Hamile kalamiyorum artık çok üzülüyorum

Yani bu stres işleri bana da mantıksız geliyor.bazı bilim adamları, doktorlar falan da stres zamanlarında daha iyi tutuyor diyor.ee o zaman savaş zamanlarında, teceavüzlerde falan hamile kalınmaması gerekirdi. O zaman bile kadınlar şakır şakır hamile kalmış.kısmet işte.kiminin vücudu çok iyi kıvırıyor bu işe, kimininki orta, kimininki de hiç beceremiyor.ama ilginç bir sistem yani.vücudumuzdaki her sistemin işleyişi yüzde 99 herkeste aynı ama maalesef üreme sistemi dünya üzerinde kaç tane kadın varsa o kadar değişkenlik gösteriyor.parmak izi gibi.
2 günde bir ilişki falan filan kasmayın bence.olacak olan ayda bir defa dışarı boşalmayla da oluyor, ya da spiralle falan filan da oluyor.olmayacak oldu mu hergün yataktan çıkma yine olmuyor.kadınlar olarak bu işlerin kısmet, kader olduğunu bence kabullenmemiz lâzım.ne yapalım bizim vücudumuz da böyle.kabullenmek bu kadar zor olmasa gerek.sonuçta bizim eksikliğimiz değil ki.istemsiz birşey.

biliyor musunuz 10 yıl, tam koca 10 yıl bekledım ne tedavıler ne tup bebekler denedım artık vazgectım dedıgım ay kendılıgınden hamıle kaldım.. ki ben hiç stres yapmıyorum dediğim halde meğer çok stres yapıyormusum bılıncaltında suan anlıyorum. evet çok zor ama inanın hiçbirşey canınızdan ne değerli ne kıymetli.. önce ben sonra canan diye düşündüm hatta sinirlendim yeter be uğraşmıcam bile dedim günüm geçmesine rağmen 6 gun test yapmadım yoktur yıne dıye meğer benimleymiş... dilerim isteyen herkese nasip olsun

Allah bağışlasın evladinizi size ne zor seyler yasamissiniz, ben de saldım üzülüyorum biraz ama diyorum ki çok şükür en azından tedavisini yaptıracak gücümüz var derdi veren Allah dermanı da verir her şeyin bir çözümü var

Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ya stres muhakkak bütün yaşamsal organları etkiler fakat stres yüzünden 10 sene olmaması sizce normal mi? Dünyada savaş donemlerinde vs sistematik tecavüze uğramış bir sürü kadın var en yakında ezidi kadınlar yaşadı bunu ve yüzlerce çocukları oldu iclerinde 4e kadar doğum yapan kadın var bizim stresimizin onlar kadar olmasi mümkün mü?

teşekkür ederim. Ben de sızın gıbı düşünüyordum ama bakın çok ince bir ayrıntı var hamile kalmayı o kadınlar kafaya takamıyordu zaten tecavüze uğramışlardı ama bizler gibi insanlar kafaya takarak organize olduğumuz için olmuyor.

Bende hamile kalmaya çalışıyorum henüz başka yollara başvurmak için erken benim için. Bir akrabamız 5 yıllık çalışmadan sonra hacamat tedavisi ile hamile kaldı ve şuan bebeği var. En son çare olarak bende bu tedaviyi düşünüyorum. Sizde araştırabilir ve uygulatabilirsiniz.

bu gerçekten benim yaşadıklarım.. Bazı zamanlar kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki etrafımdaki herkesın elinde bebek veya hamile onlarla aynı ortama girsem benim vakit geçirebileceğim hiç bir şey yok.. daha 7 aydır deniyoruz eşimli hiç doktoa bile gitmedim anksiyetem var korkuyorum hastanelerden 1.ayda evliliğimz 1 yıl olucak gidicem bu sayfada yazılanların hepsi sanki beni anlatmış.

Belki şunu demek istemiş olabilir kendi gördüklerimden örnek vereyim, 10 senedir hamile kalamayan bir komşumuzun yanına eltisi her hamile kaldığında gider hamilelik haberini ayy canım tatlı çekti ayy canım turşu istedi diyerek hamileyim demeden hamile olduğunu çıtlatma suretiyle komşumun canını yakardı. Herkes tabikide evladını sevecek bağrına basacak öpecek koklayacak ama bazısı nedense gebe kalma sorunu yaşayan kadınların yanında daha da analık aşkını kabarta kabarta öpüp kokluyor. Belki de ailesindeki kişiler böyle kişilerdir bilemiyorum. Tüp bebek tedavisi gören bir kadına iyi bir kadın olsaydın Allah seni çocukla ödüllendirirdi diyeni dahi duydu bu kulaklar. Malesef türk insanı anlayışsız, kıt ve acımasız.

Şu ülkede kadının kadına yaptığı zulmü yüz tane erkek bir araya gelse yapamaz. Hiç sınır yok ya çok ürkütücü. Ne biçim toplum olduk biz yoksa hep mi böyleydik...

