• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamiyorum artık çok üzülüyorum

Bunlari bende denemistim inan neler denedim olmaynca olmuyor birakin lutfen vazgectngz anda gelir hep beklenen. Kayinvalidenze artk ugrasmyacagnizi dinlenmek istedgnizi soyleyin esinizle konusun . Cocuksuz evlilik olmaz diye bir kural yok olur bi suru insan var boyle
Hoca 3 ay süre verdi desem iki ay daha var derler tekrar ot macun gider ama o günü beklemek ölüm 3 ay sonu olmazsa bı daha gel dedi hoca o kadar olumlu konuşuyor ki herkesi tutturuyirmus gibi bana 81 ilden gelen var o tuttu bu tutttu diye tutmayınca sıkıntı bizde gibi algılanıyor

Hoca 3 ay süre verdi desem iki ay daha var derler tekrar ot macun gider ama o günü beklemek ölüm 3 ay sonu olmazsa bı daha gel dedi hoca o kadar olumlu konuşuyor ki herkesi tutturuyirmus gibi bana 81 ilden gelen var o tuttu bu tutttu diye tutmayınca sıkıntı bizde gibi algılanıyor
Siz esinizle konusun birbirinze siginin diger insanlari dusunmeyin ve musade etmeyin bu konuda baskiya. Esiniz yeter durun diyebilmeli herkese. Kendi basiniza tedavinize bakin sadece . Kimseyi ilgilendirmiyor sizin cocugunuzu sizden baska kimse bu kadar isteyemez bunu belirtin

Ben kimseyle görüşmek istemiyorum ne ailem ne eşimin ailesi ne komşu ne akraba kendimi eve kapatmak istemiyorum sanki bı kelime bile duyacak yer kalmadı içimde niye çocuğun yok lafı ni bı kez bile duymayı ladiramiycak gibiyim sizce normal mi bu herşeyin batması böylemi yapayım tek kendimi izole mi edeyim üstüne mı gideyim

Ot macun verdi beli bağladı ilişki günleri verdi hepsine uyduk ama yine olmadı nasip olmuyor ama böyle evlilikte yürümüyor gibi geliyor bana kayinvalidemin sürekli onu içir bu u yedir vb demesi hoca meselesi ve hala olmaması yuvamı yıkacak eşimde üzülüyor çok istiyor

Oğlunu da götürdü mü doktora, hocaya.
Ay kocaman insanlarsınız. Kendi kendinize bir şeyleri almak için elbette çabalayacaksınız da cşnsel hayatınızı da kocanızın annesine bırakmayın rica ediyorum hoca ne yapacak ayrıca. Bu stresle, herkese açıklama yapma moduyla hamile kalmak da zor. Normal bir şekilde yaşarsanız gebe kalma olasılığı artar inanın.

11 aydır düzenli uğraşıyoruz hamile kalamiyorum takmayacağım diyorum kendimi dinlemiyorum ama artık mental olarak çok yoruldum bu süreci yaşayanlar varsa dertleşelim kızlar :KK43:
Bende 1 sene evliydim ve hep stres yaptim sadece bir ay diyet yapiyordum ve ben hamile kalmadan zayiflicam dedim O ay hic dusunmemistim hamilelik ve süpriz bir şekilde hamile olduğunu ogrendim dusunmeyin. Derim stres yüzünden olmuyor

Ne hocası bu? Haberlerde gördüğümüz kadınların göbeklerine kalçalarına yazılar yazan tiplerden mi? Belinizi nasıl bağladı merak ettim. Dün de cin çıkarma seansında birini öldürdüler bunlar. Ne teşhis koydu size bu uyanık din satıcısı hoca?

Sizi anlıyorum, her çareyi her yolu denemek istiyorsunuz. Anne olmak isteyen her kadının hakkı bu. Ama bu dini kullanan şaklabanları şikayet etmeniz gereken yerde bir de para kazandırıyorsunuz. Buraya yazıp araştırdığınıza göre aklı başında birisiniz, bu cahil tayfanın peşine takılmayın. Ne olduğu kim olduğu bilinmeyen tiplerin verdiği şeyleri yemeyin içmeyin.
Millet en az 10 sene ağır bir tıp eğitimi görüyor, çok zor sınavlardan geçiyor anca doktor olabiliyor. Diğeri eczacılık fakültesinde ha keza. Adamın biri çıkıp iki toz karıştırıp veriyor elinize bunu ye hamile kalırsın diyor. Bunu da Allah rızası için yapmıyor parası neyse veriyorsun bir güzel. Belki kısırlığa yol açacak bir etken madde vardır bu macunda?

