Hamile kalamiyorum

eşin eski eşini düşürmüş hemen 16 yaşındaki seni almış. 16 yaşında nasıl evlenilir diye mi danışalım sana?

Sen kendini büyütmeden, yaralarını iyileştirmeden çocuğuna zararın olur. Çocuk senim yükünü alması için yapılmaz, sırtına hiçbir zaman indiremeyeceğin koca yük olur. Çocuğa o Kaçtığın ailen gibi davranmaya başlarsın.
vücudun da bozulur.
Yerin sağlam olsun diye de çocuk yapılmaz.
Kocan ilk karısını boşamış, seni de mi boşarım diyor?
Ama sen kafaya koymuşsun bunlar sana düşman lafı gibi gelir yapacak bir şey yok.
Yorumunuza saygı duyuyorum gayet haklısınız. Kocamın bana öyle bir söylentisi yok aslinda. Ben çocuk için seninle evlenmedim diyor ve düşünceleriniz düşman lafı gibi de gelmiyor

Umarım çok mutlu olursun. Minicik bi tavsiye, evlenmiş olabilirsin ama kişisel gelişimini ihmal etme sakın. Eğitimine devam et, kitap oku bol bol. Liseyi açıktanda olsa bitir. Çocuk olur dert etme, hatta biraz bekle vücudun otursun. Çok endişeleniyorsan yumurta sayısını ölçen bi test var ben yaptırmıştım içim rahatlamıştı. Bi 19-20 yaşında ol en azından çocuk için. Kemik sağlığın için iyi olduğunu biliyorum bu bekleyişin. Bunu büyüklerde söyler hatta erken yaşta doğum yapmanın getirisi kemik erimesi ve hastalıklar silsilesi olabiliyor. Vücuduna iyi davran ki o da seni ömür boyu sağlıkla kutsasın , sevgiler 🥰
Bu kadar kotu yoruma rağmen iyi niyetiniz için teşekkür ederim 🙏

Aynen benim kocam düşük yapıyor? Ve hangi yaşta evlendigim sizi ne alakadar ediyor sorabilir miyim acaba. Burda insanlara danışmak için yazıyorum boyke bir cevap alınca kendimi daha da kötü hissettim teşekkür ederim size
Ben demiyorum ki bunu siz diyorsunuz🤣
16 yaşında evlenmiş oldugunu sana tekrar hatırlatmak neden moralini bozdu.
Esinin eski eşini anmak doğrumu sende
Daha 17 yaşındasın anne olmak için bu kadar acele etme
Acele ediyorsanda bi doktora görün

Canım bir yıl gebelik olmamasını normal karşılıyor doktorlar ama sen yinede bütün muayenelerini ol hormon testi rahîm filmi cektir eşinde sperm testi versin herşey normalse olur sıkma canını sabırlı ol
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için şuan bu siteye girip yazdığım için çok pişman olmuştum

Yorumunuza saygı duyuyorum gayet haklısınız. Kocamın bana öyle bir söylentisi yok aslinda. Ben çocuk için seninle evlenmedim diyor ve düşünceleriniz düşman lafı gibi de gelmiyor
hamilelik ve doğum eşleri birbirinden tensel anlamda uzaklaştırıyor, sabrını düşürüyor. sabırlı olunması gereken ne istediğini anlayamadığın küçük birine gidiyor bütün sabır. Laftan sözden de anlamıyor. Çiş yapmaya fırsat bulamayacağın gecesi gündüzü olmayan bi iş. Saçına başına vaktin kalmıyor, uykusuzluktan nevrin dönüyor. Zor iş. Canım cicim işlerini en az iki sene bitirir.

hamilelik ve doğum eşleri birbirinden tensel anlamda uzaklaştırıyor, sabrını düşürüyor. sabırlı olunması gereken ne istediğini anlayamadığın küçük birine gidiyor bütün sabır. Laftan sözden de anlamıyor. Çiş yapmaya fırsat bulamayacağın gecesi gündüzü olmayan bi iş. Saçına başına vaktin kalmıyor, uykusuzluktan nevrin dönüyor. Zor iş. Canım cicim işlerini en az iki sene bitirir.
Haklısınız aslında ani karar almamam gerek biraz daha olgunlaşmak gerek

Arkadaşlar neredeyse 1 yıllık evliyim. Uzun zamandır çocuk istiyoruz ama bir türlü olmuyor uygulamalari bile indirdim hamilelik için bir türlü olmuyor. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz? Bu hayatta bir çocuğum olmasını çok istiyorum ama ne zaman gebelik testi alsam sonuc negatif ve anne olacağıma dair heveslerim giderek tükeniyor. Lütfen biriniz bana danışabilir misiniz teşekkür ederim 😊

17-18 yaş çocuk doğurmak için çok erken. Bir süre daha beklesen kendi sağlığın için daha iyi olur. Yaşın daha çok genç, çocuk sahibi olmak gerçekten maddi manevi büyük sorumluluk gerektiriyor. Hem doktora gitmeden sağlık durumunu bilmeden böyle çocuk yapman da doğru değil. Belki eşinin de senin de yaptırmanız gereken şeyler vardır çocuk öncesi? Belki kan değerlerinde sorun var? Bu şekilde erken yaşta erken hamilelik riskli olabilir.

Ve "Eski eşinin kendi hatası temizlik yaparken düşmüş" cümlesi hamilelikle alakalı çok bilgisizce ve yanlış bir düşünce. Lütfen bu önce kendin hamilelik, bebek süreçleri hakkında bilgi sshibi ol. Böyle bilgisizce çocuk yapma. Temizlik yaparken çocuk düşmez. Hiçbir annenin hamile kadının çocuğunu düşürmesi de öyle rahatça " kendi hatası" denilecek bir şey değildir. Eğer eşin ve eşinin ailesi sana olayı böyle anlatan insanlarsa, çocuk için acele etme.

Arkadaşlar neredeyse 1 yıllık evliyim. Uzun zamandır çocuk istiyoruz ama bir türlü olmuyor uygulamalari bile indirdim hamilelik için bir türlü olmuyor. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz? Bu hayatta bir çocuğum olmasını çok istiyorum ama ne zaman gebelik testi alsam sonuc negatif ve anne olacağıma dair heveslerim giderek tükeniyor. Lütfen biriniz bana danışabilir misiniz teşekkür ederim 😊
Öncelik allah inşallah verir .ama daha cok yeni evlisiniz 1 sene olmuş benim yengemin 3 sene sonra oldu allah ne zaman nasip eder bilmiyoruz doktora bile gitsin daha yeni evlisiniz diye tüp bebek bile yapmaz .durun hele bi evliliginizi oturtun .birde cok stres yaparsan da olmaz canim

Haklısınız aslında ani karar almamam gerek biraz daha olgunlaşmak gerek
Başkasınınkini sevip bırakmaya benzemiyor. Aşırı pişman olursun. Destek yoksa hele insanlıktan çıkılıyor. Doğum sonrası diye arat konulara bak. Bu defa da eş ailesi senin için çocuğa bakamamış da ondan boşamışlar deyiverirler, yeni bi 16 lık alırlar Allah korusun.

Back
X