Hamile kalamayanlar naptiniz ?

Ben bir ay yemedim canım benim adetten sonra başladım zaten ramazandı gece gündüz belli olmadığı için pek fazla yiyemedim😂 en fazla 10gün falan yemişimdir sende öyle bi dene bakalım
Bende adetken başladim canim bakalım bikac gun daha yumurtlama gunlerindeyim o zaman 3 5 gun daha yiyip birakayim en iyisi zaten olmussa gebelik olusmus olcak 😂 zor bir ihtimal ama hahahahhaha artik kendimle dalgaya basladim 😂

Bende adetken başladim canim bakalım bikac gun daha yumurtlama gunlerindeyim o zaman 3 5 gun daha yiyip birakayim en iyisi zaten olmussa gebelik olusmus olcak 😂 zor bir ihtimal ama hahahahhaha artik kendimle dalgaya basladim 😂

Olur olur hayırlısıyla bende dua ediyorum faydasını görürsün inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🤗

Kuzum bizim 18. Ay oldu artik. Asilama ya da tüpe geçicez. Bende pko var. Esimde sorun yok. Tek sorun verimsiz iliski. Onu da çözdük sayılır ama bu ayda olmadı. Adet olucam heralde. Sizde problem yoksa biraz daha alternatif tedavi deneyin isterseniz ya da aşılama yapın sonuçta doğal birşey aşılama

Kuzum bizim 18. Ay oldu artik. Asilama ya da tüpe geçicez. Bende pko var. Esimde sorun yok. Tek sorun verimsiz iliski. Onu da çözdük sayılır ama bu ayda olmadı. Adet olucam heralde. Sizde problem yoksa biraz daha alternatif tedavi deneyin isterseniz ya da aşılama yapın sonuçta doğal birşey aşılama
Pco icin incir kuru ve sogan kurunu denedinizmi pco olanlar hamile kalabilio bence tek sorun buysa eğer o verimsiz iliskiler zaten o yuzden olmuomu yani ben seyi dusunmeye basladim acaba tam olmuyomu diye 😂 kafamda deli sorular

Back
X