Hamile kalamiyorum

dilaraguntas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
16
4
1
19
Arkadaşlar neredeyse 1 yıllık evliyim. Eşim daha önceden bir evliliği olmuş ve eski eşi yüzünden düşük yapmış bilgilendirmek için söylüyorum. Uzun zamandır çocuk istiyoruz ama bir türlü olmuyor uygulamalari bile indirdim hamilelik için bir türlü olmuyor. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz? Bu hayatta bir çocuğum olmasını çok istiyorum ama ne zaman gebelik testi alsam sonuc negatif ve anne olacağıma dair heveslerim giderek tükeniyor. Lütfen biriniz bana danışabilir misiniz teşekkür ederim 😊

Allah aşkına beynim yandı bu ne🤣
Erkek adam nasıl hamile kalırda çocuk düşürür
Onuda geçtim 16 yaşındamı evlendiniz?😯😯
Aynen benim kocam düşük yapıyor? Ve hangi yaşta evlendigim sizi ne alakadar ediyor sorabilir miyim acaba. Burda insanlara danışmak için yazıyorum boyke bir cevap alınca kendimi daha da kötü hissettim teşekkür ederim size

merhaba az önceki üyeye gereksiz çıkışmışsınız yaş konusu hariç çünkü kendiniz bir yazım hatası yapmışsınız. Yazdığınız okunduğunda eşiniz hamile kalıp düşük yapmış anlamı çıkıyor o da anlamayıp onu sormuş ve bende anlayamadım açıkçası düşük neyden kaynaklı? Ve sanırım eşinizin eski karısı düşük yapmış herhalde

Eşiniz düşük yapıyor ve son cümlede bana danışabilirmisiniz yazmışsıniz neyi danısmamızı istersiniz ? Bu sorularin cevabi burda aranmaz doktora gidilir dalga gecmek icin konu acmis gbi bir haliniz var daha cümle kuramamissiniz dogru duzgun birde baska bir üyeye atar gider yapiyorsunuz

Arkadaşlar neredeyse 1 yıllık evliyim. Uzun zamandır çocuk istiyoruz ama bir türlü olmuyor uygulamalari bile indirdim hamilelik için bir türlü olmuyor. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz? Bu hayatta bir çocuğum olmasını çok istiyorum ama ne zaman gebelik testi alsam sonuc negatif ve anne olacağıma dair heveslerim giderek tükeniyor. Lütfen biriniz bana danışabilir misiniz teşekkür ederim 😊
Yaşınız daha cok küçük olur zamanla fazla takmayin ayrica çocuk yaşta neden evleniyorsunuz anlamıyorum

merhaba az önceki üyeye gereksiz çıkışmışsınız yaş konusu hariç çünkü kendiniz bir yazım hatası yapmışsınız. Yazdığınız okunduğunda eşiniz hamile kalıp düşük yapmış anlamı çıkıyor o da anlamayıp onu sormuş ve bende anlayamadım açıkçası düşük neyden kaynaklı? Ve sanırım eşinizin eski karısı düşük yapmış herhalde
Eski eşinin kendi hatası temizlik yaparken düşmüş

Yaşınız daha cok küçük olur zamanla fazla takmayin ayrica çocuk yaşta neden evleniyorsunuz anlamıyorum
Şöyle soyliyim size ailem tarafından sevilen bir çocuk olmadım ve doğum günümde beni sokağa attılar bende sevdiğim adamla evlendim imza attılar ve her defasında eşimle benim arama girip bosamamizi istediler. Bu sorunları benim rahmetli ablamda çekti. Ailemden görmediğim sevgiyi çocuğuma göstermek istiyorum. Tabiki haklısınız evlenmek için çok küçük bir yaş ama hayat şartları bunu gerektirdi

Şöyle soyliyim size ailem tarafından sevilen bir çocuk olmadım ve doğum günümde beni sokağa attılar bende sevdiğim adamla evlendim imza attılar ve her defasında eşimle benim arama girip bosamamizi istediler.
Bence profil resminizi değiştirip kendinizi koymayın. Burada derdinizi sorununuzu anlatıyorsunuz sizi tanıyanlarla sorun yaşamayın

