Merhaba arkadaslar, araniza yeni katiliyorum. Pozitif dusunce ve enerjiye cok ihtiyacim var. Hamile kalamiyorumgecen Subat ayinda hamile kalmistim ama 6.haftada dusuk oldu. tekrar calismalara girdik uzun zamandir ama bi turlu tutturamiyoruz. Ovulasyon gunumu biliyor ve siddetle hissediyorum. 2 gun once ve 2 gun sonra uzerinde calismaya devam ediyoruz, daha sonra tam 6 gun sonra (ovulasyondan ) ekilme anini da hissediyorum bu kadar da hassas hisli oldugumu soyleyeyim size. ekilme anindan itibaren geriye kalan 7 gun daha bu sureyi tam olarak istirahatle geciriyorum evde hicbir is yapmiyorum yemek yapmak ve bulasik yikamaktan baska. Ama gene de tutturamiyoruz ( psikolojim bozulmaya basladi bu kacinci ay hep husran. adetim 30 gun suruyor gecen ay 7 kasimda ilk adet gunumdu bugun 7 aralik tekrar adet oldum ama sanki bu sefer cok farkli bir adet biraz geldi durdu devam etmedi, asiri basim agriyor ve aksam yemegi yerken midem bulandi az daha cikaracaktim. psikolojik mi acaba yoksa ustune adet goruyorum da haberim mi yok ( cok vahim bir durum. Ne olur biriniz biseyler yazin bana :2:
mrb canım bende 1 aydır burdakileri okuyup duruyorum galiba en önemlisi stressiz olmak ve en önemlisi HERŞEYİ OLURUNA BIRAK inş herşey gönlünce olsun bende bu ayın 5 inde hastalandım bütün belirtileri yaşadığım ilk defa kasık agrısı çektim ama olmadı bu ay gene denicez inş olur yalnız ne zamanlar bi iş yapmamak gerekiyor anlamadım çocuk olucak stresinden bütün evi temizliyodum da :)
ay bu ne yahu site ismini goruntulemek istemiyor. yaziyla yazayim o zaman www cocukistiyorum com ve devami /tr/content.asp?PID=%7BB9FD85A2-88AE-464A-A2ED-3F862330B0D7%7D&PT=MEMOR%DDAL%20HASTANES%DD%20Doc.Dr.Semra%20KAHRAMAN%20ile%20g%F6r%FC%FEt%FCk.
arti bisey daha eklemek istiyorum, eger ki ovulasyon gununuzu biliyorsaniz ve eger ki yumurta dollenmisse ne olursa olsun hissedin veya hissetmeyin dollenmis yumurtanin tuplerden gecisi 5 ile 7 gun arasi surer sonrasi iste ekilme zamani.
Merhaba arkadaslar, araniza yeni katiliyorum. Pozitif dusunce ve enerjiye cok ihtiyacim var. Hamile kalamiyorumgecen Subat ayinda hamile kalmistim ama 6.haftada dusuk oldu. tekrar calismalara girdik uzun zamandir ama bi turlu tutturamiyoruz. Ovulasyon gunumu biliyor ve siddetle hissediyorum. 2 gun once ve 2 gun sonra uzerinde calismaya devam ediyoruz, daha sonra tam 6 gun sonra (ovulasyondan ) ekilme anini da hissediyorum bu kadar da hassas hisli oldugumu soyleyeyim size. ekilme anindan itibaren geriye kalan 7 gun daha bu sureyi tam olarak istirahatle geciriyorum evde hicbir is yapmiyorum yemek yapmak ve bulasik yikamaktan baska. Ama gene de tutturamiyoruz ( psikolojim bozulmaya basladi bu kacinci ay hep husran. adetim 30 gun suruyor gecen ay 7 kasimda ilk adet gunumdu bugun 7 aralik tekrar adet oldum ama sanki bu sefer cok farkli bir adet biraz geldi durdu devam etmedi, asiri basim agriyor ve aksam yemegi yerken midem bulandi az daha cikaracaktim. psikolojik mi acaba yoksa ustune adet goruyorum da haberim mi yok ( cok vahim bir durum. Ne olur biriniz biseyler yazin bana :2:
sen bari 1 kez kalmisin bacim ben onu bile göremedim( ama yeni bisey ögrendim bu ay agir kaldirmak yorulmak yok bide bunu deniyelim bakalim,gerci millet hamile oldugunu anlamiyor neler neler yapiyor genede dusmuyor verende alanda rabbrim hayirlisi olsun ..
aynen sana katılıyorum benım arkadasım bır dernekte calısıyor o koca koca kololerı ıteleye ıteleye bır halş olurdu evide 5 katta 5 kg patate sogan cuvallarını kosa kosa cıkarıdı yukarı.ayy derdım hep ya varsa bısey dıye o da aman bırseycık olmaz derdı. ıste olacagı varsa olur. benım yumurta catlama gunum gectıgınde sadece bulasık yemek yapardım.camasır sepetını aksama esıme tasıtırdım ben sadece camasır telıne asardım hanı dıcem o kadar dıkkat edıyorum ....ne oldu ? tık yok.benım kuzenım evını tasıdı temızledı tek bası na yerlestırdı ustelık 7-8 haftalık hamıleydı bılıyordu yanı tepelere tepelere tırmandı ahanda bır hafta once dogum yaptı gayettde saglıklı....
aynen canım bende yarın meryem suresıne baslıyorum bırde cumartesı Fetih suresıne baslıycam hacet namazları da cok hayırlı oluyormus ıstersen sana lınkını yollım bır gözat ....
Hanımlar.com
ALLAHIM butun dualarımızı kabul etsın
bende basliyorum suan ayagimda nasir vardi ameliyat oldum iyilesimde, yarin kadin doktora gideyim birde onunla son kez konusayim artik tek caremiz dua allahtan
Arkadaslar size bir haberim var. Bu ayki yaptigim yeni uygulamadan bahsetmek istiyorum. 7 Aralikta adet oldum ve adetimin 2.gununden itibaren hergun 2 defa 1 tatli kasigi tarcini 1 yemek kasigi bal ile karistirip yuttum. Hergun ama hic aksatmadan ve 14 Aralik aksam doktorumla randevum vardi inanamayacaksiniz ama yumurtam 17mm idi ve hic ilac kullanmadan sadece tarcin ve bal gunde 2 defa. Doktorum o gun 2 gun sonrasi icin pregnyl 5000 igne yap dedi ve 24 saat sonra iliskiye girmemi soyledi. Saatlerimi saydim igneden 30 saat sonra ovulasyon oldu yumurtamin catladigini hissettim sanciliydi 20 dakika kadar surdu . o gece esimle iliskimiz oldu fakat ondan 2 gun once de iliskimiz olmustu. neyse ama ovulasyon gecemin ertesi sabahi goguslerim top gibi dokunamiyorum agrisindan. Bu ay rabbim buyuk insaAllah bekliyorum. ne olur benim icin dua edin ben bebek isteyen herkes icin dua ediyorum, sizler de ne olur benim icin dua edin. ama su tarcini mutlaka deneyin derim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?