Hamile kalamiyorum artık çok üzülüyorum

Yaa ne güzel ben de başlayacağım ovülasyon testine bu ay inşallah. Sağlıklı beslenme konusu da basite aldığım bir konuydu aman ya ne etkileyecek 1 tane havuç kafasındaydım. Ne hata etmişim...

Yaa ne güzel ben de başlayacağım ovülasyon testine bu ay inşallah. Sağlıklı beslenme konusu da basite aldığım bir konuydu aman ya ne etkileyecek 1 tane havuç kafasındaydım. Ne hata etmişim...
1 ay sabret sadece 1 ay ve farkı gör emin ol herşey daha güzel olacak .. test bu bak acaba hamile miyim diye de normal test yapmıstım inşallah en hayırlı zamanda hayırlı sonuçlar alırsın sende

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-20-21-29-28-24_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 60
1 ay sabret sadece 1 ay ve farkı gör emin ol herşey daha güzel olacak .. test bu bak acaba hamile miyim diye de normal test yapmıstım inşallah en hayırlı zamanda hayırlı sonuçlar alırsın sende
O kadar iyi hissettirdi ki bana bile. Ne güzel. Çok pis yükseldim şu an sağlıklı beslenme konusunda İnşallah en kısa zamanda güzel haberini de okurum burdan

Yapabilirsin bence inanıyorum sana
İnşallah canım
Ben de bize inanıyorum canım inşallah nasip olur. Yarın ptesi malum yeni başlangıçlar için en güzel gün hemen yarın bir başlangıç yapıyorum inşallah. Bol su yürüyüş sağlıklı beslenme ve ovülasyon testi ile.

Evet bu arada ben arada bal çörekotu tarçın da karıştırıp yedim yumurtlama için iyi diyorlar hamile kalan çok olmuş sende yap istersen şifa olsun ceviz kuru incir meyve bu şekilde beslendim

Evet bu arada ben arada bal çörekotu tarçın da karıştırıp yedim yumurtlama için iyi diyorlar hamile kalan çok olmuş sende yap istersen şifa olsun ceviz kuru incir meyve bu şekilde beslendim
Kuzum bal çörekotu tarçını yalan olmasın bir 3 gün yaptım ben ama kanamam oldu. Yani pembe leke. Bırakınca geçti. Korktum bıraktım

Yumurtlama kanaması olmasın o canım bende yaşadım bazı kadınlar yumurtlama zamanında lekelenme şeklinde belirti yaşıyormuş
Ama adetim biter bitmezdi. Bilmiyorum bir daha deneyim olmazsa. Birde soğan kürüne ne zaman başlamamı önerirsin? Araştırıyorum ama farklı şeyler çıkıyor. Adetimin 2.günü bitiyor bugün. Geç mi kaldım

Bazı kadınlar adet biter bitmez yumurtlama yaşayabiliyor.. hatırlamıyorum ama sanırım 10 gün sonrasında başlanıyor ben bizzat müşteri hizmetlerini aradım saraçoğlu'nun onlar beni yönlendirdiler canım

11 aydır düzenli uğraşıyoruz hamile kalamiyorum takmayacağım diyorum kendimi dinlemiyorum ama artık mental olarak çok yoruldum bu süreci yaşayanlar varsa dertleşelim kızlar
Ben ..3 yılın sonunda dünya tatlısı bir kızım oldu şimdi 4 yaşında..size tavsiyem eğer sağlık probleminiz yoksa değerleriniz normal ise ve doktor normal yolla olabilir dediyse ,ise ruh halimiz toparlayarak başlayın.. ve en önemlisi meditasyon yapın..

6 sene hiç korunmadan ilişkiye girdik, her ah “acaba bu ay olur mu” diye bekledim. 20gün geciken adetim oldu, hepsinde heveslendim, boş çıktı. En sonunda bir heves tüp bebek yapıcam dedim, ilkinde 1,5 aylıkken düşük oldu. İkinci seferde yavruma kavuştum.

Dilerim kucağın hiç beklemeden dolsun; kendiliğinden olmazsa da tıp var, çaresi var. Dert etme kendine.

Çocuk fikrini sürekli erteliyorum ama böyle konular görünce "ya bizimde olmazsa?" diye endişe ediyorum.
Konuya cevap yazan kişilerin profiline bakıyorum ve benden küçük olduklarını görüyorum.

11 aydır düzenli uğraşıyoruz hamile kalamiyorum takmayacağım diyorum kendimi dinlemiyorum ama artık mental olarak çok yoruldum bu süreci yaşayanlar varsa dertleşelim kızlar
Bende 19 ay denedim canım 4 ay önce rahim filmi çekildim. Sonra çatlatma iğnesi denedim 1 ay sonra aşılama denemek istedim ilk aşılamada tuttu çok şükür şuan 7+6 haftalık hamileyim rabbim doğurmayıda nasip ederse inşAllah. Gerçekten hiç umudum yoktu hamile kaldığım ay. Hatta tedaviyi bırakacaktım olmazsa o yüzden aşılama denemek istedik. Düşünme stres yapma diyenlere kızardım kolay mı diye düşünmemek çok zor ama aşılama yapsam da hiç umudum yoktu hatta kabullenmiştim annelik benim sınavım demiştim sonradan pişman oldum rabbim ummadığım anda verdi. Rabbim isteyen bu hasretle yanan en önemli bakabilecek olan herkese versin inşAllah

3.5 yil once 2 yildir hamile kalamadigim icin cok uzuluyordum. Doktorlar, asilamalar, igneler,ilaclar...hamile birini gorsem hüngür hüngür aglardim, ben hic tadamayacagim bu duyguyu diye.3.5 yildir 3 kez hamile kaldim. 2 tane çocuğum var hem de ben bekarligimdan beri adet duzensizligi cekerdim. Cok agir duzeyde pko vardi ve de kan pihtilasmasi var. Benim cocugum bile olduysa ohoooo sadece kafa olarak rahatlamanin yolunu bulmak lazim bence. Stres altinda asla olmuyor.

Allah yardımcınız olsun, biliyorum zor ama ne zaman biraz stresten uzaklaşıyoruz o zaman oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…