Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E o zaman catlamamış doktor iğneden sonra çağırıp çatlamış mı diye bakmadı mı4 yıldr ugraısuorum olmuyor gecen ay femara ve catlama iğnesi bu ay rahım filmi ve c-life ve çatlama iğnesi sonuc 20. Gunde gelen adet ve 4 cmlık kist
2 tane vurdu keısn catlaması lazımdıE o zaman catlamamış doktor iğneden sonra çağırıp çatlamış mı diye bakmadı mı
Kontrol şart ama bazı doktorlar bu konuda inat2 tane vurdu keısn catlaması lazımdı
Tahlıllerım ıyı daha napıcam bılmıyorumKontrol şart ama bazı doktorlar bu konuda inat
Onu diycektim bende4 yıl epey bir zaman aşılama ya da tüp bebek düşünmediniz mi?
Bende ovitrelle çatlatma iğnesi vurdum 2 tane 2 ay önce 4 yumurtam vardı. Çatlatma iğnesinden 11 gün sonra beklenen adetten 10 gün önce adetim geldi. Doktora gittiğimde en büyüğü 41 mm en küçüğü 20 mm 11 tane kistim vardı. Doktor çatlatma iğnesiyle çatlamıyorsa buna yapılacak bir şey yok dedi. Tüp bebeğe yönlendiriyorlarmış böyle durumlarda.4 yıldr ugraısuorum olmuyor gecen ay femara ve catlama iğnesi bu ay rahım filmi ve c-life ve çatlama iğnesi sonuc 20. Gunde gelen adet ve 4 cmlık kist
Canım benim senin yumurta catlamamış doktor gözetiminde olmalıydı kontrol etmeliydi hiç bir sorun yoksa tüp bebek tedavisi kabul etmiyor lar ben 8 aydır uğraşıyor um hiç bir sorun yok 4 ay klomen kullandım yumurtam hiç büyümedi ve kist oldu bu iki aydır famera kullanıyorum ovitrelle iğne oldum şuan beklemedeyim . Bence başka doktora basvursan bazı doktorlar vurdum duymazRahim testımde temız esımde de sorun yok nedensız cocuk olmuyo en azmdm bıse olsada evet bunun yuzumden olmuyo dıyeblıtm
4 yıl uzun bir süre hala çatlatma iğneli ilaç protokolü uygulamanıza şaşırdım. Yurtdışındayım, aşılama bile 2 defadan fazla yapılmıyor artık çünkü tutma olasılığı %10. Daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçmenizi öneririm. Bizim de sebebsiz infertilite, 2 kez çatlatma iğnesi kullandım, 2 kez aşılama gebelik olmayınca tüp bebeğe geçtik. Sebebsiz infertiliteler tüp bebek de en hızlı sonuç alan gruplardan. Biz de ilk denememizde pozitifi gördük ama maalesef kalp atışı görülmediği için gebelik sonlandın 7. Haftada.4 yıldr ugraısuorum olmuyor gecen ay femara ve catlama iğnesi bu ay rahım filmi ve c-life ve çatlama iğnesi sonuc 20. Gunde gelen adet ve 4 cmlık kist
Bende femara kullandım kist olmuş bende. Dün tekrar başladım femaraya ikinci kez denemek için. Acaba kist durumunuz ne şu an vucuttan atabildiniz mi?Canım benim senin yumurta catlamamış doktor gözetiminde olmalıydı kontrol etmeliydi hiç bir sorun yoksa tüp bebek tedavisi kabul etmiyor lar ben 8 aydır uğraşıyor um hiç bir sorun yok 4 ay klomen kullandım yumurtam hiç büyümedi ve kist oldu bu iki aydır famera kullanıyorum ovitrelle iğne oldum şuan beklemedeyim . Bence başka doktora basvursan bazı doktorlar vurdum duymaz
Bende femara kullandım kist olmuş bende. Dün tekrar başladım femaraya ikinci kez denemek için. Acaba kist durumunuz ne şu an vucuttan atabildiniz mi?
ben 4 ay klomen kullandım hiç işe yaramadı tam tersi kist yaptı onu iki ay oldu kistti atlattım sonra famera ile başladık ondan yumurtam çok iyi oldu kist yapmadı ilk ay tutmadı 1ay famera + ovitrelle iğnesi yapıldı ilk ay tutmadı 8 günü regli m erken geldi şimdi 2 ay famerayla yumurta iyi büyüdü yine famera +ovitrelle iğne oldu şimdi adettim geçti bugün kan verdim yarın belli olcak inşallah vardır Allah isteyen herkese cennet kokusunu koklatmayı nasip etsinBende femara kullandım kist olmuş bende. Dün tekrar başladım femaraya ikinci kez denemek için. Acaba kist durumunuz ne şu an vucuttan atabildiniz mi?
