hamile kalamayanlar fertilaidi denemelisiniz..

Nekadar zamandır hamile kalmaya çalışıyoruz?

• Ankete Katılan
    389
  • Anket Kapalı .
eburcuk bende sizler gibi dusunuyordum ama denemekle bisey kaybetmem deyip denedim ama hemen olmadi benimkide insanin aklina binbirturlu sey geliyor amerikalilarin sitesine bakarsan biraz icin rahatlar belki onlarda olacagini sanmiyorum kullanmis gibi olan ama kullanmayan cunku bir suru icerik var ben gercekten anladigim icin duygularinizi soledim benimde onceden yasadiklarim ayni sizinle neyse kizlar birde ben sunu paylasmnaak istemistim unutmadan yazayim bilmiyorum onun da etkisi varmi ben fertilaide baslamadan once ari sutu ari poleni birde turkcesini emin degilim propolis icmistim bir kutu icinde 1 aylik vardi sanirim ben bizim ordaki gibi acigini bulsaydim alicaktim ama bulamadim kapsulunu aldim sadece 1 ay kullnadim ardindanda fertilaide gectim ben bir faydasinin olup olmadigini bilmiyorum ama fertilaid kullanirken kesinlikle ari sutu polen falan icmedim sadece glukofaj iciyordum oda zayiflamak icin :)

iyi akşamlar burcucum
sana haber vereyim dedim
bizim fertilaid elimize geçti canım
yarın içmeye başlayacaz eşimle birlikte
perşembe kredi kartından ödeme yaptık
cuma kargoya vermişler ve bugün çarşamba günü elimize geçti
yarın sabah içmeye başlayacaz

şifa olur inşallah canım, inşallah en kısa zamanda mutlu haberini alırız.

Merhaba burcucugum nasilsin, seni gormek ne guzelzemuszemus
Yesimi okurken fertilaid , senin topigine rastladim:)
iyisindir ins. Bende fertilaid almak istiyorum, malesef adetlerim duzensiz, ve yumurtlama her ay duzenli olmuyor. doktor klomed ve ostejen tablet verdi, acaba bunlari kullanirken , bu fertilaid kullansam bir sakincasi olurmu diye merak ediyorum.
Acikcasi morelim hic iyi diil, manitore devam ediyorum, 3.seviye goremedim eylulden beri
sen bizim topige ugramiyorsun, ugrarsan iyi olur, hasret gideririz..

canım iyi geceler.
seni merak ettim naptın test yaptınmı tekrar

cuma ve cumartesi test yaptım idrar testi negatif çıktı maalesef bebiş yok ama bir ocakta çatlamam olmasına rağmen adette yok bu hafta bende farlutal iiçmeye başladım güya ama hep unuttum bugünde sanki adet belirtim var gibi emin değilim ama

canım hayıt prolaktinini yükseltmez aksine düşürür yani düzenler diye biliyorum ben çünki özellikle onun için kullanıyolar drlar bile dostinexin yanında agnucaston verebiliyorlar bazen agnucastonda hayıtın hap şeklinde olanı canım

arkadaşım yumurtlaman olmuıyor madem monitörde kullanıyorsun madem yumurtlamayı destekleyici bişiler kullansan olmazmı

arkadaşım yumurtlaman olmuıyor madem monitörde kullanıyorsun madem yumurtlamayı destekleyici bişiler kullansan olmazmı

Arkadasim tesekkur ederim destegin icin, ama bende onun icin cabaliyorum zaten, bu ay doktor klomen verdi bide ostejen tablet, ayrica adet duzeni icin jel, 3 aylik tedavi baslatti, adetlerim 2 ayda bir oluyor,oyuzden eylulden beri sadece 2 defa adet gordum.

FERTILAID HAKKINDA BILGI

■3 şişe 3 aylık (270 tablet) vitamin içerir.
■Hamile kalma şansınızı optimize eder.
■ABD'de GMP tarafından onaylı tesislerde üretilmiştir.
■ABD'nin önde gelen bereket uzmanı Amos Grunebaum tarafından geliştirildi.
■Üreme sağlığını teşvik eder.
■Güvenli ve tamamen doğal: yapay boyalar, renk veya katkı maddeleri içermez.
FertilAid for Women doğurganlık geliştirmek ve üreme sağlığı artırmak için tasarlanmiştir. FertilAid for Women'in fomulünün temelinde güvenli ve doğal yollardan sağlıklı yaşamı teşvik ederek hamile kalmaya yardımcı olmak yatmaktadır. Tescilli bitkisel formülü chasteberry (Vitex), kırmızı yonca çiçeği, siberian ginseng ve gingko biloba içeren FertilAid for Women, hormonal dengeyi yeniden kazanmanıza ve üreme sağlığınızı korumanıza yardımcı olabilir.

Her şişe bir aylık kaynağı içerir. FertilAid faydalarını tam olarak gerçekleştirmek 3 ay kadar sürebilir. Eğer clomid (gibi) doğurganlık ilaç alıyor iseniz FertilAid almayın.

Önerilen Kullanım: Günlük 3 kapsül alınız. Hemen alarak başlayabilirsiniz, aylık döngü içinde belirli bir süre beklemeye gerek yoktur.

