- 19 Ekim 2019
- 496
- 146
- 23
- Konu Sahibi Kuzeyguneyyy
Ise yaradimi pekiiiHalam süt kaynatıp buharına otur demişti. Rahimi açıyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ise yaradimi pekiiiHalam süt kaynatıp buharına otur demişti. Rahimi açıyormuş
Prolaktinim hep normal seviye de. 2 yıllık evliyim ilk defa o ay çok yüksek çıktı. Bende İncir çok severim. Yaş İncir de çok yerim. Ama zeytinyağında bekletip her sabah tüketmek bana iyi gelmedi.Prolaktininiz peki normalde nasildi zaten yuksekse daha cok yukseltmis olabilir bence ben inciri zaten cok severim
Ben denemedim kendi kızına yapmış. Kızı tıp fakültesinde baş hemşire. Kızında ve bir komşusunda işe yaramış. Ama tıbbi bir hastalığınız varsa çok umutlanmayın. Başka tedavilere bakın. Ama bir problem yoksa dikkatli olarak deneyin. Çok sıcak Rahime zarar da verebilirIse yaradimi pekiii
Anladim canim demekki bunyeden bunyeye farkli zarari olursada napalim artik zaten olmuyiProlaktinim hep normal seviye de. 2 yıllık evliyim ilk defa o ay çok yüksek çıktı. Bende İncir çok severim. Yaş İncir de çok yerim. Ama zeytinyağında bekletip her sabah tüketmek bana iyi gelmedi.
Ya yapamam zaten onu benBen denemedim kendi kızına yapmış. Kızı tıp fakültesinde baş hemşire. Kızında ve bir komşusunda işe yaramış. Ama tıbbi bir hastalığınız varsa çok umutlanmayın. Başka tedavilere bakın. Ama bir problem yoksa dikkatli olarak deneyin. Çok sıcak Rahime zarar da verebilir
Amin. Mesajin bir cümle de olsa uzun uzun samimiyet akiyor. Tüm isteyenlere ve bizede insAllahRabbim ins en yakin zamanda nasip etsin kuzumm...
Kesinlikle ayni fikirdeyim. Yol kapaliysa klomen napsn yani..ama bn bunu doktruma anltamadmÖnce hsg çektirerek Başkaya bilirsin canım tüplerde tıkanıklık varsa diğer tedavilerin bir amacı kalmıyor ben burda çok duydum hsg çekilmeden doktor klomen kullandiriyor önce tuplerin açık olup olmadığından emin olmak gerekir sonra tedavi başlanır tüplerde sorun varsa boşu boşuna vücuda hem hormon yüklüyoruz hemde yumurta rezervi düşüyor klomenle adetle 1 yumurta atıyoruz klomenle 3+4 yumurta atmis oluyoruz geçmiş olsun ins en kısa zamanda rabbim nasip eder
Bahat clinik resat bahat ve ekibi ben cok memnum kaldim. Kesinlikle tavsiye ederimBenimde bir buçuk yıl oluyor. Bende de bir sorun yok, eşim için sperm testi yaptırıcaz artık bende üzülmeye başladım gerçekten. İstanbul da yaşadığım semtte, yakınların da hiç iyi bir doktor bulamaıdm 4tane hastane gezdim devlet, hepsi başından savuyor folik asit yazıp gönderiyor. Güzel bi doktor bulup takip etmek önemli gerçekten. Ama benim karşıma öylesi çıkmadı.
Bence deneyin. Kaybedecek bişey yok. Köy sütünü kaynatın yakmayacak şekilde çamaşırsız buharına oturun.Ya yapamam zaten onu benama yinede tskrler canim
Bir iki kişi de yaramış. Bana da söyledi bende olmazsa denerim dedimIse yaradimi pekiii
Canim hamile kaldinmi ücretleri nekadar bilgi verirmisin ben de yakındayım bi kac kisi tedavi oldu memnunlar ama fiyat bilgim yok biliyorsan soylermisinBahat clinik resat bahat ve ekibi ben cok memnum kaldim. Kesinlikle tavsiye ederim
Yok pandemi diye 3 ay bizi beklemeye aldi. Muane ücreti falan diger ozellerle ayni. Cok alakali ve ilgililer. Ben cok beğeniyorumCanim hamile kaldinmi ücretleri nekadar bilgi verirmisin ben de yakındayım bi kac kisi tedavi oldu memnunlar ama fiyat bilgim yok biliyorsan soylermisin
Hangi semtte canımBahat clinik resat bahat ve ekibi ben cok memnum kaldim. Kesinlikle tavsiye ederim
Ikitelli benim bildigim kadariylaHangi semtte canım
Amin canım amin inşallahhhhIstanbulda oturmuyorum ama kaģan kocatepeyi cok seviyorum cok guzel analtio ona gidebilirsiniz eger uyuyosa esinin spermlerine muhakak baktir ben spermin daha cok etkili oldugunu dusunuyorum cunku insallah en yakin zamanda hamis kalirizzzzz ki![]()
Özel bahat tamam biliyorum orayı canım. Sende orada mı gebe kaldın. İnfertiliteye bakıyorlar mı canımIkitelli benim bildigim kadariyla
Yok canim ben hic gitmedim oraya etrafimda giden memnun kalan cok ve hamiste degilimÖzel bahat tamam biliyorum orayı canım. Sende orada mı gebe kaldın. İnfertiliteye bakıyorlar mı canım
Canim bende prolaktin yuksekligi olanlarda etki ediyor denemektrn zarar gelmez ya![]()
Anladım canım. İnşallah bian önce kalırsın canımYok canim ben hic gitmedim oraya etrafimda giden memnun kalan cok ve hamiste degilim![]()
Hastaliginiz varmiydi aceba.Ben bi büyüğümüzün tarifini denedim canım kurumuş inciri zeytinyağında 1gün bekletip her gün aç karnına bir tane yedik eşimle. 7ay denemeden sonra bu tarifle hamile kaldım sende dene inşallah faydası olur![]()