sabah içilen kahve o kadar çok tok tutuyor ki insanı zaten aklına başka hiçbirşey yemek gelmiyor.
günlük 500 kalorilik bir diyet ama gerçekten geri almıyosun kiloları o da önemli
ben 7 eşimse 11 kilo verdi ilk yaptığımızda bunu
iyi düşün bence :)
merhaba kızlarrr nasılsınızzz??? umarım ıyısınızıdrrrr... benım bugun adetım 2 gun gecikmişti ve test yaptımmm ikinci çizgiyi silite olsa görmeyi nasip ettı allahım bugun bana ki binlerce şükür olsunnn.. burası benım topicim oldugu için ilk burda yazmak istedim ama henuz kan testi yaptırmış değilimmm sizleri yarın bılgilendırırımmmm ...hepinizi sevyorummmm...
lisabellacımm inşş darısı tum isteyen bekleyenlerın başına olsunn . bugun kan testı yaptırdımm bırazdan gıdıp sonuçları alıcammm umarımmm gördüğüm çift çizgi benı yanıltmazzz yanılıtrsa uzulebilirmmm...ve gebelik testlerine ınancım kalmazzz..(( hayırlısı olsunnn beklemedeyımmm...
merhaba kızlarrr nasılsınızzz??? umarım ıyısınızıdrrrr... benım bugun adetım 2 gun gecikmişti ve test yaptımmm ikinci çizgiyi silite olsa görmeyi nasip ettı allahım bugun bana ki binlerce şükür olsunnn.. burası benım topicim oldugu için ilk burda yazmak istedim ama henuz kan testi yaptırmış değilimmm sizleri yarın bılgilendırırımmmm ...hepinizi sevyorummmm...
insallah hamilesindir canim ama herseyin hayirlisi olsun.olmazsada sakin uzulme herseyin hayirlisini verecektir allah..sonucunu yaz lutfen..
canimmm çoookkk sevindim senin adinadarisi basimiza insallah....
senin kaç senedir olmuyordu bebegin canim unutmusum??:44:
canım sonuçlar pazartesiye kaldııı mutlaka haberdar edıcemmmm sizi..
mehaycımm ben yenı evliyim 9 aylık evlıyım ama hıç korunmadımmm bu ay adetımı iki gun geçti iki farklı marka test aldım bırınde çok sılık 2. çizgimi gördüm 2.de hayal meyal bı çizgi gördümm pazartesı kan sonucumu alacam herşeyın hayırlısı olsun cnmm:)))
dedigim gibi hayirlisi olsun.bu iki gun gecmek bilmez sana anlayabiliyorum ben emin olmak icin ne testler yaptim ahhhh onlari hatirladim.oyle seylerde yasadimki o yuzden sabirla bekle hayirlisini dile diyorum.idrar testi icin erken oldugundan silik gormus olabilirsin.cunku idrarrda beta hcg gec yukseliyor ve kan erken donemdeki en kesin sonuc ve tabiki hemen arkasindan ultrasan ile onay gerekiyor.bence hamilesin ve erken oldugu icin ikinci cizgiyi silik gordun.pazartesi olsun hayrolsun..
aynen canlarımmmm geçmez bilmek şimdi ama testi negatiff oluptaaa kanda çok gebeliğini öğrenene anne adayları varmışşşş hatta bende annemın karnındayken ıdrar testınde çıkmamışım bı süree.. artık çıksın ya da çıkmasınnn kanda önümüzdeki maçlara bakacazzzzz.. herşeyın hayırlısını dılıyorum allahımdannn tabıı hislerimde çok kuvvetli varmış gibi ama... belirsi olması durumu çok kötü
nrkny ,ne oldu canim sesin cikmadi,varmi bebis?
var canımmmm :)) bugun doktora gittim herşey yolunda çok şükür..:)
kizlar ne zamandir bebek isteyipte hamile kalamiyorsunuz?
var canımmmm :)) bugun doktora gittim herşey yolunda çok şükür..:)
canımmmmm gözün aydın çok sevındım darısı başımıza inşşşşş :))
merhaba kızlar, bened 4 yıldır bebiş için tevadi görüyorum olmadı maleseftabi bu süre zarfında çok kilo aldım ve en sonunda diyetisyen kontrolünde kilo vermeye çalışıyorum (kilo 80) olmuş.şimdi diyel listem şu şekilde:
sabah: kepekli sandiviç yeşil çay veye ıhlamur
ara öğün: 4 adet ceviz
öğle: 1 kepçe çorba+ 1 sb. yoğurt+1 porsiyon sulu yemek+1 dilim kepek ekmek
ara öğün: 1 elma
akşam: salata+8 yemek kaşığı sebze yemeği+1 dilim k.ekmek
ara öğün 1 orta boy nar+ 1 mandalina
kuşburnu çay
ve günde 2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?