hamile kalamayanlar fertilaidi denemelisiniz..

Nekadar zamandır hamile kalmaya çalışıyoruz?

• Ankete Katılan
    389
  • Anket Kapalı .
leylant selam;

sağol canım iyi dileklerin için valla bende devam ediyorum işte bende kilo yok vardı verdim yani... şimdi 59 kiloyum. ama yumurtlamam yok tam pcoyum yani. sen nerden verdin siparişi ben kendi sitesinden vermiştim fertilaid .com 4 günde gelmişti elime...ama belki sende işe yarar en azından sen adet görebiliyormussun buda iyi bir şey sonuçta bende umutla bekliyorum tabikiiii. ama kendimide şartlamak istemiyorum bünyeye görede değişiklik gösterebilir canım bende çok umutlanıp almıştım hemende başladım vallla...olumlu bir gelişme olursa yazarım zaten hemen bende 15 gün çok geç kargo karışmasın okadar bekletmezlerkiii
ahudan merhaba bende siparişimi kendi sitesinden verdim 3 kutu ama benim hala gelmedi gümrük e mi takıldı acaba öyle bi durum olabilirmi pişmanda oldum verdiğim için uğraştırcak galiba kapına kadar getirdilermi merak ettim yazarmısın??

ben siparişimi xxxxxxxxxxxxxx adlı bir siteden verdim siparişin gönderim durumunu takip edebiliyorsun bu siteden.şu an bulunduğum şehire gelmiş eve teslim etmelerini bekliyorum.gelsin bakalım işe yarayacak mı...bu arada yarın doktora gideceğim aşırı bel ve kasık ağrım var adet dönemim de değil hayırdır inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
slm crazy şeker
evet çarşamba sipariş vermiştim amerikadan pazartesi öğlen geldi işyerime verdim. aşağıya santrala bıakmışlardı. ödemeyi paypalla yapmıştım hiçbir sorun yaşamadım canım. 5-6 güne kadar diyor zaten sitesinde...bencede bir sorun olmuş olabilir zaten e-mailine yazıyorlar kargolandı diye....ama leylantın dediği gibi xxxxxxxxxxx var. ben oraya yazmıştım bu ilacıda sitesnize koyun demiştim adamlar sağolsun getirmişler sitelerine koymuşler. çünkü onlarında merkezi amerikada hemde bütün ürünlerini koymuşlar....gelir sanırım olmazsa sitesine mesaj at..hemen cevap geliyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
leylantcım selam ;
ben kilomu 3,3,5 ayda verdim 59 kiloydum 10 kilo verdim canım. hem akupuntura gittim birliktede mezoterapi yaptırdım 15 seans yağ oranım %32 de %25 düştü 42 bedendim 38 bedene düştüm ama mezoterapi manyak bir şey harika resmen basen göbeklerini eritiyo... benim arkadaşlarımda gidiyorlar onlardada acayip incelme oldu 44 bedenden 40 bedene düştüler canım şidettle tavsiye ederim bu arada
bende basen vardı birde göbek ben oralarıma yaptırdım.bu süreçtede rejim yaptım desem yalan olur sadece dikkat ettim yediklerime yağlı yememğe çalıştım. şimdi yemeklerime bazen hiç yağ koymuyorum çünkü vucut alışıyo ...
ama sende çok vermissin benden fazla vermissin hatta benim boyum 172 55 olmak istiyorum ama daha olamadım drlar kilo verirsem adetimin düzeleceğini söylüyorlar ama beklemedeyim canım

slm crazy şeker
evet çarşamba sipariş vermiştim amerikadan pazartesi öğlen geldi işyerime verdim. aşağıya santrala bıakmışlardı. ödemeyi paypalla yapmıştım hiçbir sorun yaşamadım canım. 5-6 güne kadar diyor zaten sitesinde...bencede bir sorun olmuş olabilir zaten e-mailine yazıyorlar kargolandı diye....ama leylantın dediği gibi miguruudada var. ben oraya yazmıştım bu ilacıda sitesnize koyun demiştim adamlar sağolsun getirmişler sitelerine koymuşler. çünkü onlarında merkezi amerikada hemde bütün ürünlerini koymuşlar....gelir sanırım olmazsa sitesine mesaj at..hemen cevap geliyor...
tşkr ederim cnm ama bana e-mail gelmedi kargoya verildi diye.kargodan takipte yapamıyorum elimde takip numarasıda yok bende paypal dan yaptım ödemeyi geçen cuma günü verdim şiparişimi sadece tşkr e-maili geldi adres bilgileri falan yazıyor okadar neyse ben sitesine e-mail atayım

Ben de bu ilacın etkili bir ilaç olduğuna inanıyorumm.pcoyum ve ilk aşılamam başarısız.2.aşılamayı olmadan önce kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.aşılama esnasında bu ilaca başlamamın bi zararı olur mu acaba?bunu doktoruma da sorup başlamayı düşünüyorum.
Kullanan arkadaşlar deneyimlerini burada paylaşmaya devam ederse çok iyi olur.

pcosun diyen dr lar vardi glukofaj yaramadi erken menapoz gibi adetim gelmiyordu oldum olasi adetlerim duzensizdi sonradan hepten gitti benim sorunum sanirim pconun baska bir cesidiydi cunku bana glukofaj yaramadi canim benim eskiden yazdigim mesajlari arattir daha cok yararli olacaktir

gercektenmi kzunaz bende ole hamile kaldim onunda etkisi cok ama en basta Allah in istemesi gerekiyor hersey vesile cok sevindim

cnm benim bahsedilen kişi benim
seninle mesajlaşıyorduk
geliişmeleri bildir demiştin ama nete pek giremediğim için söyleyemedim
bende ilaçla adet oluyodum
iğneler,klomenler bi türlü yumurtalarım büyümüyodu ve çatlamıyodu
doktora gitmemeye e kendi haline bırakmaya karar verdim
yeşim arkadaşımızın tavsiyesi üzerine fertilaidi aldım
ilk kutu bitmek üzereyken sonuç : hamileyim a.s

cok sevindim canim insallah Allah saglik versin sanada bebeginede dilerim diger arkadaslarinda guzel haberlerini aliriz ben 3 ay sonra sonuc aldim sen erken almissin cok iyi

Back
X