• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamiyorum artık çok üzülüyorum

ofsistimcidden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2022
2.120
5.029
78
11 aydır düzenli uğraşıyoruz hamile kalamiyorum takmayacağım diyorum kendimi dinlemiyorum ama artık mental olarak çok yoruldum bu süreci yaşayanlar varsa dertleşelim kızlar :(

Ben... Çok yorgun hissediyorum 😔
Gerçekten üzülmeyecegim diyorum ama elimde değil Allah kimseyi darda koymasın. Mesela birinin haberini alıyorum ki hamile inan o kişi kıskandığımdan değil Allah inşallah sağlıkla hevesini aldirsin herkesin ama içimde bir burukluk oluyor keşke benim de olsa diye böyle düşününce de kendimi kötü hissediyorum

11 aydır düzenli uğraşıyoruz hamile kalamiyorum takmayacağım diyorum kendimi dinlemiyorum ama artık mental olarak çok yoruldum bu süreci yaşayanlar varsa dertleşelim kızlar :KK43:
3 yıldır uğraşıyorum rabbim hayırlısını versin canım inşallah sen bu kadar beklemezsin.
Doktor kontrollerini yaptır bir sorun yoksa içini ferah tut stres yapıp olmuyor diye düşünme. Her şeyim bir zamani var. Hayırlı olan hayırlı zaman da gelsin inşallah ❤️

Gerçekten üzülmeyecegim diyorum ama elimde değil Allah kimseyi darda koymasın. Mesela birinin haberini alıyorum ki hamile inan o kişi kıskandığımdan değil Allah inşallah sağlıkla hevesini aldirsin herkesin ama içimde bir burukluk oluyor keşke benim de olsa diye böyle düşününce de kendimi kötü hissediyorum
Ben de aynı durumdayım. Duygularımı kontrol edemiyorum. Stres kaygı üzüntü korku sonuç yerimde sayıyorum. Bunun bir çözümünü bulmalıyız ama😑

3 yıldır uğraşıyorum rabbim hayırlısını versin canım inşallah sen bu kadar beklemezsin.
Doktor kontrollerini yaptır bir sorun yoksa içini ferah tut stres yapıp olmuyor diye düşünme. Her şeyim bir zamani var. Hayırlı olan hayırlı zaman da gelsin inşallah ❤️
İnşallah Allah hayırlısıyla en kısa zamanda size de nasip etsin. Çok teşekkür ederim

Normalde kafama takmıyorum vakti var falan diyorum ama bazen insan hassaslasiyor şuan da öyleyim:(
Ovulasyon testine başlayıp incir,soğan suyu,çörekotu,hayıt kürlerine bir bakacağım. Yürüyüş, meditasyon yapacağım. Ve özellikle yumurtlama dönemi sonrası kendimi meşgul edeceğim. O 15 günü belirti arayarak geçirmeyeceğim. Artık stres yapa yapa döngüm bile uzadı bu ay. 😑Bu ay hedeflerim bu.

