Hamile Kalamayıp Kilo Vermeye Yönelen Anne Adaylarının Diyet Deneyiımleri

kizlar bence çok guzel bir topik olmus... hem bize hem baskalarina ozellikle kilolari yuzunden (pkos yada baska sorunlar) hamile kalamayanlar için faydali olacak bir topik...hergun ne yiyip içtigimizi yaptigimiz sporlari yazarsak hem birbirimizden fikir edinerek zayiflariz, hem kendimize hem baskalarina faydali oluruz... çokmu zor hergun buraya yazmak hayir degil o zaman bence bu topigi guncel tutmaliyiz...

haklısın mehaycım bu topiğin canlı kalması gerek.... hem birbirinizden destek alarak hep beraber weririz kilolarımızı hemde içimizden hamile çıktıkça morallerimiz yükselir....

ama nrkny elime bi geçerse kafasını kırcam topiği çok boş bırakıyo... gelsede iki lafın belini kırsak şurda newar

ben 3 gündür pirinç lapası dieti yapıyorum ama arada değişikliklerde uyguluyorum haşlanmış et yada çorba gibi... çünki pirinç lapasını 2-3 günden fazla önermiolar bende çorbayla destekleyerek istediğim kiloya düşene kadar yapcam inşallah... 2 kilo werdim bileeeee

bugün yadiklerimide yazayım hemen :)
sabah aç karınla zayıflama çayı içtim 9-10 gibi göğüs eti haşladım onu yedim ama bitiremedim (3gündür rejimmde az yediğim ve hiç kaçamak yapmadığım için çabuk doyuyorum artık)
şimdide pirinç lapamı pişirdim içinede sabahtan kalan göğüs etini kattım çok güzel oldu... yanına yoğurtta kattım afiyetle onu yiyom... akşama kadar da bol su we çay içerim we 6dada az bişide yağsız çorba yapar içerim bu günüde böyle kapatırım hayırlısıyla...

Son düzenleme:

tu metcimmmmm canım arkadaşımmm bı kaç gundur araştırma yapıyordum çok boş kaldı topic sorma yasemınımmmde bakmıyo topice onunda kafasını kır:))))))))) ben 9lu çaya başladımm bugun ama ondan önceki 5 gundur rejim ve spor yapmıyorummm sanırım 9lu çay işe yaracak gibi tok tutuyo ve su içme ihtiyacı duyuyorum surekli bakalımm size yazarım gelişmeleriiii benım prolaktin yuksel oldugu ve kilolu oldugum için doktor 3 4 kilo vermemi soyledi ama ben fazlasnı vericem sevdim resjim işini ekmek şeker yağ un yemıyorummm sebze yemekleri meyve sabah kalktıgımda elma sirkeli su peşine 9lu çay sonrada bı yumurta haşlayıp yıyorum öğlene doğru bı elma yedımm hala yemek yemedımmm ama aç ta değilimmm açıkırsam bi eti form yıyecem akşamada bi tabak zeytinyağlı fasulye yemeği bu kadar:))))umarım tez zamanda zayıflayıp bebeklerimizi rahatlıkla karnımızda taşırız:)))))))

aaa kuzu benm çayımda 9lu çay ama ben gün içinde lahana suyuda içiyorum 3-4 bardak... tartıda eksildiğimi gördükçe yapma isteği artıyo insann çok güzel bi duygu

ama ben sirkeli su içimiyorum midemde ülser war çok yanıyo onu içince dayanamıyorum yoksa denemek istemiştim bende onu we malesef yumurtayada alerjim war onuda yiyemiyorum... dukan diyeti yapayım dedim yumurta yedim sabah öğlen heryerim kabardı

kurtulalım şu kilolardan bebekim ya

evet hayatımm bu yolda berabaer yuruyecezzzzzz bana yardımcı olursan sevınırımmm liste yapalımmmmmmmm herkezzz kilosunu yaşını boyunu yazsınnn ve her 15 gunde 1 tartılalımmmmmmm bi çok bayan fazla kiloları nedenıyle hamile kalamiyor benceee topic ayakta kalsın hanımlar bilgilensin ve bizimle paylaşsınlarr

9lu çayı kaç gundur içiyon hakkında yorumlarını bekliorummmm nasıl kullanıyosunnnn aktardan toplamamı aldınnn nası aldın ne yaptın bebbeeeeeeemm?????????