Söylesem tesiri olmayacak sussam da gönül razı değil ama... Kardeeeş kardeşşş hoca dediğiniz ne yapabilir Allah aşkına ya. Onun duası kabul oluyor da sizinki olmuyor siz de araya torpil mi sokuyorsunuz?
Hiç mi korkmuyorsunuz ne içiriyor bana diye.
Adam nasıl bu kadar emin tutacağından. Kendi mi yapıyor?
Eşiniz ve siz diğer tüüüm tetkik ve tahlilleri yaptırdınız mı ki?

Hoca yerine doktora gitmeyi düşünür müsünüz? İlişki tarihini hoca söylüyor diyorsunuz belki adet döngünüze göre doktor söylese veya hocanın verdiği çeri çöpü içmek yerine doktorun önereceği takviyeleri kullansanız şansınız artacak
tüp bebek için kaç kez deneme yaptınız? Hangi aşamada başarısız oldu, embriyo mu elde edilemedi, kalite mi düşüktü veya tutunma mı olmadı? Doktorun açıklaması ne oldu?

Bir bebek sahibi olmayı istiyorken olamamak çok üzücü ama canımızdan da değerli değil ki bu üzüntünün bir dozu olmalı diye düşünüyorum.Eşimle benim aramdaki bu mahreme neden kvdem dahil olsun ki? Annesine sınır çizemeyen kocadan da çocuk yapmak istemem şahsen.Doktor kontrollerinizi yaptırdınız mı her yolu denediniz en son çare mi hocaya gittiniz acaba?

Bende 1 sene evliydim ve hep stres yaptim sadece bir ay diyet yapiyordum ve ben hamile kalmadan zayiflicam dedim O ay hic dusunmemistim hamilelik ve süpriz bir şekilde hamile olduğunu ogrendim dusunmeyin. Derim stres yüzünden olmuyor
Ya önceden düşünüyordum üstüne ama kaç aydır saldım gerçekten ama regl dönemim geldiğinde biraz yine regl olacağımı anlayınca hassaslasiyorum biraz 😔

Ya önceden düşünüyordum üstüne ama kaç aydır saldım gerçekten ama regl dönemim geldiğinde biraz yine regl olacağımı anlayınca hassaslasiyorum biraz 😔
Kac yasindasiniz bilemiyorum ama genc oldunuzu dusunuyorum. Henuz deneyeli 1 sene bile olmadan neyin telasi bu?
Anne olmayi istemenizi bunun icin sabirsizlanmanizi anliyorum, cok normal. Her ay regl oluncaki hayal kirikliginizi da anliyorum ancak etrafinizdaki insanlarin bu ise bu kadar mudahil olmalarini, buna izin vermenizi anlamiyorum.

İlk yapmaniz gereken esinizle konusup birbirinize kenetlenip etrafinizdakileri bu isten uzaklastirmaniz.
Stres zaten gebe kalmamak icin enn buyuk etken. Ustune sizde baski da var. Bi rahatlayin, evliliginizin birbirinizin keyfini surun. Cinselliginizi bebek odakli yasamayin. Bu baski ve stresle tup bebek dahi deneseniz tutmaz emin olun.
Cok yeni evlisiniz. Ne insanlar var yillarca bu sureci yasiyolar ama pes etmiyolar.
Dedigim gibi kafanizdan bebek fikrini saplanti olmaktan cikarin, esinizle evliliginizi ve cinselliginizi yasayin. Gonlunuzde zaten anne baba olmak var, duaniz hep icinizde olsun. Anlasabiliceiniz kafaniza yatan bir kadin dogumcuya gidin. Gerekli tahlil ve tetkikleri yaptirin bu esnada. Esiniz de yaptiricak doktor yonlendirir zaten. Sayet bir sikinti yoksa zaten zamani var demektir.
Doktor once bir yumurta takibi yapar. İliskiye giriceiniz gunleri filan belirler. O dogrultuda hareket edin ve hatta isterseniz saglam olsun diye bir de ovuluasyon testi alin. Birgebeningunlugu diye bir hesap vardi instagramda, onu takip edin.
Bence durumunuzda, cevrenizdeki gereksiz insanlar haricinde bir sorun yok ve zamani gelince anne olucaksiniz.
Sureci takinti haline getirmeyin yeter ki.. yeter ki kayinvalideniz ve esrafini bu konudan uzak tutun. Esinize ve kendinize sizden baskasi fayda etmez unutmayin.

