• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalamıyorum yardım edin

2 senedir evliyiz ben 30 eşim 34 yaşında hiçbir kötü alışkanlığımız yok son 6 ayımız annemin kanser hastası olmasıyla stresle geçti annemi kaybettim gerek annem çok torun sevmek istedi diye o süreçte çok uğraştık gerekse vefatı sonrasında hayata tutunmak adına uğraştık ama olmuyor ikimizde de sağlık sorunu söz konusu değil.. Ovülasyon testlerinden aldım silik olduğu ve çift çizgi olduğu günleri değerlendirdik ilişki sonrasında bacaklarım havada bekliyorum hemen yıkanmıyorum ilişki esnasında belimin altına yastık da koyuyorum ama yok. Ne önerirsiniz bize? Malum 30 yaşında olduğum için artık riske atmak istemiyorum ilk çocuk olsun istiyorum. Bu ay ovülasyonda ilişkiye girdik 10 gün oluyor göğüslerimde ağrı ve dolgunluk var ama kasııklarda herhangi bir şey yok
İnan çok aşırı isteyip kafaya takmamak lazım 4 senedir bebek istiyorum gitmediğim doktor kalmadı 4 senenin sonunda hamile olduğumu öğrendim tam sevinemeden dış gebelik dediler kürtaj iğne bunların sancıları derken iç kanama geçirdim o yüzden çok diretmemek lazım

Back
X