- 16 Ekim 2025
- 8
- 0
- 1
- Konu Sahibi bordokedi30
-
Sizi çok iyi anlıyorum bende 28 yaşındayım 2 buçuk yıldır evliyim bizimde 1 yıl olmadı sonra dış gebelik oldu 6 ay bekledim vs derken yeniden başladık ama çok yıprandım her ay bu ay beklemeyeceğim dedikçe yine kendimi test yaparken buluyorum. Her ay aynı heves ayni hüsran bizimde sorunumuz yok dış gebelik süreci zaten çok fazla yıprattı çok istemek değil hayırlı olanı istemek gerekiyor. Umarım en kısa sürede hayırlı haberler alırız.2 senedir evliyiz ben 30 eşim 34 yaşında hiçbir kötü alışkanlığımız yok son 6 ayımız annemin kanser hastası olmasıyla stresle geçti annemi kaybettim gerek annem çok torun sevmek istedi diye o süreçte çok uğraştık gerekse vefatı sonrasında hayata tutunmak adına uğraştık ama olmuyor ikimizde de sağlık sorunu söz konusu değil.. Ovülasyon testlerinden aldım silik olduğu ve çift çizgi olduğu günleri değerlendirdik ilişki sonrasında bacaklarım havada bekliyorum hemen yıkanmıyorum ilişki esnasında belimin altına yastık da koyuyorum ama yok. Ne önerirsiniz bize? Malum 30 yaşında olduğum için artık riske atmak istemiyorum ilk çocuk olsun istiyorum. Bu ay ovülasyonda ilişkiye girdik 10 gün oluyor göğüslerimde ağrı ve dolgunluk var ama kasııklarda herhangi bir şey yok
Değerler derken hangi değerler biraz vitamin eksikliğim var takviye alıyorum bunlar söz konusu iseDeğerlerinize baktırdınız mı regl 3.günü kadın doğum doktoruna gidip
Amh, fsh, tsh, e2 falan bunları kastetmiştimDeğerler derken hangi değerler biraz vitamin eksikliğim var takviye alıyorum bunlar söz konusu ise
Öncelikle basınız sağolsun çok zor bir donemden gecmissiniz . En başta stres zaten gebeliği de olumsuz etkiliyor. Doktor kontrolünde denediniz mi. Yumurta takibi vs..2 senedir evliyiz ben 30 eşim 34 yaşında hiçbir kötü alışkanlığımız yok son 6 ayımız annemin kanser hastası olmasıyla stresle geçti annemi kaybettim gerek annem çok torun sevmek istedi diye o süreçte çok uğraştık gerekse vefatı sonrasında hayata tutunmak adına uğraştık ama olmuyor ikimizde de sağlık sorunu söz konusu değil.. Ovülasyon testlerinden aldım silik olduğu ve çift çizgi olduğu günleri değerlendirdik ilişki sonrasında bacaklarım havada bekliyorum hemen yıkanmıyorum ilişki esnasında belimin altına yastık da koyuyorum ama yok. Ne önerirsiniz bize? Malum 30 yaşında olduğum için artık riske atmak istemiyorum ilk çocuk olsun istiyorum. Bu ay ovülasyonda ilişkiye girdik 10 gün oluyor göğüslerimde ağrı ve dolgunluk var ama kasııklarda herhangi bir şey yok
Canım bende hamile kalamıyordum 2 kere çatlama ignesi vuruldum banamısın demedi ilaçlar kullandım kirstim oluştu tekrardan ilaç kullandım Ümidimi kestim yengem hayıt macunu kulan dedi kullandım ay hamile kaldım şuan 4 haftalık hamileyim hayıt macunu muhteşem birşeyDeğerler derken hangi değerler biraz vitamin eksikliğim var takviye alıyorum bunlar söz konusu ise
1 buçuk senedir ugraşıyorduk olmuyorduCanım bende hamile kalamıyordum 2 kere çatlama ignesi vuruldum banamısın demedi ilaçlar kullandım kirstim oluştu tekrardan ilaç kullandım Ümidimi kestim yengem hayıt macunu kulan dedi kullandım ay hamile kaldım şuan 4 haftalık hamileyim hayıt macunu muhteşem birşey
Nerden aldınız acabaCanım bende hamile kalamıyordum 2 kere çatlama ignesi vuruldum banamısın demedi ilaçlar kullandım kirstim oluştu tekrardan ilaç kullandım Ümidimi kestim yengem hayıt macunu kulan dedi kullandım ay hamile kaldım şuan 4 haftalık hamileyim hayıt macunu muhteşem birşey
Aktarcılarda var kuzumNerden aldınız acaba
Teşekkür ederimAktarcılarda var kuzum
Rica ederim Canım Benim mutlakaa kulan çoğu kişi hayıt macunu ile hamile kaldı bende içinde bir kavanoz al zaten 1 hafta sürüyor bitmesi sende dene bakalım belki faydasını görürsün senin ne sıkıntın vardı canımTeşekkür ederim
Benim de bebeğim 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum sonra doktorum 3 ay korun dedi korundum ve iki aydır da denemeye başladık yumurtlama günlerimi değerlendirdik bu ay çok umutluydum ama olmadı bugün adet oldum.. Folat kullanıyorum sadece başka ne yapmam lazım bilmiyorum çok yıprattı beni kürtaj aşaması sonrasında kontrolller vs şu an bi sıkıntı görünmüyor ama belki de stresten olmuyor bilmiyorum ne yapacağımı
Merhaba. Hayıt macununu sabah aç karna mı yemek lazım?Canım bende hamile kalamıyordum 2 kere çatlama ignesi vuruldum banamısın demedi ilaçlar kullandım kirstim oluştu tekrardan ilaç kullandım Ümidimi kestim yengem hayıt macunu kulan dedi kullandım ay hamile kaldım şuan 4 haftalık hamileyim hayıt macunu muhteşem birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?