Kac yasindasiniz bilemiyorum ama genc oldunuzu dusunuyorum. Henuz deneyeli 1 sene bile olmadan neyin telasi bu?
Anne olmayi istemenizi bunun icin sabirsizlanmanizi anliyorum, cok normal. Her ay regl oluncaki hayal kirikliginizi da anliyorum ancak etrafinizdaki insanlarin bu ise bu kadar mudahil olmalarini, buna izin vermenizi anlamiyorum.

İlk yapmaniz gereken esinizle konusup birbirinize kenetlenip etrafinizdakileri bu isten uzaklastirmaniz.
Stres zaten gebe kalmamak icin enn buyuk etken. Ustune sizde baski da var. Bi rahatlayin, evliliginizin birbirinizin keyfini surun. Cinselliginizi bebek odakli yasamayin. Bu baski ve stresle tup bebek dahi deneseniz tutmaz emin olun.
Cok yeni evlisiniz. Ne insanlar var yillarca bu sureci yasiyolar ama pes etmiyolar.
Dedigim gibi kafanizdan bebek fikrini saplanti olmaktan cikarin, esinizle evliliginizi ve cinselliginizi yasayin. Gonlunuzde zaten anne baba olmak var, duaniz hep icinizde olsun. Anlasabiliceiniz kafaniza yatan bir kadin dogumcuya gidin. Gerekli tahlil ve tetkikleri yaptirin bu esnada. Esiniz de yaptiricak doktor yonlendirir zaten. Sayet bir sikinti yoksa zaten zamani var demektir.
Doktor once bir yumurta takibi yapar. İliskiye giriceiniz gunleri filan belirler. O dogrultuda hareket edin ve hatta isterseniz saglam olsun diye bir de ovuluasyon testi alin. Birgebeningunlugu diye bir hesap vardi instagramda, onu takip edin.
Bence durumunuzda, cevrenizdeki gereksiz insanlar haricinde bir sorun yok ve zamani gelince anne olucaksiniz.
Sureci takinti haline getirmeyin yeter ki.. yeter ki kayinvalideniz ve esrafini bu konudan uzak tutun. Esinize ve kendinize sizden baskasi fayda etmez unutmayin.
Yani bu süreci takıntı haline getirmiş değilim ya da çevremde bu konuda yorum yapan kimse yok onu yazan Nagihan isimli kullanıcı. Ben biraz üzüldüğümü belirttim ve benzer deneyimleri olan kisilerle konuşmak istedim. Kvdem zaten benden çekindiği için asla bu konuda yorum yapamaz kaldı ki yaptı diyelim ona sınır çizip getirip benden özür diletmeden görüşmeye devam eden oğluşunu anacığının evine hediye paketi yapıp gönderirim. Benden değerli mi canım bu dünyaya kimsenin kahrını çekmeye gelmedim. Saygısızlık yapılan, incitildiğim hiçbir yerde kalmam annem beni bir daha doğurmayacak 😍

Son düzenleme:
Ya açıkçası ben bu ay regl olduktan sonra batı tibbina güvenip tedaviye başlayacağım şifa Allah'tan ama bu otlar macunlar beni biraz korkutur
Ben ne zaman çörek otu yesem o ay hamile kaldım sonra arasdirdim ki çörekotu hamilelik icinde faydaliymis o yuzden diyorum bazen her şey yaparsın ama halbuki ilacı hiç aklına gelmeyen biseyde olur

