Hamile Kalamayıp Kilo Vermeye Yönelen Anne Adaylarının Diyet Deneyiımleri

yok canim bana uymuyor bu diyet ben almiyayim

merhaba kızlarrr nasılsınızzz??? umarım ıyısınızıdrrrr... benım bugun adetım 2 gun gecikmişti ve test yaptımmm ikinci çizgiyi silite olsa görmeyi nasip ettı allahım bugun bana ki binlerce şükür olsunnn.. burası benım topicim oldugu için ilk burda yazmak istedim ama henuz kan testi yaptırmış değilimmm sizleri yarın bılgilendırırımmmm ... hepinizi sevyorummmm...

Supeeeeer:)))gozunaydin allah tamamina erdirsin.insallah saglikla sihhatle kucagina alirsin bebegini.darisi bize...

lisabellacımm inşş darısı tum isteyen bekleyenlerın başına olsunn . bugun kan testı yaptırdımm bırazdan gıdıp sonuçları alıcammm umarımmm gördüğüm çift çizgi benı yanıltmazzz yanılıtrsa uzulebilirmmm...ve gebelik testlerine ınancım kalmazzz..(( hayırlısı olsunnn beklemedeyımmm...

insallah hamilesindir canim ama herseyin hayirlisi olsun.olmazsada sakin uzulme herseyin hayirlisini verecektir allah..sonucunu yaz lutfen..

canimmm çoookkk sevindim senin adina darisi basimiza insallah....

senin kaç senedir olmuyordu bebegin canim unutmusum??:44:

insallah hamilesindir canim ama herseyin hayirlisi olsun.olmazsada sakin uzulme herseyin hayirlisini verecektir allah..sonucunu yaz lutfen..

canım sonuçlar pazartesiye kaldııı mutlaka haberdar edıcemmmm sizi..

canimmm çoookkk sevindim senin adina darisi basimiza insallah....

senin kaç senedir olmuyordu bebegin canim unutmusum??:44:

mehaycımm ben yenı evliyim 9 aylık evlıyım ama hıç korunmadımmm bu ay adetımı iki gun geçti iki farklı marka test aldım bırınde çok sılık 2. çizgimi gördüm 2.de hayal meyal bı çizgi gördümm pazartesı kan sonucumu alacam herşeyın hayırlısı olsun cnmm:)))

dedigim gibi hayirlisi olsun.bu iki gun gecmek bilmez sana anlayabiliyorum ben emin olmak icin ne testler yaptim ahhhh onlari hatirladim.oyle seylerde yasadimki o yuzden sabirla bekle hayirlisini dile diyorum.idrar testi icin erken oldugundan silik gormus olabilirsin.cunku idrarrda beta hcg gec yukseliyor ve kan erken donemdeki en kesin sonuc ve tabiki hemen arkasindan ultrasan ile onay gerekiyor.bence hamilesin ve erken oldugu icin ikinci cizgiyi silik gordun.pazartesi olsun hayrolsun..

aynen canlarımmmm geçmez bilmek şimdi ama testi negatiff oluptaaa kanda çok gebeliğini öğrenene anne adayları varmışşşş hatta bende annemın karnındayken ıdrar testınde çıkmamışım bı süree.. artık çıksın ya da çıkmasınnn kanda önümüzdeki maçlara bakacazzzzz.. herşeyın hayırlısını dılıyorum allahımdannn tabıı hislerimde çok kuvvetli varmış gibi ama... belirsi olması durumu çok kötü

aradan sonra tekrar burdayımm geçen hafta diyetisyene gittimkontorle ve 0,5 kilocuk almışımm cezamı verdii aç aç oturuyorumm

3 gündür yediklerim beni doyurmuyor ,

sabh aç karnına akşamdan bekletilmiş karannfil tarçın limonlu sıcak su

kahvaltı

4 adet et çörek otlu form bisküvi
1 bardak süt
1 elma
12 adet fındık

ilk ara öğün

3 adet kayısı
2 kupa yeşil çay

öğlen

2 bardak ayran
yarım paket eti form
1 mandalina
12 adet fındık

ikinci ara öğün

bir dilim çavdar
biraz peynir
doates-salatalık

akşam

3 adet köfte veya tavuk ızgara
bol salata ve
ayran

son ara öğün

1 adet meyve

ve yatmadan öönce iki kupa yağyaktıran çayy

( yarım elma 5 dal maydanoz yarım litre suyla kaynatılır ocaktan alınca yarım yemek kaşığı mate - yarım yemek kaşığı yeşil çay ve 5 adet top karabiber eklenerek 5 dk bekletilir ve limon ve kabuk tarçınlaiçilirr )

nrkny ,ne oldu canim sesin cikmadi,varmi bebis?

var canımmmm :)) bugun doktora gittim herşey yolunda çok şükür..:)

Cooook sevindim canim hayirli olsun ,saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin allahim.simdi artik rejimi falan birak yemene icmene dikkat et saglikli beslen.ama abartma.hamileligin en guzel yani da oh istedigin gibi yiyorsun sinsanlar sismanlamissin,gobegin cikmis demiyorlar aksine herseyden ye diye etrefinda donup duruyorlar :)))))hamileligin keyfini cikar doya doya hisset .eee artik zayiflayanlar degilde hamileler topiginede gecis yap.hersey gonlunce hayirlisiyla olsun...

merhaba kızlar, bened 4 yıldır bebiş için tevadi görüyorum olmadı malesef tabi bu süre zarfında çok kilo aldımve en sonunda diyetisyen kontrolünde kilo vermeye çalışıyorum (kilo 80) olmuş.şimdi diyel listem şu şekilde:

sabah: kepekli sandiviç yeşil çay veye ıhlamur
ara öğün: 4 adet ceviz
öğle: 1 kepçe çorba+ 1 sb. yoğurt+1 porsiyon sulu yemek+1 dilim kepek ekmek
ara öğün: 1 elma
akşam: salata+8 yemek kaşığı sebze yemeği+1 dilim k.ekmek
ara öğün 1 orta boy nar+ 1 mandalina
kuşburnu çay
ve günde 2 lt su

canımm arkadaşım hoşgedin seni gördüğüme sevındım :) inş kilo vericeğiz canım ama ben bu aralar zıvanadan çıktım sürekli yemek emek istiyorum gelişlelerden heberdar et benı canım tlf laşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…