Şu ülkede kadının kadına yaptığı zulmü yüz tane erkek bir araya gelse yapamaz. Hiç sınır yok ya çok ürkütücü. Ne biçim toplum olduk biz yoksa hep mi böyleydik...
Aslında hep böyleydi hatta bence daha ağır vakalar vardı. Sonuçta kısır isminde bir yemeğimiz bile var ne alaka yani? Ama artık yavaş yavaş insanlar susmayıp içine atmadıkca, veya derdini anlattıkça bu kötü olaylar kulaktan kulağa yayılıyor. Eskiden zavallı kadıncağızlar birde susuyor dert bile anlatamıyordu eşine dostuna. İnsanlar cidden zalim.

Benim tanıdıgım bir abla 19 yıl boyunca tedaviler tup bebekler denemis olmamış o zaman 42 43 yasında falan benim bu yastan sonra cocugum olmaz tedavilere verdigim paralari eve vereyim evi tadilat ettireyim bari diyor abla,esi ve ustalar birlikte calısıyorlar abla cimento harci falan karmış karıştırmıs el arabası ile tasımıs ustalarla beraber dünyanın agırliginı kaldirdım diyor.3 4 ay falan adet olmamis yasım geldi tabii menopoza girdim herhalde demiş yanmaları da olunca doktora gitmis doktor demesin mi Hatice hanım 4 aylik hamilesin diye kadınin bir gunde hayati degismiş.Bazen her seyin vakti saati oluyor stres de cok etkiliyor kadin o dusunmedigi surede hamile kalmis

3 yıllık evliyim evliliğimin 2. yılında çocuk düşünmeye başladık ama tutmadı tutmadı derken bende kafayı yeme noktasına gelmiştim. ovulasyon testleri vs. derken tatile gideceğimz ay ara verdik. O ay ovulasyon takibi yapmadım lazere gittim g5 masajı yaptırdım. tatilde ziplina rafting yaptık hergün alkol aldım. o kadar unutmuşum ki kendimi adet tarihimi bile unuttum yani tatilden geldikten 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.
Eşimle şaştık kaldık hangisinde oldu acaba diye düşündük hatırlayamadık yani o ay o kadar uzaklaşmıştık..
Stres etkilemez diyorsunuz ama yatağa koşa koşa ovülasyon günlerini takip ederek mecburi görevmiş gibi girmek ne kadar mantıklı. Hamilelik için olan ilişkilerin çoğunda tek pozisyondan ilerliyorduk altıma yastık koyuyordum vs. ne ben nede eşim zevk almıyorduk ıslandığımı bile hissetmiyordum.
Ama tv.izlerken bişeyler hazırlarken yani durduk yere başlayan sevişmeler daha zevk veriyor 2 taraf içinde. ve inanın bunun çok etkisi var.

11 aydır düzenli uğraşıyoruz hamile kalamiyorum takmayacağım diyorum kendimi dinlemiyorum ama artık mental olarak çok yoruldum bu süreci yaşayanlar varsa dertleşelim kızlar
Merhaba, yasınız kac ve ne kadar suredır evlısınız ona gore yazayım yazacaklarımı :)

Takılmayın bunlara ben cok sey denedım, cıdden bak kısmetınde yoksa hic bir sekılde olmaz ama zamanı vaktı geldıyse ne yaparsan yap engel olmaz, hep hayırlısını dıle ben 7 yıllık evlıyım asılama yaptım yarın sonuc bellı olacak kısmetse olur hersey :)

Merhaba, yasınız kac ve ne kadar suredır evlısınız ona gore yazayım yazacaklarımı :)
Merhaba 2 yıllık evliyim 26 yaşındayım. Merak ettiğim bir şey var 7 yıllık evlisiniz ya çok şeyde denemenizden uzun zamandır istediğinizi anliyorum neden aşılama için bu kadar beklediniz doktor kararı mı yoksa siz mi istemediniz

Ilk 3 yıl ıstemedık sonra korunmayı bıraktık 1 yıl kadar normal yolla denedık olmadı asılama tedavısıne basladık ilk asılama tutmayınca esım tup bebek ıstedı yaptık o da olmadı ıkıncı kez asılama yaptım buda tutmadı))

11 aydır düzenli uğraşıyoruz hamile kalamiyorum takmayacağım diyorum kendimi dinlemiyorum ama artık mental olarak çok yoruldum bu süreci yaşayanlar varsa dertleşelim kızlar
Abimde de eşinde de hiçbir problem yoktu 2 yıl denediler,2yılın sonunda kendiliğinden oluverdi,belki zamanı vardır…Allah hayırlısıysa biran önce nasip etsin insallh

Kayınvalidenize flaan baya sövcem,sizi zorlayarak eline bi sey gecmez.Aranıza onlarla mesafe koyun yoksa stresten hasta olursınuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…