- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.175
- 138
- Konu Sahibi ofsistimcidden
-
Yaa ne güzelCanım merhaba ben 2 senedir evliyim hiç yumurtlama zamanımı bilemedim ama 4 ay üst üste ovulasyon testi denedim hiç yumurtlama göremedim geçen ay sağlıklı beslenmeye başladım sürekli karnabahar brokoli salata yedim ve bol su içtim bugün yumurtlamayı yakaladım inşallah hayırlı sonuçlar alırım
1 ay sabret sadece 1 ay ve farkı gör emin ol herşey daha güzel olacak .. test bu bak acaba hamile miyim diye de normal test yapmıstım inşallah en hayırlı zamanda hayırlı sonuçlar alırsın sendeYaa ne güzelben de başlayacağım ovülasyon testine bu ay inşallah. Sağlıklı beslenme konusu da basite aldığım bir konuydu aman ya ne etkileyecek 1 tane havuç kafasındaydım. Ne hata etmişim...
O kadar iyi hissettirdi ki bana bile. Ne güzel. Çok pis yükseldim şu an sağlıklı beslenme konusunda1 ay sabret sadece 1 ay ve farkı gör emin ol herşey daha güzel olacak .. test bu bak acaba hamile miyim diye de normal test yapmıstım inşallah en hayırlı zamanda hayırlı sonuçlar alırsın sende
Yapabilirsin bence inanıyorum sanaO kadar iyi hissettirdi ki bana bile. Ne güzel. Çok pis yükseldim şu an sağlıklı beslenme konusundaİnşallah en kısa zamanda güzel haberini de okurum burdan
Ben de bize inanıyorum canım inşallah nasip olur.Yapabilirsin bence inanıyorum sana
İnşallah canım
Evet bu arada ben arada bal çörekotu tarçın da karıştırıp yedim yumurtlama için iyi diyorlar hamile kalan çok olmuş sende yap istersen şifa olsun ceviz kuru incir meyve bu şekilde beslendimBen de bize inanıyorum canım inşallah nasip olur.Yarın ptesi malum yeni başlangıçlar için en güzel gün hemen yarın bir başlangıç yapıyorum inşallah. Bol su yürüyüş sağlıklı beslenme ve ovülasyon testi ile.
Kuzum bal çörekotu tarçını yalan olmasın bir 3 gün yaptım ben ama kanamam oldu. Yani pembe leke. Bırakınca geçti. Korktum bıraktımEvet bu arada ben arada bal çörekotu tarçın da karıştırıp yedim yumurtlama için iyi diyorlar hamile kalan çok olmuş sende yap istersen şifa olsun ceviz kuru incir meyve bu şekilde beslendim
Yumurtlama kanaması olmasın o canım bende yaşadım bazı kadınlar yumurtlama zamanında lekelenme şeklinde belirti yaşıyormuşKuzum bal çörekotu tarçını yalan olmasın bir 3 gün yaptım ben ama kanamam oldu. Yani pembe leke. Bırakınca geçti. Korktum bıraktım
Ama adetim biter bitmezdi. Bilmiyorum bir daha deneyim olmazsa.Yumurtlama kanaması olmasın o canım bende yaşadım bazı kadınlar yumurtlama zamanında lekelenme şeklinde belirti yaşıyormuş
Bazı kadınlar adet biter bitmez yumurtlama yaşayabiliyor.. hatırlamıyorum ama sanırım 10 gün sonrasında başlanıyor ben bizzat müşteri hizmetlerini aradım saraçoğlu'nun onlar beni yönlendirdiler canımAma adetim biter bitmezdi. Bilmiyorum bir daha deneyim olmazsa.Birde soğan kürüne ne zaman başlamamı önerirsin? Araştırıyorum ama farklı şeyler çıkıyor. Adetimin 2.günü bitiyor bugün. Geç mi kaldım
Çok teşekkür ederim çokkkBazı kadınlar adet biter bitmez yumurtlama yaşayabiliyor.. hatırlamıyorum ama sanırım 10 gün sonrasında başlanıyor ben bizzat müşteri hizmetlerini aradım saraçoğlu'nun onlar beni yönlendirdiler canım
Estağfurullah olur mu öyle şey birtek biz anlarız birbirimiziÇok teşekkür ederim çokkkbaşını şişirdim
Ben ..3 yılın sonunda dünya tatlısı bir kızım oldu şimdi 4 yaşında..size tavsiyem eğer sağlık probleminiz yoksa değerleriniz normal ise ve doktor normal yolla olabilir dediyse ,ise ruh halimiz toparlayarak başlayın.. ve en önemlisi meditasyon yapın..11 aydır düzenli uğraşıyoruz hamile kalamiyorum takmayacağım diyorum kendimi dinlemiyorum ama artık mental olarak çok yoruldum bu süreci yaşayanlar varsa dertleşelim kızlar
Bende 19 ay denedim canım 4 ay önce rahim filmi çekildim. Sonra çatlatma iğnesi denedim 1 ay sonra aşılama denemek istedim ilk aşılamada tuttu çok şükür şuan 7+6 haftalık hamileyim rabbim doğurmayıda nasip ederse inşAllah. Gerçekten hiç umudum yoktu hamile kaldığım ay. Hatta tedaviyi bırakacaktım olmazsa o yüzden aşılama denemek istedik. Düşünme stres yapma diyenlere kızardım kolay mı diye düşünmemek çok zor ama aşılama yapsam da hiç umudum yoktu hatta kabullenmiştim annelik benim sınavım demiştim sonradan pişman oldum rabbim ummadığım anda verdi. Rabbim isteyen bu hasretle yanan en önemli bakabilecek olan herkese versin inşAllah11 aydır düzenli uğraşıyoruz hamile kalamiyorum takmayacağım diyorum kendimi dinlemiyorum ama artık mental olarak çok yoruldum bu süreci yaşayanlar varsa dertleşelim kızlar
3.5 yil once 2 yildir hamile kalamadigim icin cok uzuluyordum. Doktorlar, asilamalar, igneler,ilaclar...hamile birini gorsem hüngür hüngür aglardim, ben hic tadamayacagim bu duyguyu diye.3.5 yildir 3 kez hamile kaldim. 2 tane çocuğum var11 aydır düzenli uğraşıyoruz hamile kalamiyorum takmayacağım diyorum kendimi dinlemiyorum ama artık mental olarak çok yoruldum bu süreci yaşayanlar varsa dertleşelim kızlar
Allah yardımcınız olsun, biliyorum zor ama ne zaman biraz stresten uzaklaşıyoruz o zaman oluyor.11 aydır düzenli uğraşıyoruz hamile kalamiyorum takmayacağım diyorum kendimi dinlemiyorum ama artık mental olarak çok yoruldum bu süreci yaşayanlar varsa dertleşelim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?