11 aydır düzenli uğraşıyoruz hamile kalamiyorum takmayacağım diyorum kendimi dinlemiyorum ama artık mental olarak çok yoruldum bu süreci yaşayanlar varsa dertleşelim kızlar :(
4.yılda kavusmasıyla kaybetmesi bir olmus bir anne olarak soyluyorum . Kendinzii bu konuda ne kadar yipratirsaniz o kadar zor gececek surec. Kendinizi dinlemeyin kimseyi dinlemeyin Bu konuyu sadece doktor kontrolu olarak gorun tedavinize bakin ihmal etmeyin ama ozur dileyerek soyluyrm yatak odanzda bebek yapalim diye degl zevk almak icin beraber olun bunlari dusnmeyin adet dongunuzu beklmeyin hayati akisina birakin . Yillarca ayni döngu icine girer ve sandiginzdan cok cok uzulur perisan olursunuz ve birgun hamilelik haberi alinca dumura l ugrarsiniz ne sevinir ne uzulursunuz hissedemezsiniz. Gayet normal ben hame kalabilirim heran diye kendinizi ruhen hazirlayin akisina birakin normal hayatinizi yasayin biliyorum zor ama emin olun tek yolu bu. 4.yilda tam vazgecmistm doktr artk olmazsa bu yaz asilamaya baslayalm biraz dinlen demisti bende hic dusunmeden ise gidip gelmeye baslamastm nasilsa yazin asilamaya gidecektm o gune kadar hamileligi unutmstm ve bi baktm hamileyim 7.ayima kadar sevinc korku hepsi icimdeyken yavrumu kucagima alamadan mezara koydum. Bunada sukur dedim hayata devam etmeye calisiyorum suan bende hic olmasaydi bu kadar uzulmezdim gecen sene bu zamanlar hic yoktu umudum yoktu ama simdi bi mezara sariliyorm bu daha agir diyorum Yani demem o ki hersey vaktine esir zamanini bekler nasip neyse o yasanir.

Tüp bebek aşılama filann derken 5 yıl oldu kayinvalidem hocaya goturdu baya umutluydu tüm ailenin gözü bendeydi ağır kaldırma yat anı kalkma ve şuan adet oldum eşime nasıl derim kayinvalidem ne derim ağlarken sizi gördüm
Yapmayin aglamayin hamile kalmamanin en buyuk sebebi stres ve baski altinda olmak yapmayin lutfen kendinize yazik Sizin saglignz herseyden onemli Diger butun kadinlar hepinize soyluyorum bigun hamile kalsaniz ama suan kalmadgnz gunlern stresi yuzunden hastalanip cocugunza bakamayack hale gelseniz daha mi iyi once kendi caniniz lutfen kendinize iyi davranin. Herseyin bir zamani var . Verende alanda Allah. bunu unutmayin duaya siginin herkesin imtihani var .

Ot macun verdi beli bağladı ilişki günleri verdi hepsine uyduk ama yine olmadı nasip olmuyor ama böyle evlilikte yürümüyor gibi geliyor bana kayinvalidemin sürekli onu içir bu u yedir vb demesi hoca meselesi ve hala olmaması yuvamı yıkacak eşimde üzülüyor çok istiyor
lütfen kayınvalidenizi yatak odanızdan mahreminizden uzak tutun. onların bunu düşünüp tek kelime dahi etmemeleri gerekiyor ama bazı insanlar her şeyi kendilerine hak görüyorlar. bu sizin özel hayatınız 🫶

Ot macun verdi beli bağladı ilişki günleri verdi hepsine uyduk ama yine olmadı nasip olmuyor ama böyle evlilikte yürümüyor gibi geliyor bana kayinvalidemin sürekli onu içir bu u yedir vb demesi hoca meselesi ve hala olmaması yuvamı yıkacak eşimde üzülüyor çok istiyor
Bunlari bende denemistim inan neler denedim olmaynca olmuyor birakin lutfen vazgectngz anda gelir hep beklenen. Kayinvalidenze artk ugrasmyacagnizi dinlenmek istedgnizi soyleyin esinizle konusun . Cocuksuz evlilik olmaz diye bir kural yok olur bi suru insan var boyle

Memleketteyfim kayınvalidem eşim almaya geldiler kardeşlerim yigenler beni geçirmeye geldiler hepsinin elinde bebek 3 aydan tutta iki yaşına kadar alt alan mama veren bı bebek muhabbeti kendimi o kadar kötü hissettim ki kayınvalidem onların bebeğini seviyor ordan atlıyorlar benim torun tatlıdır diye diğeri benimki daha tatlılar yeter diye bağırıp sokaklara aradım geldi kardeşin bile olsa kaldıramıyorum o yapmacık sevmeleri benim yanımda hep içime işliyor

Back
X