• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalamayanlar fertilaidi denemelisiniz..

Nekadar zamandır hamile kalmaya çalışıyoruz?

• Ankete Katılan
    389
  • Anket Kapalı .
iyi canım en azından adetlerin düzene girmiş sevindim canım
bende ilaçsız adet olamıyorum zaten
ilaç içtigim zaman olabiliyorum ama benim çocugum stresten olmuyor
kızım zeynebi kaybedeli 8 ay bitti biraz şu üstümdeki stresi atmak istiyorum
yoksa olmaz canım
bu sayede fertilaidi içmek istiyorum ve faydasını görürüm inşallah
bende kendim için 3 kutu istetecem ama bugün adetimin 5.günü
elime ne zaman geçer bilmiyorum ama bi gelse hemen başlayacam
bakalım belki kendiliginden hamile olurum inşallah
senin 2. kutu demi ilaç bitince kaçıncı günü adet oldun canım
artık bundan sonra seninle irtibattayım
benim eşimin spermi iyi
ama yinede eşim içinde 1 kutu istetecez
bakalım hayırlısı rabbim kucagımızı boş bırakmaz inşallah canım

Tabiki irtibatta olalım canım. dilediğin zaman özelden yazabilirsin

canım matematik hesabını pek anlayamadım ama bende takipteyim dediğin siteyi ve
1 adet bayan + 1 adet erkek : 182 ytl
2 bayan + 1 erkek : 270 ytl
bizde bahsettiğin siteden arkadaşımızın birine aldık ve 270 tl ödedik 22 saatte de kapısına teslim edilmiş ve bir sorunda çıkmadı. Oradaki fiyat dikkat edersen 2 li paket. Tane fiyatı 92 tl 3 lü alınırsa 90 a düşüyor. Satıcı ile irtibata geçildiğinde kişiye özel indirmler de yaptığına şahit olduk. hatta daha önce birşey aldıysanız bir sonraki alışverişte %5 ekstra indirim yapacakları mesajını göndermişler arkadaşıma. bilginize. kimseye şuradan gidin alın demiyorum pazarlamacı değilim herkezin kendi cebindeki parası kendi kararı.
cnm ben kendi sitesinden 1 adet bayan +1 adet erkek:48 $ bu paketten 3 adet yani 3 kutu erkek 3 kutu bayan aldım türk lirasıyla 270 tl tuttu (kargo ücretide dahil). senin dediğin sitede 2 bayan 1 erkek 270 diyorsun hesap ortada.herkesin kendi kararı isteyen istediği yerden alır bana sorulana ben cevap yazdım kimseyi de zorlamıyorum ayrıca sana pazarlamacı diyen de yok neden alınıyorsun bende bunu pek anlamadım

Son düzenleme:
arkadaşlar kimse yokmu ne olur banada yardımcı olun benim yabancı dilim yok istesinden sipariş vermek istiyorum ama kargo ücreti onalramı ait kredi kartı ilemi ödeme yapıyorum nasıl yapıyorum anlayamadım lütfen yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar kimse yokmu ne olur banada yardımcı olun benim yabancı dilim yok istesinden sipariş vermek istiyorum ama kargo ücreti onalramı ait kredi kartı ilemi ödeme yapıyorum nasıl yapıyorum anlayamadım lütfen yardımcı olurmusunuz
merhaba kuzunaz bende sitesinden verdim siparişimi pypal üzerinden kredi kartıyla ödeme yapıyorsun kargo ücretinide dahil ödüyorsun kapına kadar geliyor başkada ödeme yapmıyorsun internet tarayıcıda çevir var üstte sende varmı bilmiyorum ama tıkla onu sayfayı türkçeye çeviriyor daha kolay olur ben öyle yaptım

merhaba kuzunaz bende sitesinden verdim siparişimi pypal üzerinden kredi kartıyla ödeme yapıyorsun kargo ücretinide dahil ödüyorsun kapına kadar geliyor başkada ödeme yapmıyorsun internet tarayıcıda çevir var üstte sende varmı bilmiyorum ama tıkla onu sayfayı türkçeye çeviriyor daha kolay olur ben öyle yaptım

merhaba arkadaşım bende sipariş verdim bugün ama paypalı kullanamadım yani paypalı kullanmadan aldım bir sorun olurmu

