Hamile kalamayanlar naptiniz ?

Prolaktininiz peki normalde nasildi zaten yuksekse daha cok yukseltmis olabilir bence ben inciri zaten cok severim
Prolaktinim hep normal seviye de. 2 yıllık evliyim ilk defa o ay çok yüksek çıktı. Bende İncir çok severim. Yaş İncir de çok yerim. Ama zeytinyağında bekletip her sabah tüketmek bana iyi gelmedi.

Ise yaradimi pekiii
Ben denemedim kendi kızına yapmış. Kızı tıp fakültesinde baş hemşire. Kızında ve bir komşusunda işe yaramış. Ama tıbbi bir hastalığınız varsa çok umutlanmayın. Başka tedavilere bakın. Ama bir problem yoksa dikkatli olarak deneyin. Çok sıcak Rahime zarar da verebilir

Prolaktinim hep normal seviye de. 2 yıllık evliyim ilk defa o ay çok yüksek çıktı. Bende İncir çok severim. Yaş İncir de çok yerim. Ama zeytinyağında bekletip her sabah tüketmek bana iyi gelmedi.
Anladim canim demekki bunyeden bunyeye farkli zarari olursada napalim artik zaten olmuyi 😂

Ben denemedim kendi kızına yapmış. Kızı tıp fakültesinde baş hemşire. Kızında ve bir komşusunda işe yaramış. Ama tıbbi bir hastalığınız varsa çok umutlanmayın. Başka tedavilere bakın. Ama bir problem yoksa dikkatli olarak deneyin. Çok sıcak Rahime zarar da verebilir
Ya yapamam zaten onu ben 🙈 ama yinede tskrler canim

Önce hsg çektirerek Başkaya bilirsin canım tüplerde tıkanıklık varsa diğer tedavilerin bir amacı kalmıyor ben burda çok duydum hsg çekilmeden doktor klomen kullandiriyor önce tuplerin açık olup olmadığından emin olmak gerekir sonra tedavi başlanır tüplerde sorun varsa boşu boşuna vücuda hem hormon yüklüyoruz hemde yumurta rezervi düşüyor klomenle adetle 1 yumurta atıyoruz klomenle 3+4 yumurta atmis oluyoruz geçmiş olsun ins en kısa zamanda rabbim nasip eder
Kesinlikle ayni fikirdeyim. Yol kapaliysa klomen napsn yani..ama bn bunu doktruma anltamadm

Benimde bir buçuk yıl oluyor. Bende de bir sorun yok, eşim için sperm testi yaptırıcaz artık bende üzülmeye başladım gerçekten. İstanbul da yaşadığım semtte, yakınların da hiç iyi bir doktor bulamaıdm 4tane hastane gezdim devlet, hepsi başından savuyor folik asit yazıp gönderiyor. Güzel bi doktor bulup takip etmek önemli gerçekten. Ama benim karşıma öylesi çıkmadı.
Bahat clinik resat bahat ve ekibi ben cok memnum kaldim. Kesinlikle tavsiye ederim

Istanbulda oturmuyorum ama kaģan kocatepeyi cok seviyorum cok guzel analtio ona gidebilirsiniz eger uyuyosa esinin spermlerine muhakak baktir ben spermin daha cok etkili oldugunu dusunuyorum cunku insallah en yakin zamanda hamis kalirizzzzz ki 🙏💜
Amin canım amin inşallahhhh 🧡 baktırıcaz bu virüs biran önce bitsinde inşallah. Semtime yakın İyi bi doktor bulmam lazım önce

Ben bi büyüğümüzün tarifini denedim canım kurumuş inciri zeytinyağında 1gün bekletip her gün aç karnına bir tane yedik eşimle. 7ay denemeden sonra bu tarifle hamile kaldım sende dene inşallah faydası olur 🙏
Hastaliginiz varmiydi aceba. 🙏🏻Yanlis anlamazsaniz

Back
X