Şöyle soyliyim size ailem tarafından sevilen bir çocuk olmadım ve doğum günümde beni sokağa attılar bende sevdiğim adamla evlendim imza attılar ve her defasında eşimle benim arama girip bosamamizi istediler.
Çok üzgünüm..Dediğim gibi biraz daha vakit var sanki .bir de bebek sorumluluğu kolay değil

Çok üzgünüm..Dediğim gibi biraz daha vakit var sanki .bir de bebek sorumluluğu kolay değil
Tabiki öyle ama dediğim gibi ailem yüzünden eşimle çok sorunlar yaşadık ve birbirimizden kopmaya başladık. Çocugu bunun için mi istiyorsunuz derseniz tabiki hayır dediğim gibi anneliği tatmadan ölmek istemiyorum. Ablamın vefatı hayatıma çok şey kattı

Eşiniz düşük yapıyor ve son cümlede bana danışabilirmisiniz yazmışsıniz neyi danısmamızı istersiniz ? Bu sorularin cevabi burda aranmaz doktora gidilir dalga gecmek icin konu acmis gbi bir haliniz var daha cümle kuramamissiniz dogru duzgun birde baska bir üyeye atar gider yapiyorsunuz
Aslında son zamanlarda bu konuya kafamı baya taktiğim için yazmıştım. Kusura bakmayın bu kadar insanları rahatsız edeceğimi düşünmemiştim. Keşke insanları bu kadar kolay yargilamasaniz

eşin eski eşini düşürmüş hemen 16 yaşındaki seni almış. 16 yaşında nasıl evlenilir diye mi danışalım sana?

Sen kendini büyütmeden, yaralarını iyileştirmeden çocuğuna zararın olur. Çocuk senim yükünü alması için yapılmaz, sırtına hiçbir zaman indiremeyeceğin koca yük olur. Çocuğa o Kaçtığın ailen gibi davranmaya başlarsın.
vücudun da bozulur.
Yerin sağlam olsun diye de çocuk yapılmaz.
Kocan ilk karısını boşamış, seni de mi boşarım diyor?
Ama sen kafaya koymuşsun bunlar sana düşman lafı gibi gelir yapacak bir şey yok.

Arkadaşlar neredeyse 1 yıllık evliyim. Uzun zamandır çocuk istiyoruz ama bir türlü olmuyor uygulamalari bile indirdim hamilelik için bir türlü olmuyor. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz? Bu hayatta bir çocuğum olmasını çok istiyorum ama ne zaman gebelik testi alsam sonuc negatif ve anne olacağıma dair heveslerim giderek tükeniyor. Lütfen biriniz bana danışabilir misiniz teşekkür ederim 😊
Canım bir yıl gebelik olmamasını normal karşılıyor doktorlar ama sen yinede bütün muayenelerini ol hormon testi rahîm filmi cektir eşinde sperm testi versin herşey normalse olur sıkma canını sabırlı ol

Tabiki öyle ama dediğim gibi ailem yüzünden eşimle çok sorunlar yaşadık ve birbirimizden kopmaya başladık. Çocugu bunun için mi istiyorsunuz derseniz tabiki hayır dediğim gibi anneliği tatmadan ölmek istemiyorum. Ablamın vefatı hayatıma çok şey kattı
Evet ama bebek olunca belki daha da kopacaksınız benden abla tavsiyesi acele etme derim

Umarım çok mutlu olursun. Minicik bi tavsiye, evlenmiş olabilirsin ama kişisel gelişimini ihmal etme sakın. Eğitimine devam et, kitap oku bol bol. Liseyi açıktanda olsa bitir. Çocuk olur dert etme, hatta biraz bekle vücudun otursun. Çok endişeleniyorsan yumurta sayısını ölçen bi test var ben yaptırmıştım içim rahatlamıştı. Bi 19-20 yaşında ol en azından çocuk için. Kemik sağlığın için iyi olduğunu biliyorum bu bekleyişin. Bunu büyüklerde söyler hatta erken yaşta doğum yapmanın getirisi kemik erimesi ve hastalıklar silsilesi olabiliyor. Vücuduna iyi davran ki o da seni ömür boyu sağlıkla kutsasın , sevgiler 🥰

Back
X