9lu çayı kaç gundur içiyon hakkında yorumlarını bekliorummmm nasıl kullanıyosunnnn aktardan toplamamı aldınnn nası aldın ne yaptın bebbeeeeeeemm?????????

kuzum ben aktara gittim zayıflamak istiyorum bitkisel bişiler warmı önerebileceğiniz dedim adam bana bu çayı werdi we ben 8 kilo werdim bunnla dedi... 9 bitki içinde poşet çay günde 3 defa içiliyo aç karınla yemeklerden yarım saat önce... ama yemekten sonra içersen de yediklerini çabuk sindirip tekrar acıkmana yol açıyomuş o yüzden yemekten önce içmek şart...
ama bnm tawsiyem bu çaydan çok tadı kötüde olsa lahana suyu... inanılmaz bi faydası war 2 günde içinde ne war ne yok söküyo mideni o kadar rahatlamış hissediyosun ki ben çaydan çok onu sewdim açıkçası tatlım... we 3 günde 2 kilo werdirdi bana yadiklerimede dikkat ederek

ama kuzu şu tablo işini pek bilmiyom ama öğrenirim onu bide 15 günde olmasın ya 1 haftada bi tartılalım biliyon ben meraklı bi insanım dayanamam

ben bıtkıleri topladımmmm ama bakalımmmmm ne olur tutam tutam ekleyıp sıcak suda bekletim 3 4 dk sonra içmeye başlıyorummm bakalımm ne olur lahana suyunu bılıyom içemedimmm bu çayın içimi guzell bıde elma sirkeside iyi yağ yakıcı bende belki düşmüştür kilommm ama baskülüm yok ne yazıkki ben ancak 1 hafta sonra falan tarılırımmmm...

kuzu ben o kadar çok taktım ki bu kiloyu kafama kocişle hafta sonu elektronik tartı aldık gramına kadar gösterio o yüzden ben her sabah tartılıyorum.... bide koşu bandı alcaz ewe inşallah kurtulcam bu kilolardan...

inşş hep birliktee kurtulucazzz cnmm bu kilolardann evde ender saraçın 3 haftada incelten videosu var ac onu karşısına geç bn oyle yapıyommm peşinede bi mezdeke patlatıyommm:)))))))))))

cnm ben 7 aylık evliyim ilk gunden beriii istiyorummm... senn?

canım ben 1 sene 3 aydır ewliyim we son 3 aydır istiyom bu 3. ayım 29unu bekliyorum bakalım hayırlısı

ikinizinde olur bence uzulmeyin 1 seneye kadar gebe kalamamak normalmis... zaten evli çiftlerin sadece % 70 i ilk 1 yilda i gebelik elde edermis ...siz geri kalan % 30 luk kisimda kaliyorsunuz...yani sizler bebegi olmayan gruba dahil degilsiniz su an daha 1 yili geçmemis sizinki...
bana gelince ben 9 senelik evliyim 6 asilama 2 tup bebek denedim 3. asilamada hamile kaldim 3. ayinda dusuk yasadim...arkasindan gelen 3 asilama ve 1 tup bebek negatif daha sonra tek kalan dondurulmus embryo transferi ile ( 2. tup bebekte)hamile kaldim ve bebegimi 6 sene sonra dunyaya getirdim...Allaha bin sukur simdi 3 yasinda ama simdi yine istiyorum olmuyor malesef...iste boyle...

cnnmm((( moral stresss çok önemliiii inş olurr bn boyle okudukça uzuluyorum ama güçlü olmalıyız allah ne zaman nasip ederse o zaman olsunnn inşşş....

cnnmm((( moral stresss çok önemliiii inş olurr bn boyle okudukça uzuluyorum ama güçlü olmalıyız allah ne zaman nasip ederse o zaman olsunnn inşşş....

insallah canim Allah kimseye evlat hasreti yasatmasin, eksikligini gostermesin...çok ama çooookk zor , hele ki aileden uzakta gurbeteldeysen daha da zor...anlatilmaz yasanir...çok sukur su anda oglumla teselli buluyorum , çok uzulmuyorum hiç olmamasi kadar kotu bisey olamaz...

inşallah olur canım bi bebişin daha

insallah canim, insallah kendiliginden olur bu sefer...tedavi sureci cok yipratici oluyor hem fiziken hem ruhen ( 6 kere ayni hissi yasadim yoruldum artik...

kizlar kaç yasindasiniz???

benımm yaşımmm 28

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…