Benim arkadasim da cok istiyordu. Yumurtlama gunu takip ediyordu vs. Dokotra gitti 1 sene olmamisti, doktor cocuk sahibi olamamaniz icin hicbir sebep yok demiş. Rahim filmi cekildi, temiz. Yine de olmuyordu, çünkü cok kafaya takiyordu. Sonra anannesi vefat etti, annesi asiri yıkılmıştı, hasta olmustu, arkadasim da uzun sure annesinin yaninda kaldi destek oldu, surekli annesinin evini temizledi, misafirlerini agirladi vs derken bu telaş ortasinda hamile kaldi. Diyor ki, ben öncesinde hep bebek olsun diye dusunup duruyor, gun sayip takip ediyordum. Uzuntumuzden takibi birakmistim, hic aklima bile gelmiyordu, ondan oldu galiba tek sebep stresmis diyor. Ben de oyle dusunuyorum. Stres cok buyuk etken. Kafanizi dagitmaya zamana birakmaya calisin. Gun takibi yapmayi falan faydali olacak diye dusunuyorsunuz mesela ama bu zihninizi mesgul ediyor. Esinizle iliski yasarken bebek olsun dusuncesi kafanizda oldugu surece olmuyor

Bu okuduğuma şok oldum
Hoca ne ya?
Sınava girmeden dua mi istiyorsunuz?
Yıl olmuş 2023 hala böylesi bir cehalete inanamiyorum
Benim dayımın bundan 20 sene önceydi çocuğu olmuyordu, 19 sene olmadı, dile kolay 19 sene.
Hemen olsaydı benim yaşımda olcaktı kuzenim onlar bile ozamanlar hoca moca gezmediler, çareyi tıpda aradılar. Yaşadıkları şehirde çare bulamayınca belki İstanbul, Ankara, Bursada Dr.lar çare olur diye il il gezdiler. Ki ne dayım ne yengem okumuş insanlar değiller. Ozamanlar tüp bebek bugünkü
gibi yaygın değildi ve çok maliyetlidi. Ona karar
verdiler. Kardeşlerin desteği artı üzerine kredi çekip işlem parasını denkleştirmeye çalışırken yengemin aniden hamilelik haberiyle şok olmuştu herkes. Dün gibi hatırlıyorum. İşte ozaman dualar, kutlamalar, hayırlar birbirine girmişti. 19 sene diyorum bakın, taş olsa çatlar. Ama sabır ettiler hep, umutlarını yitirmediler. Yengem az mı üzüldü sizce etrafda herkes doğrurken. Kalbini hiç bozmadı bizleri kendi evladı gibi sevip bağrına bastılar yıllarca. Herşeyin bir zamanı var. Allah verdiği ve vermediğini bilir. Bunu hangi hoca değiştirebilir. İnsan öyle yere gitmeye utanır bile, mahrem konular insan dr a bile anlatamazken cümbür cemaat hoca hoca gezmek nasıl birşey.
Allaha yalvarır yakarırsın, gece gündüz Dua edersin ayrı, faydalı bitki, kür araştırır kullanırsın oda tamam ama bana 81 ilden geliyorlar onu tutturdum buna ikiz tutturdum diye dolanan birine gitmek öyle dedi böyle umut verdi diye anlatmak ne ya. Eminim hayrına yapmıştır üstelik, Allah rızası dışında bi amacı olmamıştır!

Son düzenleme:
Ben kimseyle görüşmek istemiyorum ne ailem ne eşimin ailesi ne komşu ne akraba kendimi eve kapatmak istemiyorum sanki bı kelime bile duyacak yer kalmadı içimde niye çocuğun yok lafı ni bı kez bile duymayı ladiramiycak gibiyim sizce normal mi bu herşeyin batması böylemi yapayım tek kendimi izole mi edeyim üstüne mı gideyim
Niye çocuğun yok diye soru mu olur be.ne saçma sapan bir çevreniz var.bir de bu seviyesizlerin lafını sözünü dert ediyorsunuz ya ne diyeyim size.yakıştıramıyorum buradaki kaliteli hanımlara.

Back
X