Rabbim hayırla sonuclandirsin. Hakkında ne hayirliysa o olur insaallah ya.ben 4 ay klomen kullandım hiç işe yaramadı tam tersi kist yaptı onu iki ay oldu kistti atlattım sonra famera ile başladık ondan yumurtam çok iyi oldu kist yapmadı ilk ay tutmadı 1ay famera + ovitrelle iğnesi yapıldı ilk ay tutmadı 8 günü regli m erken geldi şimdi 2 ay famerayla yumurta iyi büyüdü yine famera +ovitrelle iğne oldu şimdi adettim geçti bugün kan verdim yarın belli olcak inşallah vardır Allah isteyen herkese cennet kokusunu koklatmayı nasip etsin
İnşallah canım inşallah herşeyin hayırlısı olsun hayırlı değilse olmasınRabbim hayırla sonuclandirsin. Hakkında ne hayirliysa o olur insaallah ya.
Aynen de öyle.İnşallah canım inşallah herşeyin hayırlısı olsun hayırlı değilse olmasın
Daha tukenmek icin cok kisa bi zaman 4 yil. 5 yilimi verdim cabalamaktan hic yilmadim 5 bebek kaybettim yinede yilmadim. Allah buyuktur dedim. Tup bebekle hamile kaldim. Sende dene hic pes etme. Ben sulugunden hacamatina kocakari ilacindan otuna kadar doktor doktor ilac ilac geze geze hedefe Rabbimin izniyle ulastim. 4 yil nedir ? Buyutme gozunde lutfen . Rabbim seni bu yolda ugrastiriyorsa dogru zamanda senin hediyenide vericektir ben inaniyorum Teslim ol Allah a . Ilaclar doktorlar hersey bir yere kadar. Hersey dort dortluk gider ama hamile kalamazsin sonuc Allah ne derse O olur cunku. Rabbime teslim ol. Insanlardan ilaclardan medet umma. Sadece Rabbimden iste. Ben 5 yil sadece Kullardan ilaclardan beklemisim herseyi .Rabbimden dogru bi sekilde isteyince oluyor emin ol. Gonlune gore hayirli zamanda hayirli ve saglikli.evlatlar versin Rabbim. Cift cift olsunda biktirsinlar seni insaAllah4 yıldr ugraısuorum olmuyor gecen ay femara ve catlama iğnesi bu ay rahım filmi ve c-life ve çatlama iğnesi sonuc 20. Gunde gelen adet ve 4 cmlık kist
Merhaba sızın tup bebekle mı oldu ıkız mıDaha tukenmek icin cok kisa bi zaman 4 yil. 5 yilimi verdim cabalamaktan hic yilmadim 5 bebek kaybettim yinede yilmadim. Allah buyuktur dedim. Tup bebekle hamile kaldim. Sende dene hic pes etme. Ben sulugunden hacamatina kocakari ilacindan otuna kadar doktor doktor ilac ilac geze geze hedefe Rabbimin izniyle ulastim. 4 yil nedir ? Buyutme gozunde lutfen . Rabbim seni bu yolda ugrastiriyorsa dogru zamanda senin hediyenide vericektir ben inaniyorum Teslim ol Allah a . Ilaclar doktorlar hersey bir yere kadar. Hersey dort dortluk gider ama hamile kalamazsin sonuc Allah ne derse O olur cunku. Rabbime teslim ol. Insanlardan ilaclardan medet umma. Sadece Rabbimden iste. Ben 5 yil sadece Kullardan ilaclardan beklemisim herseyi .Rabbimden dogru bi sekilde isteyince oluyor emin ol. Gonlune gore hayirli zamanda hayirli ve saglikli.evlatlar versin Rabbim. Cift cift olsunda biktirsinlar seni insaAllah![]()
Evet canim tup bebek tek cocuk:)Merhaba sızın tup bebekle mı oldu ıkız mı