selam arkadaşım
öncelikle teşekkür ettik böyle bi ürünü paylaştığın için
bende almak istiyorum yalnız şöyle bi sorum var herhangi bir kredi kartı olurmu yoksa sadece master card mı olack?
cevep yazarsan çok sevinirim canım şimdiden teşekkürler

selam arkadaşım
bende almak istiyorum yalnız şöyle bi sorum var herhangi bir kredi kartı olurmu yoksa sadece master card mı olack?
cnm eğer paypallla yapıcaksan master visa american expres bunlarla yapılıyor başka nasıl oluyor bilmiyorum

selam arkadaşım

Rica ederim canım ne demek umarım hepimiz için en hayırlısı olur. Fertilaid ile ilgili her türlü kafanıza takılan soruyu sorabilirsiniz zira birçok makale takip ederek yeterince bilgiye ulaştık ve arşivledik.

Rica ederim canım ne demek umarım hepimiz için en hayırlısı olur. Fertilaid ile ilgili her türlü kafanıza takılan soruyu sorabilirsiniz zira birçok makale takip ederek yeterince bilgiye ulaştık ve arşivledik.

mrb arkadaşım ben fertilaidi 14 ocakta kendi sitesinden sipariş ettim usps kargoya verildiğine dair bilgi geldi ama hala elime ulaşmadı nasıl takip edebilirim yardımcı olabilirmisin acaba ve ben eşim ve kendim için 3 er kutu aldım yani 2 li paketten 3 paket aldım erkeklerde sperm e nasıl bir etkisi var eşimin değerleri kötü değil ama iyide sayılmaz benimde polikistikoverim var araştırmalarına göre ne kadar sürede hamile kalanlar olmuş polikistikoverlilerde ve seninde gördüğün faydalarını merak ediyorum açıkçası birde eşi kullanan arkadaşlardan cinsel anlamda bir etkisi olup olmadığını soracaktım eşimde biraz sertleşme sorunu da oluyor çoğu zmanda o yüzden

mrb arkadaşım ben fertilaidi 14 ocakta kendi sitesinden sipariş ettim usps kargoya verildiğine dair bilgi geldi ama hala elime ulaşmadı nasıl takip edebilirim yardımcı olabilirmisin acaba ve ben eşim ve kendim için 3 er kutu aldım yani 2 li paketten 3 paket aldım erkeklerde sperm e nasıl bir etkisi var eşimin değerleri kötü değil ama iyide sayılmaz benimde polikistikoverim var araştırmalarına göre ne kadar sürede hamile kalanlar olmuş polikistikoverlilerde ve seninde gördüğün faydalarını merak ediyorum açıkçası birde eşi kullanan arkadaşlardan cinsel anlamda bir etkisi olup olmadığını soracaktım eşimde biraz sertleşme sorunu da oluyor çoğu zmanda o yüzden
Merhaba canım.
Hayırlı olsun öncelikle.
Canım kendi sitesinden sipariş ettiysen en az 15 günü bulur eline geçmesi.Ben o yüzden yurt dışından değil gg den alıyorum.herhangi bir takip sistemlerinin olup olmadığı konusunda bir bilgim yok malesef.Fertilaid Men in spermlerin sayı ve hareketini artırma özelliği var.sertleşmeye bir etkisi olduğunu sanmıyorum hiç böyle birşeye rastlamadım.polikistik overe etkisi hormonlarını düzenleyip sikluslarını düzene sokuyor, sağlıklı ovulasyonun gerçekleşmesini sağlıyor.Ama sen dr kontrollerinide eksik etme bence.Bende yakınlarda gittim dr kontrolüme hormon tahlillerimi istedi benden, sanırım prolaktinim yükselmiş olabilirmiş daha öncede yüksek çıkmıştı ilaç kullanmıştım şimdi dr gene yüksek olmasından bu nedenle hamile kalamamamdan şüphelendi.

