Canım sen hiç doktoru takma bu konuda. Her şeyi en iyi Allah bilir. Sen sporunu yap. Sağlıklı beslenmeye çalış. Takviyelerini al. Eşinde aynı şekilde olur Allah ın izniyle.
Bir sene gebelik olmayınca doktora gittim. Pkos görünümu vardı. Zaten biliyordum bu kısmı. Hiç düzenli adetim olmamıştı. Ama gebeliğe engel değil demişlerdi. Doktor klomen verdi. Sonra eşimin degerlerine bakarak sizin aşılama bile olmaz direkt tüp bebek dedi doktor. Tabi biz yıkıldık. Yaşımızda küçük. Acelemiz yok biraz daha bekleyelim. Eşime üroloji doktoru proxeed plus takviye verdi. Ben de keçiboynuzu kürü vs hazırladım. 3 ay sonra klomeni kullandım. Yumurtlama takibini evde yaptım. İkizlere hamile kaldım. Normalde eşimin 6 ay kullanması gerekiyordu takviyesini. Ama 3 ay sonra hamile kaldım. Şimdi ikizlerim 4 yaşında.
Tekrar bebek istedik. Uzun süre korunmadik. Kendiliginden oldu ama kürtaj olmak zorunda kaldım. Boş gebelikmis.
Bu ay ben de inositol kullanmaya başladım. Şuan yumurtlama dönemlerindeyim. Tekrar yumurtlama takibi yapıyorum. 2 gündur pikti. Bugün çatlama olur diye düşünüyorum.
Bence inositol işe yaradı bu arada. Çünkü hissediyorum yumurtlamayı falan.
Demem o ki vazgeçmeyin. Tabi ki kilo vermek vs. Etkiliyor. Geçen sene 20 kilo vermiştim. 5 ay düzenli adet gördüm. 5. Ay gebelik oldu.
Sonra tekrar kilolarımı geri aldım.

Saglikli beslenip biraz egzersiz yapmak yumurta ve sperm kalitesini etkiliyor.