah tan sifa isteyerek eminimki herseyden once Allah in istemesi gerekiyor kucuk kizinin resmini oraya koymusun cok uzuldum

selam kızlar bendede yumurta rezervı yetmezlığı var . kısacası yumuram buyumuyor. ıkıkere tup bebek denedık sadece bırertane embrıyo elde edıldı ama onlarda tutmadı maalesef. acaba bu hap ıyı geırmı bana?

zeyn77 sen hamilesin sanirim eger bu ilacla kaldiysan yaz lutfen aldigini yazmissin en son yazki arkadaslara yardimci olsun

canim evet hamileyim ama fertilaidden olmadi ben fertilaidi siparis verdim hem kendim hem esim icin ilacin gelmesi üc hafta sürdü ilac 8martta geldi geldigi gün ben esime verdim o kullandi ben adet olunca ilk günü kullanicaktim 9martta test yaptim hamileymissim meger yani ilacsiz oldu rabbimin izniyle ilaclar duruyor öyle birde ben sadece elevit diye bir vitamin kullandim heralde onunda etkisi oldu rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin insallah:Saruboceq:

zeyn maşşallah 10 haftan bitmişşş
elevit sadece bi vitamin takviyesi onun etkisinin olması imkansız
Allah yardımcın olsun kendine be bebeğine ii bak :)

nese marastamı kalıyosun bende marastancok üzüldüm 2yasında kızın vefat etmis allah sabır versin bende 5yıllık evliyim hala hamile kalmadım

evet canım maraşlıyız
maraşın elbistan ilçesinde oturuyoruz
inşallah hamile kalırsın
ömür boyu mutlu olursun canım
inanıyorum rabbim kullarını üzgün bırakmaz
elbet birgün bizde anne olacaz inşallah

haklısın canım benim
işte bazen psikolojimde şaşıyor canım
2 ay sonra tüp bebege gidecez yeşimcim
benim için dua et canım
hamilenin duasına inanırım
evet kızımın resmi ama ben onu orada gördügüm zaman
daha çok içim mutlu oluyor
bugün kızımın ölüm yıl dönümüydü
vefat edeli 1 sene bitti
ben inanıyorum yeşimcim
rabbim yeniden verecek inşallah
duanı eksik etme canım

zeyn maşşallah 10 haftan bitmişşş
elevit sadece bi vitamin takviyesi onun etkisinin olması imkansız
Allah yardımcın olsun kendine be bebeğine ii bak :)
canim allah nasip ettikten sonra hersey mümkün sende masallah besinci ayina girmissin rabbim hepimize tamamini göstersin sende kendine iyi bak

canim benim rabbim sana sabirlar versin insallah tedavilere gerek kalmadan hamile kalirsin bize müjdeyi verirsin kendine cok iyi bak öptüm

canim biliyorum anliyorum neler cektiklerini Allah im yaratan biliyorsun dilerim Allah ima tez zamanda yeniden saglikli bir evlat verir Allah im sanada hemde hic zorlanmadan iki gun once dogum yaptim Allah ima sukur gercekten tarif edilmez bir duygu Allah im hepinize nasip etsin iananin cocuk olunca sanki onlari hic yasamamis gibi hissediyorsunuz her zaman dicem sifayi arayin aman bu benim ilacimmi olcak demeyin Allah im hepinize sifalar versin

merhaba arkadaşlar ben fertilaidden 2 kutu içtim. eşimde içiyordu bu arada ama adetim bile gelmedi. sadece lekelendim o kadar 3. kutuyu bıraktım içmiyorum hayıt suyu içmeye başladım.belki adet olurum diye.hamileyim sandım ama ne yazık yine olmadı.her zamanki gibi hüsran

hulis ole deme bak ne duyarsan bitkisel kullan ne duyarsan bitkilerin zarari olmaz en asta dedim bana yarayan sana yaramaz yada baskalarina ama sen sizler ne bukursaniz kullanin ve vagecmeyin ben bir kac sene onceden baslamistim kullanmaya adetim gelmedi yaramadi hicbirsey dedim sogan suyudur hayit kapsuludur yaradi Allah ima sukur bebegim yanimda bu gercekten cok farkli bir duygu umarim Allah im sizlerinde sifasini sizlere buldurur herseyin bir sifasi var ama inaniyorumki herseyin bir zamani var yilmayin Allah a guvenin boyun bukunce hersey daha cabuk oluyor birde esmaul husna yi tesbih edin ben bunlarida yaptim

ben 2 yil icinde incir suyu sogan suyu bol bol adacayi ari poleni ari sutu kudret nari birsuru seyi denedim ve sonra bu hapi denedim dualarla beraber kizlar gercekten herseyden once hersey Allah imizda bitiyor ama sifanizi arayin

meraba canım açtığın topiği yeni gördüm
bu ilacı kullanıyormusun hala. olumlu yada olumsuz ne gibi etkileri oldu ???

Merhaba canım,
Aslında ben fertilaid ten sadece bir kutu kullanıp bırakmıştım.İlaç bittikten 3 hafta sonra adet olmuştum sanırım.
Şimdi yeniden kullanmaya başladım 1 hafta oluyo.Bundan sonra 3 ay boyunca kullanıcam şıp diye etkilemesini bekleyemeyiz.

Merhaba canım,
Aslında ben fertilaid ten sadece bir kutu kullanıp bırakmıştım.İlaç bittikten 3 hafta sonra adet olmuştum sanırım.
Şimdi yeniden kullanmaya başladım 1 hafta oluyo.Bundan sonra 3 ay boyunca kullanıcam şıp diye etkilemesini bekleyemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…