Merhaba canım.
Hayırlı olsun öncelikle.
Canım kendi sitesinden sipariş ettiysen en az 15 günü bulur eline geçmesi.Ben o yüzden yurt dışından değil gg den alıyorum.herhangi bir takip sistemlerinin olup olmadığı konusunda bir bilgim yok malesef.Fertilaid Men in spermlerin sayı ve hareketini artırma özelliği var.sertleşmeye bir etkisi olduğunu sanmıyorum hiç böyle birşeye rastlamadım.polikistik overe etkisi hormonlarını düzenleyip sikluslarını düzene sokuyor, sağlıklı ovulasyonun gerçekleşmesini sağlıyor.Ama sen dr kontrollerinide eksik etme bence.Bende yakınlarda gittim dr kontrolüme hormon tahlillerimi istedi benden, sanırım prolaktinim yükselmiş olabilirmiş daha öncede yüksek çıkmıştı ilaç kullanmıştım şimdi dr gene yüksek olmasından bu nedenle hamile kalamamamdan şüphelendi.

canım ben geçen hafta perşembe gecesi sipariş etitm ve bugün elime geçti ertilaidler çok şükür ben bu ay aşılama tedavisi olacaktımki 1 ocakta yumurtalarım kendiliğinden çatladı ve dr aşılamayı iptal etti normal ilişki önerdi neyse çalıştık zaten normalde 15 ocakta filan adet olmam gerekiyordu ama ben 13 ocakta kan tahlili yaptırdım sonucu 1,61 çıktı her zaman 0,001 çıkardı yani neticede negatif ama adet olmadım hala dün dr a gittim dr um 1 hafta dah abekleyip test yapmamı istedi bakalım ne olacak her zaman gebelik ihtimalini düşünmeliyiz dedi bilemiyorm ne olacak ama büyük ihtimalle yok dedi

canım ben geçen hafta perşembe gecesi sipariş etitm ve bugün elime geçti ertilaidler çok şükür ben bu ay aşılama tedavisi olacaktımki 1 ocakta yumurtalarım kendiliğinden çatladı ve dr aşılamayı iptal etti normal ilişki önerdi neyse çalıştık zaten normalde 15 ocakta filan adet olmam gerekiyordu ama ben 13 ocakta kan tahlili yaptırdım sonucu 1,61 çıktı her zaman 0,001 çıkardı yani neticede negatif ama adet olmadım hala dün dr a gittim dr um 1 hafta dah abekleyip test yapmamı istedi bakalım ne olacak her zaman gebelik ihtimalini düşünmeliyiz dedi bilemiyorm ne olacak ama büyük ihtimalle yok dedi

Hadi hayırlısı canım, güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

arkadaşlar ben de çok emin olmamakla beraber denemeyi düşünüyorum. yurtdışından sipariş vereceğim, kendi sitesinden. ve pazarlamasını yaptığı için reklamını yapanlar var. Yani kullanmadığı halde kullanıyormuş gibi yazan... Herkesin hassas olduğu bir konu, lütfen samimi duygularla paylaşım yapalım... Bu ürünün pazarlamasını yapmak ayıp değil, hatta gayet faydalı, herkesin yurtdışı imkanı olmayabilir... ama, pazarladığını söylemeden, ürünü kullanıyormuş gibi tavsiyede bulunmak bence hiç hoş değil... Herşeyden medet umuyoruz, ve çok hassasız... Allah en kısa zamanda en hayırlı şekilde bebek sahibi olmamızı sağlasın inşallah... Bir şey sebep olsun, fertilaid, preseed, ilaç her neyse...

Merhaba canım.
Hayırlı olsun öncelikle.

iyi günler burcucum
bendede süt hormonu yüksek çıkmıştı
ama 6 ay önce dostinex adlı haptan 2 ay tedavi gördüm
vefat eden kızımın ardından sütüm kesilmedigi için bana bu hapı vermişti
fertilaidi kullanıyosun ama canım içinde hayıt ta bulunuyor ve
hayıt süt arttıran bir bitki acaba o prolaktini yükseltmiş olmasın canım

iyi günler burcucum

neşeciğim hayırdır uğramıyorsun hiç topiğe seni merak ediyorduk ki burda bulduk iyisindir inşallah yalnız hayıt belki emzirme dönemindemi artıyor acaba sütü ama bak sitede bakarsan hayıtı hormonları düzenlemek için kullanıyorlar ki özelikle prolaktini düzenlemek için senin fertilaid ne oldu bu arada

canım iyi geceler.
seni merak ettim naptın test yaptınmı tekrar

iyi günler burcucum
iyi geceler canım.biliyorum fertilaid in içinde hayıt var.dediğin gibi o yükseltmiş olabilir belki prolaktinimi.ama zaten benim kendiliğinden yükseliyo sanırım.aslında aşırı bir yükseklik yok 15 di geçen sene bende dostinex kullandım.yeni tahlillerimi yaptırmak için adetimi bekliyorum

Back
X