NOT: Selam Arkadaslar ben bu vitamini arasririrken almaya karar verdim, fakat klomed,(amirikadaki ismi) klomen ,dogurganligi artirici ilac kullaniyorsaniz bu tableti kullanmayin yaziyor, tam benim soruma cevap vermis oluyor.. sizinlede paylasayim dedim.

merhabalar kızlar bende bu ay klomen kullandım pko.luyum 2 yumurta oluştu ve yanında da bisürü yumurtam vardı büyümeye çalışan buda yumurta kalitesini düşürüyor.Galiba bu ayda olmadı daha adetima 4*5 gün var ama belirtiler var adet olucam.
Neyse bende fertilaidi alıcam.pko.lularda işe yarıyor değilmi?

arkadaşlar merhaba daha önce fertilaidi aldığımı ve ve buna çok ümit bağladığımı yazmıştım ancak kullanmaya başlamamıştım.Ben 117 kgdan 96 kga düştüm 80lere inip sonra fertilaidi kullanacaktım ama bir mucize oldu ben 96 kgda hamile kaldım ve ilaç elimde kaldı tabi bundan şikayetçi değilim.Ben 3 kutu fertilaidi kampanyalı 205 tlye aldım almak isteyen olursa 150 tlye vermek istiyorum ilgilenenlere duyurulur.Allah herkese bu mucizeyi yaşamayı nasip etsin...

canım öncelikle gözün aydınn
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
3 kutuda bayan mı yoksa 3 kutu bayan 3 kutu erkek mi?

arkadaşlar dertilaid kullananlar topiği burası ama kimse ne gibi faydalarını görüyor yazmamış mesela ben 2 haftadır kullanıyorum hemen hemen pko hastasıyım cinsel istekte artma gördüm kendimde normalde bu anlamda çok zayıftım pko da seks hormonları düşüktür buda bi anlamda bi şekilde hormonlarımıza etki ettiğini gösterir

iyi günler burcucum yine yoksun canım
kııız senin yerine bu konuyu ben mi yönetsem hııııı
canım bende fertilaidi kullanıyordum
1.kutunun bitmesine 7 gün var
26 şubatta bitiyor ve beklemeye geçiyoruz canım
bakalım hayırlısı
dil altından ölçüm yaptım ve derecem düştükçe ilişkiye girdik
rabbim hayırlısını tez zamanda hepimize versin canım
burcucum sen ne yaptın canım
fertilaidin 1.kutusu bitince kaçıncı gün adet oldun
2.kutuya başladınmı canım
yeşimcim bu mesajımı okursan eger
sana bir sorum var fertilaidi içtigim süre içinde bazı zamanlar yumurtalıklarımda agrı hissediyordum acaba sendede oluyormuydu canım

kuzucum fertilaidi karı koca içtiyoruz
ve cinsel istegimiz yerindeydi ama fertilaidi kullanınca dahada arttı

arkadaşlar ben de bu ilacı almayı düşünüyorum ancak çok fazla hamile kalan yok..:1no2:
bu da karar vermemi zorlaştıryor...bir de sorum olacak,ilk kutu bitince 2.ye ne zaman başlanıyor?

slm arkadaşlar
bayağıdır yazmıyordum bakayım dedim yorumlara ben 3 kutu kullandım ara vermeden ve bitirdim . pcoluyum ilaçsız adet olamıyorum. ama kesinlikle bende işe yaramadım şeker gibi içtim durdum ne yumurtalarımda hareket yaptı ne adet görmemi sağladı hiçbir şey ben tam pcoluyum ama ...adet düzensizliğim var yumurtalarım tembel. 2 kutum daha var ama içmicem şimdilik glupage başladım . dr tavsiyesiyle.
ilk fertilaide başladığımda benimde kasıklarımda hafif ağrılar olmuştu göüsümde hassasiyet falan bende çok umutlanmıştım. ilk kutum bittiğimde sonra dr gittim herşeyin aynı dedi
değişen bir şey yok yni
bence yasime çok denk gelmiş ama gördüğüm kadarıyla başkada kullandımda işe yaradı diyeni görmedim. birazda bünyeyle alakalı tabikiii ne umutlarla almıştım sormayın ama kısmet tabiii.

slm tekrar
ben bu ilacı kullandımda hamile kaldım diyeni duymadım inanın soğan suyu incir kürü hayıt tohumu ile bile daha çok hamile kalan arkadaşlarımız var .
ama ilacın tek faydası çok iyi bir vitamin hasta olmanı engelliyor vucut direncini yükseltiyor bence....kompleks bir vitamin... ama çok umut bağlamayalım arkadaşlar kesinlikleeeeeeeee.....
drumda aynısını dei iç zararı olmaz ama çok bir şeyde bekleme kesinlikle dedi.....

merhaba cnm bende fertilaid kullananlardanım 3 kutu almıştım.şimdi son kutuyu kullanıyorum.bende pco hastasıyım ilaç kullandığım zaman gününe gün adet oluyorum.fertilaid kullanırkende tam gününde olmasada ortalama 37 günde bi adetr oldum ama dediğin gibi pek fazla umut bağlamamak gerek.bende ilk aldığım zaman çok umutluydum her adet olduğumda hayal kırıklığı oldu ama olsun hiç olmazsa adet olmamı sağladı bu son kutuyu da bitirdikten sonra tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz son umudumuz bu artık herkes için hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…