- 21 Mayıs 2020
- 37
- 26
- 3
- Konu Sahibi Kuzeyguneyyy
Hastaliginiz varmiydi aceba.Yanlis anlamazsaniz
Bildiğim kadarıyla yoktu canım doktora gitmedim hiç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastaliginiz varmiydi aceba.Yanlis anlamazsaniz
Bildiğim kadarıyla yoktu canım doktora gitmedim hiç![]()
Insallah bitanem hepimiz o mutlu gunleri görürüZ insallahAnladım canım. İnşallah bian önce kalırsın canım![]()
Cok tesekkur ederim deniycem![]()
Gercekten tum cocuk isteyenlere rabbim kucaklarini bos birakmasin hic boyle bir pskoloji yasayacagjmi dusunmezdim ama yasamayan anlayamaz canimAmin. Mesajin bir cümle de olsa uzun uzun samimiyet akiyor. Tüm isteyenlere ve bizede insAllah ❤
Bir ay yemicezmi kuzucum yada yumurtladan sonra birakcakmiyizBence fazla kullanmakla alakalı canım sen bi hafta ye bırak bakalım benim gibi bakalım faydasını görücekmisin. inşallah görürsün ❤
Ya simdi diger seyleri bi deneyimde en son bunu denerim olmadi bilemedimBence deneyin. Kaybedecek bişey yok. Köy sütünü kaynatın yakmayacak şekilde çamaşırsız buharına oturun.
Bir ay yemicezmi kuzucum yada yumurtladan sonra birakcakmiyiz
Bende adetken başladim canim bakalım bikac gun daha yumurtlama gunlerindeyim o zaman 3 5 gun daha yiyip birakayim en iyisi zaten olmussa gebelik olusmus olcakBen bir ay yemedim canım benim adetten sonra başladım zaten ramazandı gece gündüz belli olmadığı için pek fazla yiyemedimen fazla 10gün falan yemişimdir sende öyle bi dene bakalım
Hayırlısı ile olur inşallahYa simdi diger seyleri bi deneyimde en son bunu denerim olmadi bilemedim
Bende adetken başladim canim bakalım bikac gun daha yumurtlama gunlerindeyim o zaman 3 5 gun daha yiyip birakayim en iyisi zaten olmussa gebelik olusmus olcakzor bir ihtimal ama hahahahhaha artik kendimle dalgaya basladim
![]()
Amin canimmm sen kacinci haftadasin acabaOlur olur hayırlısıyla bende dua ediyorum faydasını görürsün inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Çok haklısın. Anlayamaz. Hayal edebiliyorsak demekki umut hala var. Dualarım hepimizleGercekten tum cocuk isteyenlere rabbim kucaklarini bos birakmasin hic boyle bir pskoloji yasayacagjmi dusunmezdim ama yasamayan anlayamaz canim
Pco icin incir kuru ve sogan kurunu denedinizmi pco olanlar hamile kalabilio bence tek sorun buysa eğer o verimsiz iliskiler zaten o yuzden olmuomu yani ben seyi dusunmeye basladim acaba tam olmuyomu diyeKuzum bizim 18. Ay oldu artik. Asilama ya da tüpe geçicez. Bende pko var. Esimde sorun yok. Tek sorun verimsiz iliski. Onu da çözdük sayılır ama bu ayda olmadı. Adet olucam heralde. Sizde problem yoksa biraz daha alternatif tedavi deneyin isterseniz ya da aşılama yapın sonuçta doğal birşey aşılama
Amin insallah canim burda insallah birbirlerimizin guzel haberlerini alirizÇok haklısın. Anlayamaz. Hayal edebiliyorsak demekki umut hala var. Dualarım hepimizle
Hahahhah iste sen onu guzel dedin devam devam hahahhahaHamile kalamamaya dewamke...
He oyle napalim artik hevesim kacti artik benimdeHahahhah iste sen onu guzel dedin devam devam hahahhaha![]()