- Konu Sahibi BurcuMucizeiihtisam
-
iyi geceler canım.biliyorum fertilaid in içinde hayıt var.dediğin gibi o yükseltmiş olabilir belki prolaktinimi.ama zaten benim kendiliğinden yükseliyo sanırım.aslında aşırı bir yükseklik yok 15 di geçen sene bende dostinex kullandım.yeni tahlillerimi yaptırmak için adetimi bekliyorum
iyi akşamlar burcucum
sana haber vereyim dedim
bizim fertilaid elimize geçti canım
yarın içmeye başlayacaz eşimle birlikte
perşembe kredi kartından ödeme yaptık
cuma kargoya vermişler ve bugün çarşamba günü elimize geçti
yarın sabah içmeye başlayacaz
canım iyi geceler.
seni merak ettim naptın test yaptınmı tekrar
iyi geceler canım.biliyorum fertilaid in içinde hayıt var.dediğin gibi o yükseltmiş olabilir belki prolaktinimi.ama zaten benim kendiliğinden yükseliyo sanırım.aslında aşırı bir yükseklik yok 15 di geçen sene bende dostinex kullandım.yeni tahlillerimi yaptırmak için adetimi bekliyorum
Merhaba burcucugum nasilsin, seni gormek ne guzelzemuszemus
Yesimi okurken fertilaid , senin topigine rastladim:)
iyisindir ins. Bende fertilaid almak istiyorum, malesef adetlerim duzensiz, ve yumurtlama her ay duzenli olmuyor. doktor klomed ve ostejen tablet verdi, acaba bunlari kullanirken , bu fertilaid kullansam bir sakincasi olurmu diye merak ediyorum.
Acikcasi morelim hic iyi diil, manitore devam ediyorum, 3.seviye goremedim eylulden beri
sen bizim topige ugramiyorsun, ugrarsan iyi olur, hasret gideririz..
arkadaşım yumurtlaman olmuıyor madem monitörde kullanıyorsun madem yumurtlamayı destekleyici bişiler kullansan olmazmı
arkadaşlar merhaba daha önce fertilaidi aldığımı ve ve buna çok ümit bağladığımı yazmıştım ancak kullanmaya başlamamıştım.Ben 117 kgdan 96 kga düştüm 80lere inip sonra fertilaidi kullanacaktım ama bir mucize oldu ben 96 kgda hamile kaldım ve ilaç elimde kaldı tabi bundan şikayetçi değilim.Ben 3 kutu fertilaidi kampanyalı 205 tlye aldım almak isteyen olursa 150 tlye vermek istiyorum ilgilenenlere duyurulur.Allah herkese bu mucizeyi yaşamayı nasip etsin...
arkadaşlar dertilaid kullananlar topiği burası ama kimse ne gibi faydalarını görüyor yazmamış mesela ben 2 haftadır kullanıyorum hemen hemen pko hastasıyım cinsel istekte artma gördüm kendimde normalde bu anlamda çok zayıftım pko da seks hormonları düşüktür buda bi anlamda bi şekilde hormonlarımıza etki ettiğini gösterir
canım çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olur inşallah.3 kutu bayan almıştım ben.
merhaba cnm bende fertilaid kullananlardanım 3 kutu almıştım.şimdi son kutuyu kullanıyorum.bende pco hastasıyım ilaç kullandığım zaman gününe gün adet oluyorum.fertilaid kullanırkende tam gününde olmasada ortalama 37 günde bi adetr oldum ama dediğin gibi pek fazla umut bağlamamak gerek.bende ilk aldığım zaman çok umutluydum her adet olduğumda hayal kırıklığı oldu ama olsun hiç olmazsa adet olmamı sağladı bu son kutuyu da bitirdikten sonra tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz son umudumuz bu artık herkes için hayırlısı olsunslm arkadaşlar
bayağıdır yazmıyordum bakayım dedim yorumlara ben 3 kutu kullandım ara vermeden ve bitirdim . pcoluyum ilaçsız adet olamıyorum. ama kesinlikle bende işe yaramadım şeker gibi içtim durdum ne yumurtalarımda hareket yaptı ne adet görmemi sağladı hiçbir şey ben tam pcoluyum ama ...adet düzensizliğim var yumurtalarım tembel. 2 kutum daha var ama içmicem şimdilik glupage başladım . dr tavsiyesiyle.
ilk fertilaide başladığımda benimde kasıklarımda hafif ağrılar olmuştu göüsümde hassasiyet falan bende çok umutlanmıştım. ilk kutum bittiğimde sonra dr gittim herşeyin aynı dedi
değişen bir şey yok yni
bence yasime çok denk gelmiş ama gördüğüm kadarıyla başkada kullandımda işe yaradı diyeni görmedim. birazda bünyeyle alakalı tabikiii ne umutlarla almıştım sormayın ama kısmet tabiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?