Hamile kalamiyorum

Smrhsudh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2022
123
9
26
33
Uzun zamandır çocuk istiyorum 6 ay oldu nerdeyse,ve hala hamile kalmadım bir dış gebelik geçirdim ve bir tüpüm alındı.sogan kürü yaotim 2 ay önce ama hala hamile değilim. Başka hangi kürleri önerirsiniz bana neler yapmam lazım

Doktora gittiniz mi bu tarz kürlerden önce hormonlarınıza vs bakılmalıdır diye düşünüyorum sonuca göre tedavi yapılır

Yumurtlama testleri ile takip edip yapmanızı öneririm

Düzenli ilsikiye giriyoruz bu yüzden pek gerek görmedik açıkçası, bide 14 gün galiba ozamana daha fazla dikkat ediyoruz
Hic belli olmuyor adetten 1 gün önce veya 1 gün sonra bile yumurtlama olabiliyor hatta bazı aylar yumurtlama bile olmuyor herkes icin geçerli bu sebeple ovulasyon testleri ile her gün takip etmeniz çok daha iyi olur

Merhabalar 6 aylık evliyim çoçuk düşünüyoruz ama korunmamıza rağmen malesef hamilelik söz konusu değil. Adetin 2 günü kan testi verdim estradiol: 35.06 fsh:7.64 Lh:3.60 progesteron:0.5 prolaktin:18.79 tsh:3.14 olarak çıktı. Adetin 22. Döngüsünde tekrar kan verdim estradiol:148.61 fsh:3.16 Lh:5.92 progesteron:5.92 prolaktin:19.63 tsh:3.01 çıktı. Doktor sonuçların gayet iyi dedi soru sormama izin vermeden gönderdi sizce durul nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…