- 20 Şubat 2007
- 2.697
- 285
- 688
- 38
- Konu Sahibi BurcuMucizeiihtisam
kızlar yaa ben gg dan baktım ama bır kac cesıt varf hangısı gercek bunun ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer kendin için alıcaksankızlar yaa ben gg dan baktım ama bır kac cesıt varf hangısı gercek bunun ya
eğer kendin için alıcaksan
FertilAid Doğurganlık Arttırıcı ve Destekleyici bunu alman gerekiyor cnm.
cnm özelden yazamıyorum 50 msjı tamamlamam gerekiyor.ben kendi sitesinden aldım eşim ve kendim için aldık üçer kutu aldık daha kutu bitmeden adet oldum sonra ne olacak merak ediyorum kendi sitesinde daha uygun geldi bize
iyi günler arkadaşımArkadaşlar gümrük mevzuatındaki değişiklik nedeniyle artık Amerikadaki kargolar çok geç geliyor ve gümrükte takılıyorlar bu takılma esnasında kontrolden geçiyor ve belli bir prosedür kapsamında olan paketler üzerinde hediyedir ibaresi bulunmasına rağmen (genelde hediyedir yazılır gümrükten muaf olmak için) artık hediyedir ifadesi dikkate alınmıyor ve 2 ayı bulabiliyor bu inceleme. Bilginize
cnm biz fertilaid value pack paketinden aldık 48.98x3 + kargo ücreti 29.95$ ben 10 aralıkta sipariş verdim 19 aralıkta elime geçti bi arkadaşın ki 3 günde gelmiş. sana daha çabuk gelebilir istanbl da oturuyosun galiba
cnm ben gebzede oturuyorum kargo ucretı cok degılmı yaa
hayır bence çok değil. mesala burda ki malum sitede bennim aldığım paket 182 tl. ben aldım kendi sitesinden 3 paket 270 tl tuttu kargo ücretide içinde. burdaki siteden almış olsaydım 3 paketi 546 tl tutuyordu aradaki fiyat farkı ortada bence daha karlı kendi sitesinde.ayrıca gümrüğe falanda takılmıyor zaten paket çok büyük değil bende çok korkmuştum takılır diye sonra araştırdım genelde elektronik ürünlerde sorun yaşanıyormuş.paketin üstüne gift bile işaretli değildi.bide gümrük muafiyeti 150euro bunu aşmamaya dikkat et aşarsan da problem yaşarsın karar senin
burcucum soruma cevap vermemişin üstte yazmıştım canımcanım matematik hesabını pek anlayamadım ama bende takipteyim dediğin siteyi ve
1 adet bayan + 1 adet erkek : 182 ytl
2 bayan + 1 erkek : 270 ytl
bizde bahsettiğin siteden arkadaşımızın birine aldık ve 270 tl ödedik 22 saatte de kapısına teslim edilmiş ve bir sorunda çıkmadı. Oradaki fiyat dikkat edersen 2 li paket. Tane fiyatı 92 tl 3 lü alınırsa 90 a düşüyor. Satıcı ile irtibata geçildiğinde kişiye özel indirmler de yaptığına şahit olduk. hatta daha önce birşey aldıysanız bir sonraki alışverişte %5 ekstra indirim yapacakları mesajını göndermişler arkadaşıma. bilginize. kimseye şuradan gidin alın demiyorum pazarlamacı değilim herkezin kendi cebindeki parası kendi kararı.
burcucum soruma cevap vermemişin üstte yazmıştım canım
senini fertilaid bitmişti
ne yaptın adet oldunmu canım
bana yazarmısın
özeldende yazabilirsin canım
seninle irtibata geçelim ,bende fertilaide başlayacam canım
iyi canım en azından adetlerin düzene girmiş sevindim canımcanım ben adet oldum, adetim düzene girdi ancak 2-3 kutu daha kullanıcam.
İşime yaradı memnunum etkisine de bu sayede inandım çünkü bu yaşıma kadar hiç düzenli adetim olmamıştı. Eşim de Fertilaid erkeği kullanıyor sperm sayılarında ciddi bir artış tespit edildi onunda birkaç hafta sonra tekrar testleri var bu İngilizler biraz pimpirikli oldukları için hemen herşeyde kontrole almıyorlar. Gelişmelerden sizleri haberdar etmeye çalışırım.